Kyla.

Nej, nu ska jag mysa ner mig i vår säng och titta på OC. Emil håller på med bilen, men kommer väl snart in och värmer mig hoppas jag. Är så kallt att fingrarna gör ont nästan? jag behöver nog en inne kväll skulle jag tro. Men OC & sängen får de bli nu. kanske sova en timma, skulle vara skönt! vi hörs senare :)

Pizza?

Jag vill - men emil har ätit tre dagar denna vecka! och jag har ätit på kina, så kanske lite otroligt onödigt att lägga cirka 60spänn på pizza. Men vafan, är grymt sugen! Men när man har gratis mat här kanske man inte ska slösa? Nae, jag tror jag lägger ner den tanken. är nog bara hungrig.

hemma!

eller hemma & hemma, är hos emil! men jag kallar det hemma :)


Kom iallafall nyss hit, har umgåtts med fredrik & varit i skolan, riktigt trevligt enligt mig. Skulle ju bli fest ikväll var det planerat. Men jag känner att jag bara vill umgås med Emil ikväll, var länge sen bara vi umgicks. Vill mysa och bara rå om varandra! :) Så skiter i festen och får bli en skön hemma kväll istället :) kanse ska ut en stund, men inte länge i sånt fall.


Idag kom också mitt fjärde paket ifrån zylber till mig. Jag älskar solglasögonen, de sitter som en smäck! (kommer bild imorgon) fick även hem min ring & två halsband (som också kommer bild imorgon)


En sak som är plus - det är helg!


datakunskap.

sitter på våran sega datakunskap. Att jag har huvudvärk gör det ju inte så mycket bättre. Men jag gör ett arbete om Lars Winnerbäck på powepoint, är typ klar & vi ska hålla på med det här i typ tre veckor till? suck. Vi slutar iallafall om inte så länge, då blir det mat! Sen blir det en ynka lektion till, jag måste orka den trots huvudvärken, suck. Sen sitter de folk här inne med hög musik som irriterar. jag är nog lite irriterad idag, annars brukar jag tycka musik är rätt skönt att ha i bakrunden, idag är det bara irriterande. Spec när en drog igång Green day på dö hög volym, då klev personen över mina sträck, haha!


Men nu ska jag kika lite till, försöka lägga in musik också. Ska fan bli ett MVG till mig alltså, haha! :)

dagens

DAGENS VILL HA: lite bättre hälsa, tack
DAGENS KLÄDSEL: jeans, "blus" & cardigan.
DAGENS SMINK: mascara, lite foundation, rouge & kajal.
DAGENS FRISYR: flätor
DAGENS MENING: " jag vill ha längre hår där nere " MADDE!
DAGENS LÅT: Lars winnerbäck - Timglas
DAGENS PLANER: umgås med fredrik, sen älskling.
DAGENS SAKNAD: Maria kilby.
DAGENS BÄSTA : att vi slutar tidigt tidigt idag & att det är fredag.
DAGENS ROLIGASTE : Huvudvärk
DAGENS MISSLYCKANDE: inget ännu
DAGENS KÖP: inget!
DAGENS GODIS: gills lekerol?
DAGENS HUMÖR: trött, men glad!


skottdagen!

idag måste jag bara tilllägga att jag iallafall tror att det är skott dagen? jag menar, 29februari, det är bara var 4:e år! Grattis till de som får fylla på sin riktiga dag! jag vet en, iallafall :) vet ni någon?


Nu ska jag fixa de sista och kila till bussen. Vill inte behöva stressa
ha det så bra!

Fredag!

Godmorgon!


idag mår jag hur underbart som helst. Solen skiner redan, min buss går inte förns om 40 min, jag är näästan klar & det är fredag. Kan det bli mycket bättre? Kort dag i skolan också och antagligen umgås med Fredrik, det är härligt. Sitter och käkar min frukost just nu, känner att jag har tid på mig idag. Kanske ska börja platta luggen lite, eftersom den fortf. inte vill som jag vill, men gör de efter frukosten, för nu ska jag bara njuta och läsa mina favorit bloggar!


vi hörs ikväll, Puss!

sömnheten smyger sig på!

Jo, det är nog dags för mig att krypa till "kos" nu, om det nu heter så? jag har ingen aning. Emil kommer väl hem om en halv timme eller så, men tills dess ska jag kolla på vänner avsnitt eller någon film, får se vad jag orkar. känner nästan att jag är påväg att bli sjuk, hoppas verkligen inte det. Morgondagen är iallafall bara 3 lektioner, så de ska jag klara av, det vet jag! :)


Men innan jag kryper till kos, så ska jag hämta en macka! för jag känner att jag börjar bli lite små hungrig. Och sova på tom mage är som att inte sova alls. Men vi hörs imorgon, något inlägg iallafall. är ju fredag & då händer det nog en hel del. En kompis kommer hem ifrån gotland, så kanske blir fest. det vet man aldrig. men något hör ni av mig imorgon, iallafall på datorkunskapen. då gör vi inte annat än att sitta på sidor vi gillar.


Men sov så gott alla :) Puss & godnatt!

Budget-outfit

image467
budget outfit ifrån hm, igen! orkade inte leta så mycket just nu, så fick bli en rätt vårig än därifrån.
Leggins 69.50
Skor 198kr
bälte 39.50
klänning 98
solisar 39.50
sjal 64.50
totalt: 509kr.

men skulle jag få ha ork så skulle jag byta ut skorna ifrån ett par ifrån skopunkten för cirka 49kr & hitta en annan sjal för cirka 29 och ta legginsen som kostar 29.90 istället. Då skulle totala summan bli 284.90, men just nu orkar jag inte. Men jag gillar den här iallafall, skön till våren :)

skönhet från zylber

image466
det här är bara två av 4 grymt snygga/fina saker som är påväg hem till mig ifrån zylber. jag älskar sidan, har redan fått hem en massa fina smycken. Och mer lär det nog bli. Solglasögonen är praktiska också, är styrka i dessa, så man behöver inte bli helt vimmelkantig, eftersom jag har dålig syn! Och örhängena var kärlek vid första ögonkastet. Fick de båda för 10kr st på frittfall, det kan då inte bli mycket bättre.

duktiga mig!

ska nog umgås med fredrik imorgon, han slutar tolv & jag halv två. Kikade precis på schemat tänkte "men kan skita i sista lektionen" men så kom jag på mig själv att säga "Nej" jätte högt. Snacka om att bestämma över sig själv med arg ton, haha!

sköna dusch.

Tog mig en varm skönt lång dusch. behövdes verkligen, men nu måste jag smörka in mig med fuktkräm, blir så otroligt torr under dessa tider. Använder underbara LdB bodylotion, det funkar perfekt för mig :) får nog fila lite fötter också, haha! fräsht att berätta de här :) sedan kommer en budget-outfit upp och ev. Ett tips! :) håll utkik!

tråkiga, tröga bilddagboken.

Nej. Det finns tusen som har uppdaterat men kanske en jag vill titta på. Alla lägger upp precis samma bilder, precis varje dag och skriver precis samma text "jag-mår-så-dåligt-ge-mig-uppmärksamhet" ursäkta att jag skriver så. Men aldrig i helvete att mer än hälften av mina "bdb-vänner" har de sååå dåligt att de vill dö. Så nu tänker jag ta en varm dusch och bara njuta. Återkommer sedan med en budget-outfit tänkte jag, och kanske något tips!

världens sötaste Carro!

image465

32 dagar kvar!

& fan vad dagarna springer iväg! imorgon är det 31dagar kvar, alltså en månad. Det pirrar i magen och alltså. Om en månad sitter vi förhoppningsvis i våran lägenhet (om vi inte ska måla först) och den är bara vår, helt otroligt.

image464
dagens vill ha till flytten är en soda stream, men det får nog bli längre fram. kostar ju runt 600-900 kr. Men fan vad praktiskt det här. Jag menar, jag älskar kolsyrat vatten. Tar nästan hellre det än läsk, vad pengar man kan spara på att göra de i stället för läsk. Bara "bubblorna" som kostar runt 80kr och räcker till cirka 50liter eller vad de va :)

Dagens outfit.

image463

Jomen, inte skolans outfit, då var de t-shirt & jeans. Men nu på kvällen blev det Jeans i från Bikbok, skor ifrån stadium & nya jackan ifrån vero moda, mumma!

lång trevlig torsdag

Jag började dagen med ett prov som gick .. bra? jo, de gjorde det faktist. sedan umgås med Carro & Madde hela dagen, och jocke dårå :) sen gick jag en stund på stan med maddis efter skolan, men hittade inget då! Sen kom carro och då hittade jag en vår jacka, jag älskar den verkligen & den är min :) (kommer bild sen) sen följde carro med mig hem, men nu har hon lämnat kvar mig här, haha!


imorgon börjar vi halv nio och slutar lite över ett. sen har jag klarat en hel vecka
jag bugar åt mig själv.

Godmorgon!

Nu har jag fått i mig frukost och lite vatten, är nervös inför provet. vill visa att jag kan, alltså vill jag ha ett VG. hatar mig själv för att sätta för stor press på mig, men det kanske går bättre då? Det vi hade på genomgånger igår sitter iallafall perfekt i hjärnan på mig, haha! Ska ta tio över bussen idag, så ska sandra få fixa mitt hår på bussen, lite grann iallafall. Men nu ska jag ta på mig några smycken, borsta tänderna så står väl snart sandris & julia utanför och väntar på mig :)


ha en bra dag!

godnatt!

förlåt för så otroligt dåligt bloggande på sista tiden, men har ju börjat skolan & vill ta det på riktigt allvar denna termin. Men ska försöka komma igång lite mer nästa vecka då det inte är lika mycket prov osv :)


Men nu ska emil och jag krypa ner under täcket och se på ett par vänner avsnitt och sova gott! men vi hörs imorgon, slutar tidigt. Men ska umgås med Danne & ev. Fredrik, men på kvällen hörs vi nog :)


Puss & Godnatt.

34 dagar kvar!

snart bara en ynka måndag, iih! längtar
image462
dessa tre smidiga vispskålar med lock kostar 39kr från ikea och ska bli mina tills flytten :) praktiska och billiga.

Vilken dag!

Gud vilken bra & härlig dag jag har haft idag trots det dåliga vädret. Först hade jag ju sovmorgon, sedan endast två lektioner. På lunchen drog vi även hem till M. och käkade kräm & cola, nyttigt, haha! men det var trevligt. Lektionerna var roliga också :) Sedan träffade jag J. efter skolan & åkte buss hem med henne, det är mums. sedan så kom vi på att vi har rätt lika saker att plugga på, så hon följde med mig hem. Vi bjöd även över sandra för att hon skulle färga mitt hår, men jag ångrade mig, så mamma fick köpa färgen så färgade hon istället, extremt smart av mig tycker jag, hah! sen har vi umgåtts och haft det trevligt & nu sitter provet som en smäck tills imorgon. måste verkligen få G, gäller en otroligt stor del av betyget.


Nu sitter jag även och ska föra över bilder och redigera dessa, sedan kommer det upp lite bilder ifrån dagen :)


godmorgon.

Nu går min buss om tio minuter, så jag måste kila! idag blir det två lektioner sedan blir det jonna & fredrik, mums på det. Vi hörs ikväll!

Godnatt!

Nu får det bli ett par vänner avsnitt och sängen för mig, självklart i sälskap med E. Skulle vara skönt att sova tidigt ikväll. Eller ska det bli lite OC? svårt val. Vill gärna se klart vänner, alla tio säsonger, är på nian nu. Sen ska jag börja kika på OC tror jag.


under morgondagen kommer nog en tävling upp, men kanske blir i övermorgon också, får se hur det blir :)

rensning.

Nu har jag iallafall fått värme i kroppen och lärt mig en sak - behöver absolut inte köpa mer kläder på ett tag! Hade många många mer brallor än vad jag tänkte, haha! Och typ massa långtröjor, tröjor, t-shirts, trosor, bh:ar, shorts osv. Jag menar, det enda jag skulle vilja köpa nu är någon/några kjolar inför våren, annars inte mer. Någon dag får jag kika bland skorna, får se om jag ska rensa några där, tror jag har cirka 25par skor, men det är bra att ha, haha!


Nu har E. kommit, får se vad vi hittar på :)
om vi inte hörs mer, Godnatt & Puss!

kyla.

Jag är kall i hela kroppen, och inte fan tinar jag upp heller, det är förskräckligt jobbigt. Men om jag börjar & fixa min garderob så kanske värmen kommer? får hoppas på det. Då får jag två saker i en, värme i kroppen & ordning och reda på mina kläder, för det jag köpte förra veckan är nämligen helt borta istort sätt nu, för jag hittar inget.

34 dagar kvar!

image461
Denna brödrosten i Chilifärg, 249kr på rusta, skulle jag gärna ha, eftersom att vi kommer få hem våran smörgåsgrill i den färgen, dessutom kan den där göra "bagel" som är fruktansvärt gott :) 34dagar kvar tills flytten, jag är pepp som fan.

mina beställningar.


det här är det som har kommit hem till mig, mums på det. Allt ifrån zylber!

bestäm ni!

image458
Blir ett par örhängen ifrån zylber till tävling, ett par sådana härna. Men säg mig, vilken färg vill ni helst ha - Gröna, Röda eller oranga? bestäm ni.

sovmorgon!

yay. Kom på en riktigt bra sak, imorgon har vi sovmorgon, visserligen bara till tio, men vilket betyder att min buss går tio över nio istället för halv åtta. En timme & 40min efter den halv åtta. Vilket betyder att jag kommer kunna sova minst 1 & en halv timme längre. Dessutom har vi bara två lektioner och slutar cirka tio i två. Och efter det blir det förhoppningsvis Jonna & Fredrik. Nog kommer jag har en helskottas bra dag imorgon! och ju mina pinglor i skolan också, så det kan inte bli mycket bättre :)

dagens borde!

- rensa min garderob + vika kläderna
- plugga på allt som ska pluggas på
- fixa naglarna
- ta en varm dusch för att få värme i kroppen
- springa en sväng.


fast det enda jag lär göra är att rensa min garderob + vika kläderna. Sedan ev. fixa naglarna, men blir nog bara att dra över ett lager glansigt lack till. Naglarna är inte så långa som jag vill, ännu!

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! fick följa med C. till hennes praktikplats, och de är fan lite små dumma ihuvudet där om man får säga så, haha! Sen gick vi och köpte block & stiftpenna till mig, det är mums.


Kom även hem ett till paket från zylber till mig idag, med b.la. Två halsband, ett armband & tre par örhängen. Och de som håller ögonen öppna kommer snart se att det blir en tävling här inom kort :)


idag måste jag nog plugga lite till på MSK, eller så tar jag det imorgon & tar mina läxor istället för prov, haha! har i matte + svenska, men matten är bara skriva rent & svenskan skriva klart typ 5 meningar, men det är alltid något att göra.


idag ska jag försöka orka slänga upp fotona på mina saker ifrån zylber, jag är kär!

i skolan.

Nu sitter jag här på våran sista lektion, engelska. Vi skriver om våran praktik på engelska, jag är redan klar, men väntar på julia & madde :) Gjorde svenska provet förut och det gick galant, mycket lättare än vad jag trodde att det skulle vara, helt klart :) På lunchen förut var vi och käkade kina mat, det var riktigt mysigt :)


Nu efter engelskan ska jag & C på stan ett tag, ska köpa mig några block, några pennor & sudd. Känner att det behövs, börjar ta slut! Vill inte behöva leta i blocket längre för att hitta en ledig sida :)


började en ny kurs idag, Medicins grundkurs, tyckte det gick riktigt bra. När vi har lärt oss allt, så ska ev. Madde & Jag ha föredrag för Priv-Fordon, för de som har något lätt handikapp eller liknande, ska bli riktigt roligt.


Men nu är det bäst att jag skriver ut mitt arbete och lämnar in det, kanske får sluta tidigare? haha, vem vet! :)
Men vi hörs senare ikväll, Puss!

Dusch, E & Plugg.

det är hur min resterande dag får se ut, Nu ska jag alltså slänga mig i duschen, emil är på G & mina skolböcker ligger på sängen, alltså finns det inte mycket annat och välja på. Tur att emil kan hjälpa mig med plugget, förhoppningsvis iallafall! :) Sedan får det bli ett par avsnitt OC när jag känner att plugget blir för jobbigt. Så mig lär ni nog inte höra av mer idag! men ni får ha det så jätte bra :)


Puss&Godnatt, om vi inte hörs mer.

35 dagar kvar

image457
Smoothie mixer från rusta, 99kr
en sådan vill jag ha när vi flyttar, skulle vara perfekt och kunna göra goda smoothis :)

Dusch.

nu är det då bäst att jag hoppar in iduschen, så har jag det gjort. Sedan ska jag skriva rent om frankenstein, sedan plugga lite på orden & bisats/huvusats skiten. Jag hatar det, verkligen hatar det! puh!

Men dusch står här näst!

hälften.

Nu kan jag lite mer än hälften av andra ord, som typ SMHI, SIFO, DN, FN, SJ osv osv. Fan vad jag hatar det här. dessutom fryser jag som en gnu & mamma kommer visst hem med lite godis till mig. Fy, men fan vad gott!



bäst att fortsätta, ska även ta en dusch sen emellan och få lite värme! men plugg plugg hela kvällen, jag gillar skolan, men jag hatar att plugga!

gah!

klockan är redan sex - sex! Och jag har inte fått dvdn ännu, så alltså har jag varit för lat för att dra igång med plugget. Men nu ska jag göra mig lite varm choklad och mysa ner mig i sängen och börja plugga, för jag tror nog snart dvdn ska vara ledig. Måste också slänga in alla kläder i skåpet, fan vad måsten det finns ivärlden.

smycken!

Har fått hem mina underbara smycken ifrån zylber nu också, god vad jag gillar dom! Kommer komma hem en massa andra paket under veckan också, det gillar vi! Och jag lär nog beställa hem lite till, har några present kort att utnyttja! kommer bilder på smyckerna sen, men nu måste jag sätta igång och plugga! :)


home!

Nu har jag äntligen, om man kan säga så, hemma ifrån skolan! har haft en otroligt bra dag, kändes skit bra! Att umgås med L, C & M är underbart också, mina tjejer. Och ofc J <3 Men iallafall, att det går bra är ju också ett plus, fick tillbaka min uppsatts som vi skrev på en lektion och hade fått VG, det kändes skit bra :)


Har precis ätit middag, mums! ska klara mig utan att köpa godis idag också, köpte iofs 4st godisbitar iskolan, men det får man, haha! så nu jävlar ska det sparas pengar :)


Men jag har iallafall prov i Svenska imorgon, var lite mer än vad jag trodde, cirka 20st för kortningar, som SMHI och sådana, så det är bara att tragla in. Måste även leta upp mitt häfte som jag har iskolan, jag menar, alla mina saker ligger där i & då menar jag verkligen alla.


Och se, nu tittade jag mig omkring och hittade det, kan det bli bättre?
Plugg och OC får det bli, lånade säsong 1 av C, mumma!

Godmorgon!

Otroligt att jag är vaken - och klar. Gick upp vid halv, måste säga att jag ibland imponerar på mig själv! jag har tillochmed ätit frukost, och bara mjölken kvar, och den åker ner lätt. Sedna lägga i böckerna iväskan, borsta tänderna och gå till bussen. Ska möta upp C. sen :) var så grymt länge sen! idag slutar jag fyra, det är riktigt segt. Men jag står ut, har ju mina underbara vänner i skolan som piggar upp dagen. Vi lär ha mycket att prata om nu såhär efter praktik+lov!


Men nu kanske det är bästa att jag drar igång med det sista så jag har det gjort, det är så enkelt att fastna här trots att man inte vill.


men ha en bra dag, så hörs vi mer ikväll :)

Godnatt!

Blev bara att se på andra avenyn. Men ajaj, vad bra det är alltså! & spännande och sorgligt. Ja, allt möjligt, haha! känner mig lite bestatt över serien. Men vill att det ska bli nästa söndag nu direkt, vill ha avsnitten! men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :)



Precis som jag väntar på att emil ska komma ut ifrån toan nu :) Och nu kommer han, alltså blir det att kolla på ett par vänner avsnitt nu, får se om man kan somna ikväll. Har ju ätit ett par av mina "bullar" så har riktigt med socker ikroppen, haha! Men nu ska jag springa och pussa på min sötnos, kanske slänger in ett inlägg imorgon innan skolan, annars får det bli ett mobil inlägg på lunch eller något, ivilket fall så hörs vi :)


Godnatt <3

E.

Jo, snart kommer min älskling E. Då blir det att titta på tv & mysa resterande av kvällen, imorgon är det skola som gäller. inte suttit framför skolbänken på 6veckor nu. Kommer kännas ovant med en otroligt lättnad. Slipper ju praktisera, får träffa mina härliga&underbara vänner i skolan och man kan sitta och slappa med musiken iöronen istället för att man är tvungen och kika så att ingen äldre ramlar och slår sig, förstår ni hur jag menar? Haha!


Ser mest från emot att få träffa C & M, fan vad jag har saknat er! kommer bli härligt att ses igen. men som sagt, E. Kommer snart, så ska vi äta mina goda havregrynskakor med "kolachoklad" på. Inte alls säkert ni hör av mig något mer ikväll, vill spendera min kväll med E. känner att det var länge sen :)


Men kanske slänger in ett inlägg innan vi ska sova, annars får ni ha det så bra! Puss & tack för alla goa kommentarer <3


åh! världens godaste.

jag har nog gjort världens godaste havrekakor med typ "kola" över. jag är helt enkelt förälskad i dom. Ska bli mumsigt till allt som är på tv ikväll, eller allt & allt. Andra avenyn & singing bee, men båda två är härligt bra! händer tydligen mycket på andra avenyn den här veckan, kan knappats vänta och se avsnitten, haha!

jag lyckades!

well done svea, jag lyckades :) så nu ska det bli smarriga kakor, mums. Jag ska baka ofc, vågar nog inte släppa mamma på att göra något sådant, haha! vem vet hur det slutar då. Förhoppnings vis kommer E. och myser med mig resterande av kvällen snart. Jag längtar som en gnu. men nu så länge - vänner!

gah!

fasan vad godissugen jag är. Men vill/ska inte spendera pengar, haha! ju mer jag tänker på det ju mer vill jag ju spendera pengar. Men får ta och baka något, funderar på Havrekakor med chokladfyllning, låter inte det mumsigt? jag älskar havrekakor - jag älskar choklad. Dessutom var inte receptet svårt, så det får väl bli något sånt, får höra vad mamma säger om saken. hon brukar inte vara så svårt att övertala när det handlar om sötsaker, hihi.

Dagens Budget Outfit

image456
Ring: Cocoo 95kr
Kjol: Hm 98kr
Polo: Hm 174.50
Skor: Skopunkten 99kr
Väska: Zylber 149kr

skönhet från zylber

image455

Rapporten klar

Jo, nu är den äntligen klar. Nu har jag svenskan att ta itu med, frågan är om jag kommer fatta något alls? känns som en stor gröt i huvudet istort sätt. Skulle gärna gå ut och gå en stund, men man liksom ser på vädret att det bara väntar på att få börja spö regna. så kul om man kommit en bit och så börjar det spöregna, det låter inte så lockande. Så jag kan sitta här hemma och mysa för mig själv istället :)


snart kommer en budget outfit upp! vänta och se :)


jag älskar dig

image454

ont i rumpan!

haha låter sinnessjukt, jag vet. Men nu har min rumpa nästan domnat bort. och jag blir mer och mer godis sugen, men vafan! jag ska klara mig. Får ta något annat att äta på. det har inte med att jag tycker det är onyttigt, eller klart det är, men ändå, men det har mest på att jag på riktigt ska lära mig att spara nu. Ska bara köpa sånt som jag verkligen behöver, och för tillfället är det inte godis.


Just nu måste jag få lite mer kraft att skriva klart. Bara ett mål till att skriva om nu, jag klarar det, haha!

skriv kramp.

Nu börjar jag få skrivkramp också, är inte det lite typiskt? visst är det inte så mycket kvar att skriva, men det måste bli gjort. Och bäst att göra det nu så jag slipper ikväll, då det är så mycket bra på tv :) Sining bee & andra avenyn, mums på det. Får unna mig det när jag har pluggat klart.


lunch.

Nu har jag precis ätit lunch/middag. Mums med köttfärslimpa, potatis & brunsås. Har även kommit rätt långt på praktik-rapporten! men har en jävla massa kvar.

men bäst att jag återgår. Snart ska jag nog pigga upp mig själv med en godis påse
eller nej! då måste jag skriva i kassaboken. fan vad duktigt jag ska bli alltså! ska spara en massa pengar! mitt mål är att vi ska kunna ha en schälongsoffa vid årets slut, punkt slut.


(dessutom att jag ska kunna köpa mina älskade wrangler brallor utan att skämmas)
tror ni jag kommer lyckas? :D

mums.

alltid någon nytta med att göra det man ska. Fick nu se att jag kommer få 460kr inom kort för mat pengar, alltså pengar man inte ens tänker på. Så nu är jag glad att jag får lite extra :) Trodde bara jag skulle få runt 300kr! nu blir det alltså lite extra klirr till flyttahemmifrån kassan! perfekt :)


Nej men tillbaka till det jag gjorde, plugg!

Nu har jag allt!

Ett glas vatten, ett par vänner avsnitt, sköna tofflor, penna & papper och en massa bra tankar hur jag ska skriva min praktik-rapport på. och så har jag Zylbers frittfall uppe också så jag kan se om det kommer något bra & nytt för mig :)


det kan nog inte bli mycket bättre för tillfället.

mystofflor

image453
idag får det bli jag, mina mystofflor, bra musik & en massa plugg. Ska skriva rent arbetet vi gjorde under praktiken och läsa om bisatser & huvudsatser. Men jag lär sitta rätt mycket vid datorn, men ska försöka vara så aktiv som möjligt med pluggandet. för mig idag är det viktigast.

Ska jag?

Ska jag bege mig in till stan, vara tvungen att åka busshelvete i typ 1timme in, sedan umgås med carro ett tag, sen åka hem i 1 timme till på buss! bara för att ses? när vi ses imorgon. Eller ska jag plugga på svenskan? prov är ju faktist otorligt viktigt. Det kan vara mitt slut betyg i Svenska A. Och jag vill mer än gärna ha vg.


jag får nog ta mig i kragen, skippa det roliga & ta det tråkiga - plugget!

sega svea!

Jomen visst! sitter och segar här, borde väl egentligen göra något vettigt, men jag är helt enkelt för lat för det. Det är mulet och tråkigt ute också, så promenad blir det inte. Suttit och läst om killen som omkom i en olycka igår, hemskt är det. 19 år var han bara ;|


men nu ska jag väl börja göra mig i ordning ordentligt & läsa lite bloggar! mysigt

Frida.ft Headline - upp & hoppa


någon mer som gillade denna fartfyllda låt?

sveas vill ha.

image452

gårdagens svea.

image451

ordentlig frukost.

Idag fick jag iallafall i mig ordentlig frukost. Blev två mackor med leverpastej & ett glas mjölk, mums! Nu ska jag fixa lite i rummet och sedan fixa iordning mig lite. Måste egentligen ta garderoben idag också, men den springer ju inte iväg så kan ta och fixa den en annan dag :)

hur ska vädret bli idag?

solen kommer & solen går. det ändras typ för varje minut. Jag som ville ha sol & fint väder idag, men jag lär väl få regn. Är ju iallafall 10plus, vad emil sa. och det är ju skönt, men inte roligt om det är dåligt väder.


har ni bra väder hos er?

36 dagar kvar!

Nu är det bara 36dagar kvar tills flytten, satan. det går fort gör det. när jag skapade nedräkningen på min blogg var det nästan 70 dagar kvar. Alltså har hälften av vänte tiden gått. Och den har gått jävligt fort, hoppas nästa halva också går fort.

image450
jag skulle gärna vilja ha en sån här snygg pizza skärare ifrån ikea, kostar dessutom bara 9kr st. Är dom inte härliga i sina olika färger eller?

Söndag

Jag sitter just nu och funderar på att ändra min "omröstning" men har ingen aning om vad jag ska ändra den till. Har haft "hur ofta besöker du min blogg" ett bra tag nu. kanske dags för något nytt.


funderar också på att ladda hem något bra att titta på. Skulle vara skönt att vila huvudet mot kudden ett tag, jag menar det är aldrig fel att göra. borde äta frukost också. det är så mycket man borde, men som man aldrig gör.

borde lägga mig.

Jag känner mig rätt sömning och borde nog egentligen lägga mig & sova ut ett tag till. Men ska ju till skolan imorgon och om jag lägger mig nu, somnar om tills typ elva? Så är det ju omöjligt att gå upp imorgon. så bäst att jag sitter vaken och kikar runt på mina favorit bloggar och sånt.



blir nog carro idag, om jag får bestämma. senare kanske min hjärna säger ifrån och inser att jag faktist måste plugga, men då får jag ha en diskution med mig själv, brukar ha så härliga diskutioner, haha!

otroligt!

det är helt otroligt hur mycket skit det hamnar under ens naglar. Egentligen är det grymt groteskt, men det är också en vanlig sak? hur sjukt är inte det. jag filade mina naglar och gjorde de rena och allt. Idag ser de ut som de gjorde igår, nästan iallafall! Blir det bättre om man får längre naglar? hope so.

godmorgon!

Jo, nu är jag hemma ifrån en uuunderbar kväll igår, och sedan en skön natts med sömn med emil! igår blev det som sagt melodifestivalen, bra! att frida gick till globen :) Sedan var vi ute och åkte bil, träffade trevligt folk :) när vi var i norrköping så var det en stor brand på sibylla! ojoj, hela stället brann ner. det läskiga var att det ligger(låg) precis brevid en ok mack, men som tur va hände det inget med den. Jag menar, det ligger en massa bensin under? Men vi stod iallafall och tittade på den ett tag innan vi begav oss hem.

image449
bild: WighsNews


jag vet att min dag skulle bestå av enbart plugg. Nu får den nog bestå av carro & plugg. Men man vet aldrig vad dagen har att erbjuda, kanske det bara blir carro, kanske det bara blir plugg.

melodifestivalen!

Jo, nu blir det melodifestivalen med några nära vänner. Och godis & chips står såklart med på listan, och bubbel vatten såklart. Fast jag har bestämt mig att bara äta av mitt godis, chipsen ska jag låta bli. Det var ju faktist ett nyårslöfte som jag har fuskat rätt mycket med. Men nu ska jag verkligen försöka att inte äta, får bli av mitt godis istället som sagt. En massa choklad, Emil, vänner & melodifestivalen ikväll. Kan inte bli mycket bättre.


ska försöka att fota lite kväll, så hörs vi imorgon! Puss & kram och ha en trevlig kväll.

Kvällens outfit.

image448
det här får bli kvällens outfit, Oversize t-shirt, Jeans & halsband - Hm & skorna ifrån skopunkten.

E.

Snart kommer min sötnos och plockar upp mig. Då blir det mys resterande av kvällen, umgås med ett par kompisar & se melodifestivalen. käka lite cola & kanske dricka lite gott? man vet aldrig vad kvällen har att erbjuda. Kanske blir att vi är ute och åker bil hela kvällen lång också. Det hoppas jag dock absolut inte på, men det kan bli så.


imorgon är det jag & svenska boken nästan hela dagen. Jag måste lära mig det där helvetet.

shame

Synd att lagerhouse inte har någon riktigt bra hemsida. För vi köpte nämligen glas därifrån igår tills vi flyttar, De kostade bara 5kr st, men de var riktigt snygga! 4st av de var tjocka med snygg form, de andra såg likadana ut, fast långa och smala istället. Sedan blev det som två "vin glas" fast de var smala. Jag köpte de mest för att jag tyckte de var fina, hih! men de kostade ju bara 5kr styck, så varför inte?


Ni får se de när vi har flyttat, är ju bara 39dagar kvar ;) haha!

Ska det här vara enkelt?

"det finns två sorters satser. En huvudsats kan alltid ensam utgöra en mening. En bisats däremot är oftast svårt att begripa om den står ensam. Normalt är det en del av en huvudsats. Du känner igen visats på att den ileds av underordnade konjuktion (att, när, eftersom ... ), ett rekativ pronomen (som, vilka, vars ... ) eller ett frågande pronomen (vem, vad ...) Du kan också testa att sätta in ordet inte. I en bisats hamnar inte alltid före det första verbet"


Hur fan ska jag kunna lära mig det här? En bisats är, vadå? Hm.

"våren har kommit" & "vi ska cykla till stranden" är huvudsatser.
"jag säger - att du ska komma" & "hon blir glad - när vi kommer hem"
 huvudsats    bisats                           huvudsats          bisats.



alltså. När man läser det i voken är det ju lite enkelt iallafall. Men hur fan ska man komma ihåg det här? & vad har man för nytta av det? jag kan tala, punkt slut. jävla helvete.

jag behöver seriös hjälp för att lära mig det här!

vårväskor

image447
här är vårväskor ifrån tre olika ställen som faller mig precis i smaken. Den gula&lila kommer ifrån asos och kostar cirka 321kr st, Den röda med blommor kommer ifrån Zylber och kostar 149 kr & den sista kommer ifrån ellos och kostar 199kr. Jag skulle gärna ta en av varje.

Skit gubbe.

Nu har vi spelat Svensk skit gubbe. Har även målat ena fotens naglar nu, blev riktigt fräsht. Mörkröda naglar fick det bli. Ska nog snart börja göra mig iordning lite inför kvällen, är så glad att jag sket i festen. Dels för att jag inte känner någon där förut Louise som jag skulle gå dit med. Och jag sparar pengar, en massa pengar verkligen. och eftersom att vi ska ha lite melodifestivals mys ikväll antagligen så ska jag ändå gå imina finfina skor, haha! känna mig lite lyxig ändå. Fast skippar nog shortsen och kör på jeans istället.


Nu ska jag måla andra fotens naglar, sedan får de bli att måla ett till lager med genomskinligt lack på fingernaglarna. Då de blir lite starkare, och nu ska de få växa som aldrig förr, haha! nevars, men längre ska de bli & inte gå av så fort de börjar komma över kanten av fingret :)

Spela kort.

nu ska jag vara med ett tag och spela kort. En vän till familjen som precis kommit hem ifrån sjukhuset kom nu och vill spela ett tag, var länge sen han gjorde det & han gillar så dant när jag är med, så bäst att jag gå ner och är med :) mina fötter är istort sätt klara, ska bara måla naglarna, men det gör jag när vi har spelat klart :)


Kommer sen :)

varma & goa fötter.

Jo, nu är mina fötter varma och goa. lite uppsvällda? Men nu ska de filas och smörjas. Blir nog rätt bra tillslut och känner att mina fötter verkligen behövde det här, haha! man måste älska sina fötter ibland, så är det bara! jag vill få lite finare fötter då mina ser ut som kill fötter? kanske för att jag är dålig på att vårda de. Men nu ska de bannemig bli ändring på det :)

rysningar.

Gud vilka rysningar jag får alltså. Har fått i fötterna i badet nu och jag ryser flera gånger om, hela tiden! haha. Men det känns verkligen i fötterna hur de mjukas upp! mums. Sedan blir det fotfilning, in smörjning och målning av naglarna. Det blir nog bra i slutändan skulle jag tro :)

tips- fötterna

nu är vattnet riktigt varmt, så lär inte kunna sätta i fötterna på ett tag, men snart så. istället kommer några tips för fötterna. jag menar, det är ju ändå fötterna vi kommer att gå med hela livet och om vi inte vårdar dom kanske de inte håller livet ut, vilken vore väldigt tragiskt, hah!

första viktiga saken är att tvätta fötterna, och inte glömma tvålen. vanligt svett luktar ju inte så mycket, men torkat svett väldigt illa, och de lagras i fötterna som i kläder, skor & strumpor, vilket är väldigt illa. Efter man har tvättat fötterna är det också väldigt viktigt att se till att torka av fötterna ordentligt, så att det inte bildas svamp eller liknande.


Sedan är det en självklarhet att klippa naglarna. På fingrarna är det nog lättare att komma ihåg, men fötterna är svårare, men nästan viktigare. Där kan det samlas en massa bakterier och smuts under naglarna som inte ska vara där. Dessutom kan det ha sönder strumporna. Man ska helst klippa med nagelsax, då det är lättare att komma åt med en sådan än med en nagelklippare. När man klipper naglarna är det viktigt att man inte klipper för långt då det kan leda till nageltrång.

Det är otroligt viktigt att fila fötterna. Alla har oftast någon slags hårdnad på fötterna, dels att att skorna klämmer lite, man blir torr osv. Om man inte filar så kan det lätt bli att man inte kan röra sig som man vill. Det är vanligast att få hårdnader på hälen.

Att smörja in fötterna är också viktigt. Då fötterna blir blöta när man duschar och man tänker nog inte så mycket på dom, så blir de väldigt torra. Då kan det vara bra att smörja in med någon creme.

Det här var mina tips för fötterna. Fakta kommer ifrån mig själv, då jag har lärt mig av vad folk har sagt till mig. Säg till om ni har något att tilllägga.

fotbad.

nu ska jag kila upp till min syster och sno deras fotbad. Och så ska jag sitta och mysa här framför datorn och ha igång fotbadet och bara njuta. kan det bli mycket bättre? fotsalt ska jag ha i också, mina fötter ska få riktig kärlek idag, hah!

amanda bynes

image446
är det bara jag, eller blir hon snyggare och snyggare för varje gång jag ser henne?

dålit svea!

Skulle ju ta något att äta. Men det blev visst kladdkaka. Men jag får tjocka mig idag, jag sliter ju som ett djur med svenskan, haha! men ändå vill inte något fastna. Någon som är expert på svenska?

kan det bli bättre?

Jag har present kort på 118kr på Zylber eftersom så många söta vänner registrerar sig, Sedan är det härligt väder, Har iskall Coca cola & en massa goa vänner att skriva med över på msn. Kan det bli härligare eller? nej.


nu ska jag nog ta något att käka, för jag är hungrig. Tror nog pappa gjorde bacon förut, och det är mums det.

skönhet från zylber

image445
Dessa fick jag nu på fritt fall på zylber. som sagt, det är rena julafton där. På måndag när mina paket kommer så ska ni få se alla smycken. Jag är förälskad i de alla, seriöst. De är av märket Tulip :)

Duktiga mig.

istället för att gå ut ikväll, så stannar jag inne med emil & tittar på melodifestivalen eller drar till någon kompis & tar det lungt. Känns bättre att gå på fest om det är mer planerat, så nästa helg kanske det blir något istället :)

image444

inviga skor.

image443
jag skulle gärna inviga mina skor ikväll, men det är visst lite lamt med fester?

dagens svea.

image442

Gårdagens inköp


Blev väldigt mycket som sagt,
Men solisar ifrån Ur&penn 20kr.
Skor: Skopunkten 98kr för alla tre
Smått & gott (fot fil, nagelfil, leggins, deo osv.) : Hm, cirka 80kr för alt
DependNagelack: Cubus, 2st för 39kr
OverSizad mammatröja: Hm 29.50
Shortsen: Gina Tricot: 19.50, billigt billigt
T-shirt: Wear it, 25kr
Långärmad tunntröja: New Yorker 29.50


Som sagt, jag hittar mycket fynd på rea!
det var gårdagens inköp :)

37 dagar kvar.

image432
En sån här söt burk med lock skulle jag gärna ha i köket med t.ex. pasta, flingor & sådant i. Kostar 10kr styck på ikea. Så detta är vad jag önskar mig, nu när det är 37dagar kvar tills flytten. Pirret i magen blir bara värre & värre för varje dag. Mums vad jag längtar.

cp kort.

Jo, nog blev det inte speciellt bra kort. Men de kommer iallafall in om ett tag. måste lägga in de idatorn och redigera lite. Ska börja lite smått med naglarna också, börjar bli lite stressad. plugga måste jag börja med också. Har ju idag & imorgn på mig, alltså inte så mycket tid. Och måndag, men då går jag långdag, och kommer vara halvt död när jag kommer hem.


Men ska lägga in bilderna nu iallafall.

foto.

Nu ska det bli foto på gårdagens saker. har fotat lite på småplocket redan, men nu kommer det på kläderna :) får hoppas att något foto blir bra bara, skulle vara kul att ha några till foton :)

Nyheter hos Cocoo.

image431
Det har kommit in fräsha nyheter hos Cocoo, och dessa klockor är mina favoriter. De är så grymt söta, ser ut som ett vanligt armband fast de har en klocka i sig. Dessutom ser de väldigt lyxiga ut, fast de kostar bara mellan 195-295kr st.

iskall Coca cola.

finns det något bättre än iskall coca cola. Speciellt när vädret är super utanför fönstret och man inte behöver känns någon stress alls? nej!



sitter och lyssnar på underbar musik gör jag också, och läser mina favorit bloggar. jag tycker det är roligt att få en inblick i andras liv & även få inspiration. jag känner även för att gå ut och fota, kanske borde göra det? en liten stund iallafall. Se om jag har någon inspiration i huvudet idag. Men jag tror inte det, jag vill nog bara njuta av den underbara dagen.

bra frukost?

Marabou choklad & coca cola är väl fantastisk frukost, eller hur?



ska fixa mig nu. Sedan blir det kort på gårdagens inköp

Godmorgon!

Godmorgon. Det är underbart väder ute och för första gången på länge kunde jag sova skapligt länge, så idag blev det ända tills halv elva! haha. Idag har jag en massa & göra, fast ska ändå lata mig. Får ju stanna hemma hela dagen & det är otroligt härligt. Blir fix i garderoben, fota gårdagens inköp & även plugga!


Men nu ska jag svara på alla söta kommentarer :)

Charm School.

Nu ska jag & emil se klart på Charm School, vi såg över halva för några dagar sedan, men somnade ifrån den. Men nu ska vi se klart den sista delen, och satan vad bra den var den biten man såg. Ska se om andra biten vad lika bra. Den har rejäl humor men ändå är den seriöst. Något i min smak iallafall :)

image430
Hittade dock inte framsidan till filmen. Men dessa tjejer handlar det om, mest om hon i mitten såklart.


Kommer "recention" imorgon om filmen :)

38 dagar kvar.

image429
38 dagar kvar tills flytten - och jag vill ha sånna här söta dekorativ doftljus ifrån ikea, 19kr st. De ser så otroligt söta ut. Ha dessa och något fint fat under till en mysig hemma kväll, mums.

tävling inom kort

image428
Jag ska då ha en tävling inom kort. Frågan är vilken av dessa två skönheter som ska vara som pris? bestäm ni, välj vilken ni tycker är snyggast, så blir det den ni tävlar om! Båda två kommer ifrån Zylber Och ringen är av märket Jan Jacob & Örhängerna Tulip. Välj och vraka, den som blir mest omtyckt kommer ni sedan kunna tävla om :)

Julafton det här alltså!

Jo, mycket tjat om Zylber idag, jag vet. Men det är som rena rama julafton. Nu har jag tre ordrar som väntar på att komma hem till mig. Och på frittfall just nu finns ett par örhängen som gärna får komma hem till mig de också. De ligger på 17kr nu, väntar tills de ligger på 10kr eller liknande, så kammar jag hem de, om de fortf. finns kvar. Men som rena rama julafton är det, inte ett öre kostar det heller. Eftersom att jag lyckats värva några, så har jag tjänat pengar. Det är simpelt & enkelt att värva folk, så kul är det också :)



Nu ska jag kika så ingen snor mina finfina örhängen :)

skönheter från skopunkten.

image427
Dessa skönheter + ett par tofflor fick jag med mig hem idag för endast 98kr. Rena kapet enligt mig. Älskar lackskorna, de är så där pricken över i:et, min fot passade perfekt, de var dö sköna & precis rätt höjd på klacken :)

Coca cola.

Sitter och dricker på Coca cola, otroligt onyttigt för kroppen & tänderna, men mums för mig! haha :) jag bävar inför imorgon, har så mycket att göra, fast ändå inte. Måste plugga - verkligen måste. det är ju skit svårt med huvudsatser & bisatser, någon expert? Sedan måste jag rensa garderoben, mamma fick fixa en ny hylla åt mig för att jag inte får plats med allt. & känner jag mig själv rätt lär det bli ännu mer shopping på måndag när skolan börjar, då jag fortf. Har så pass mycket pengar kvar, haha! smidigt. Sedan måste jag bry mig om mina fötter, alltså fotvård med filning, salvor osv. Just för att fötterna ska må bra! Så det finns en hel del att hinna med.


Men det är morgondagens problem. Nu ska jag njuta av Coca cola, marabou choklad & emil <3

Mys!

Nu har vi varit ute & vandrat i regnet, kallt var det, men mysigt. Just nu känner jag mig sjuk, helt sjuk. Känns som om jag inte sovit på två dygn, näsan rinner och huvudet bankar. Fryser och svettas med jämna mellanrum. Undrar om jag bara är otroligt trött i huvudet & kroppen, eller om jag håller på att bli ordentligt sjuk?



nu ska jag skriva lite ikassaboken, hihi! och kanske klicka hem något mera mumsigt ifrån zylber kanske? :)

ut iregnet

Nu ska vi gå ut i regnet och gå ner till willys, burr! men desto mysigare blir det när vi kommer hem igen. Tänkte ju inte köpa något till kvällen, men går verkligen inte att låta bli. Fredag= man får äta godis/läsk! men iallafall, ut iregnet ska vi och gå nu. Jag kommer frysa ihjäl, men emil får värma mig såklart :)


Nu ska jag ta på mig varma varma strumpor
hörs sen!

skönhet från zylber

image426
detta läckra armband, ifrån EDC by Esprit Kommer hem till mig, beställt från Zylber. Satan vad jag gillar det, riktigt fint och känns fräsht ivår! Kostar egentligen 80kr, fick för 30 på fritt fall :)

Fritt fall.

Innan vi går måste jag kamma hem ett armband på fritt fall ifrån Zylber, hoppas hoppas hoppas ingen snor det nu medans jag bloggar, haha! ligger på 31krona, vill få ner det till 30kr jämt först :) hihi. Det är mega fint, verkligen :)

ömma fötter

Efter cirka 5 timmars springande istan så har jag riktigt ömma fötter. Men fan vad saker jag kommit hem med! (kommer bilder imorgon) Dock inga brallor, men jag klarar mig nog ett tag till. Blev tre tröjor, tre par skor, ett par solisar, en nagel&fot fil, rakhyvlar, deo, 2st nagellack, Ett par shorts, leggins & ja, en hel del massa andra goa saker. Och ändå har jag pengar kvar. Spenderade ca 400kr på allt det här. Och jag känner mig riktigt duktig, haha!



Men nu ska vi nog ta en promenix iregnet och köpa något gott till kvällen. Tröttheten smyger sig på och man känner sig helt lat ifötterna. Tur att jag köpte ett par mys-tofflor då, så jag får värma fötterna ordentligt :)

Snabb leverans?

Nu måste jag ge Zylber ett stort plus till. Jag bestälde ju mina saker idag, de är redan skickade. Så jag lär få de på måndag, eftersom att det är fredag idag. Det känns super. Alltså, ett stort plus till Zylber.


Nu ska jag kika lite på vad som finns på frittfall också, hoppas man kan få det i slutet :)

wow.

Vilken skillnad det blev av att bädda sängen, plocka upp alla kläder och plocka undan lite skit. Jag gillar när man städar och ser skillnad. annars är det så jävla segt & städa, haha! Men nu ska nog min mamma bli glad :)


Nu ska jag fixa mig, sen läsa lite i svenska boken om Huvudsatser & bisatser, fysatan vad jag hatar det! haha :}

skönhet ifrån zylber

image425
det här kommer hem i ett paket till mig ifrån zylber, för endast 61kr. fraktfritt också, är alltid ett plus.

mums!

Nu har jag fått min nya header, Tack till Emma!
jag gillar den, helt klart i min stil. Så nu ska jag börja städa på riktigt. och fixa mig! hih.

dad cool

Jag sitter och lyssnar på bra bra musik! har inte hunnit börja städa ännu, suck! men samlar ihop present kort på Zylber, vill ha den grymt fina väskan för endast 149kr, så hoppas på att jag får ihop tillräckligt med pengar snart. Den skulle sitta finfint nämligen.


Men är nog bäst att ta mig i kragen, måste börja städa. Kommer hända lite förändringar här i designen under dagen, kommer nämligen få en ny header som Emma gör åt mig, snällt är hon :)


käkat frukost.

har precis käkat frukost, blev två enkla mackor med oboy! det är mumsigt. Men nu måste jag börja ordentligt med städningen, och fixa garderoben. Plugget får bli sen, för det är tråkigast! och egentligen vet jag inte alls vad jag ska plugga på. Tur att vi går månaden innan provet. puh, men ett g ska jag väl få till ialla fall :)

ah!

Nu har jag duschat. fast frukosten har inte kommit i ännu. Men det blir iallafall att städa, äta frukost & plugga nu. Om jag inte städar skär min mamma halsen av mig, haha! nejdå, men det ser ut som jag vet inte vad med alla kläder överallt. Men nu ska jag iallafall blåsa håret, det står på topp! ska även spela lite härlig musik, humöret är på topp idag!

Måste tipsa

Herregud ja. Måste tipsa. Bli medlem på zylber, det är enkelt att värva folk och få 25kr per person. Sedan är det hur billigt som helst och hur söta saker som helst. Jag värvade två st, och nu är 4 fina smycken påväg hem till mig, varav ett par runda röda örhängen, en ljuslila ring & två brochar. jag älskar stället helt enkelt! Kommer bild på sakerna när de kommer hem. Det är fraktfritt också :)

älskade fredag i blåst.

Japp. Idag är det sista dagen på lovet och jag måste plugga. Det är soligt väder, men det blåsar som initusan. På måndag måste jag gå upp tidigt och gå till skolan. Men tror ni min glädje sjunker av det? Nej! För jag får nämligen åka in till stan och shoppa utan dåligt samvete idag tack vare gårdagens vinst. herregud, dagen kommer bli bra känner jag. Får shoppa & spendera dagen med emil, kan inte bli mycket bättre inte.

Nu ska jag gå ner på riktigt och käka en god frukost. Kommer tillbaka senare :)

godmorgon!

ja, godmorgon på er!

Nu har jag vaknat upp och emil har åkt. men han kommer senare :) Med tanke på att jag gick upp så tidigt så hinner jag också med mycket. är underbart väder ute också, det gillar vi :) Men nu ska jag först äta frukost och ta en dusch. Mitt hår känns tort efter färgningen igår, så ska tvätta ur med ett bättre balsam & schampo!


På listan idag står det att rensa ur garderoben, plugga & åka till stan. åka till stan är det som är mest lockande, haha! ikväll kanske något spännande händer också, såsom fest eller liknande? eller ut och åka med patrik som just har fått körkort? man vet inte :) det är sånt som märks! :)

Perfekt avslut på dagen.

Nu är man trött, så det får bli det perfekta avslutet på dagen. Emil & två avsnitt med scrubs. Mums. så nu ska jag bara borsta tänderna och bädda upp sängen, så börjar scrubs kvart i. Mer av mig hör ni imorgon, haha!

Puss&Godnatt!

wow!

Nu har vi varit och hämtat ut mina pengar, haha! Hon i kassan tittade på lotten som om de inte vore någon vinst, sedan "tusen kronor! sån vinst har jag nog aldrig gett ut" haha! Fick i 100lappar, så känns skönt att ha i plånboken just nu :D imorgon blir det shopping, minst ett par brallor, foundation, make-up svamp, nagelfil & kanske någon tröja. Och om jag känner mig själv - skor! haha! så pengarna satt absolut inte fel. Men nu ska jag låta emil sitta här, sen blir det nog film eller liknande. Jag är sugen på att titta på vänner också, var några dagar sen nu! :) så det får nog bli några avsnitt av det.


Om ni inte hör av mig mer ikväll, godnatt!
puss!

Tips- Budget foundation

Men visst är det härligt med en foundation som verkligen är bra och som inte är alls för dyr? jag kör med Hm's Foundation, den kostar bara 49.50 och den fungerar som en smäck. Nu säger jag inte att den fungerar på alla då vi har olika hy osv. Men på mig funkar den iallafall och jag anser att jag har rätt vanlig hy? iallafall är den värd ett försök, den kostar ju inte mycket heller :)

soon i will.

Snart kommer emil. jag sitter & lyssnar på blink 182, länge sen, men jag älskar deras musik :) Vi ska åka ner till shell & hämta ut min vinst, haha! jag är fortf. lika glad som när jag precis vann. Imorgon får det bli de billiga brallorna tror jag, på så sätt kan jag köpa ett par till (h) smart måste man ju faktist vara också :)

svårt val.

Ska jag köpa replay brallorna för 500kr eller ett par på bikbok för 200kr som är istort sätt lika snygga och kan köpa fler saker? Svårt val, haha! men den är väl sånt man får se imorgon, men replaybrallorna ligger nog snäppet före i snygghet, men sjunker tillbaka på priset, haha! vilja jävla diskutioner jag kommer ha med mig själv imorgon :)

I miss you love


låten får mig att rysa ikroppen.

världens sötaste hund.

 gah. det måste vara så att jag har världens sötaste hund. Han ligger här brevid mig på sängen, och så fort jag sätter åt han att gå ner, så lägger han sig ner och tittar på min med dö söta ögon. & han lägger sig på ett speciellt sätt. Ska försöka filma någon gång och lägga upp. Fytusan vad söt han är, haha!

Jag firar kvällen med pringles chips, mumma

dagens outfit

image422Idag fick det ju faktist bli en enkel outfit, eftersom jag hade 25min på mig innan bussen gick och håret stod då åt alla håll och kanter. Så det fick bli Jeans ifrån Hm, Hoodie ifrån New yorker, Skor ifrån skopunkten & väska ifrån Hm. Simpel, men skön att gå & shoppa i :) Hade även en jacka ifrån HM. satan att jag handlade allt ifrån HM förr, nu handlar jag nästan aldrig något där längre. Tycker de har ett dåligt utbud av kläder och inget som intresserar mig längre, allt ser lika dant ut. Det enda som jag tycker är bra med de just nu är "fashion against aids" men annars är de inget roligt där längre, haha.

Tialott!


det är min kära tialott med 1000kr vinst på! som ni ser på baksidan är det bara 800st som vinner det, jag är en av dom. haha! jag kommer inte släppa det här på veckor. är överlycklig verkligen. Hade ju gärna fått varit dubbel, men jag nöjer mig heeelt klart med 1000kr! :D

Dagens inköp


OverSize baströja ifrån Hm: 29.50
Örhängen: Ur&Penn 10kr,
Solglasögon: Ur&Penn 20kr
Topp: Wear It 37.50
Allt på rea. Jag älskar rea! haha

Sorg

Idag var jag tvungen att radera mina sms. Eller inte alla, men många. Eftersom att telefonen suger, är ett dåligt köp osv. Så prövade jag med att radera några hundra av mina sms. Men hjälpte det, Nej? Får bli och sälja & köpa ny? funderar på det. om någon vill ha den skrothögen vill säga. Jag hade ju bara 1927 medelande, suck! haha.


can't belive it!

seriöst. Kan inte förstå de, egentligen är det ju inte så jätte stor summa. Man fan, köper två tialotter, vinner 1000kr på första Och 20kr på den andra! haha, overkligt känns det. Men bra pluspengar, så imorgon blir det stan igen >.<


Kommer bilder på mina inköp snart, ska bara läggas in :)

jag är överlyckig. Vann just tusen kronor på en tia lott. Och tjug

Bild003.jpg
jag är överlyckig. Vann just tusen kronor på en tia lott. Och tjugo på en annan. Min mage vänder sig snart ut och in och jag vill bara skrika. Wie wie wie. Snart hemma ialla fall :)

nu är jag påväg hem igen. Och satan vad jag älskar rea. Hittade%

Bild000.jpg
nu är jag påväg hem igen. Och satan vad jag älskar rea. Hittade den har tröjan på bilden, 37kr. En vit baströja för 29kr. Och lite annat. Mums verkligen :) men nu ska jag njuta av musiken. Åker bussen som tar längst tid, suck. Men vi hörs när jag kommer hem igen. Puss

Done!

Det här måste vara världsrekord eller liknande. Jag är klar, och jag har 15min på mig tills bussen går. Nu är det bara att packa väskan, ta på sig skor+jacka och sedan dra. Tur att jag köpte nya örhängen igår, de fick rädda min outfit idag.


Saker som ska köpas är: Nagelfil, Solisar(om de finns kvar) ev. Någon tröja
den som väntar får se.


Kommer hem efter sju, ses då! Puss!

slutspurt

Okej, jag kilar nog in till stan. Bussen går fem över halv, och jag har inte fixat mig. Men jag överlever, får göra det lite fort. Så nu har jag 25minuter på mig att klä på mig, sminka ig & platta håret. Är inte det alla kvinnors dröm eller? haha!

Nu kommer suget igen.

fan, jag vill in till stan. Skulle kunna slösa upp hela mitt studiebidrag just nu på tio minuter just nu. Vill in och titta lite mer på de söta solisarna jag såg. Bussen kostar ju inget med fritidskortet. Frågan är bara om det är så bra för min plånbok att åka in till stan? gah. Jag hatar att få sånna här ångester.

bränd tunga.

Det är väl klart att jag skulle bränna tungan på varma chokladen! Haha! så nu kommer jag ha en sånhärn bränd härlig tunga resterande av veckan, för det tar ju typ en vecka innan det försvinner. Och så känns det hela tiden, nästan som om man vore solbränd, haha!

undrar om det hjälper om man häller kallt vatten på den? ;o

Varm choklad & kladdis

Har just bakat en kladdkaka mot sötsugen och tagit lite varm choklad! Så nu ska jag nog slippa slösa pengar iallafall, men nog blir det inte nyttigt, men vem bryr sig på lovet? då får man vara onyttig, haha!


En glad nyhet för min älskling är att han har blivit "befodrad" eller vad man ska kalla det på sitt jobb, och löneförhöjning. Grattis älskling, du är så duktig, haha! :)

KT Tunstall - under the Weather


låt med bra känsla. Bra låt för mig.

godissug.

Som vanligt sitter jag med ett otroligt godissug. Även ett shoppingsug. jag vill in till stan, fast ändå inte. det är knasigt. Åker jag inte in sparar jag pengar. Stannar jag hemma slösar jag pengar (för jag lär köpa godis)

Men nu får jag göra såhär, spara pengar över huvudtaget. Jag köper inte godis & jag åker inte in till stan. Utan sitter här med härlig musik, bloggar, kollar andras bloggar, fixar naglarna (Som ser förjävliga ut, nu ska det bli ändring) Och bara njuter av denna.. host, torsdag kväll med mulet väder. Man kan inte få allt.


Nu ska jag kika om man kan ladda hem gårdagens avsnitt av top model och göra lite varm choklad, för mina fötter är lite frusna! Jag saknar emil, en massa. Honom skulle jag gärna spendera kvällen med, så jobbar han, suck.

Dagens Budget Outfit

image413
Topp: Hm, 74.50kr
Strechjeans: Hm 198kr
Lacksko: Skopunkten, 49kr
Örhängen: Cocoo 48kr

39 dagar kvar

& gud vad fort tiden går. Och vart tar tiden vägen? nu är det 39dagar kvar tills vi flyttar! mums vad jag längtar.


image412
den här hyllan ifrån ikea (som vanligt) kostar 119kr och skulle vara grymt snygg att ha i ett hörn med någon blomma, ett foto och kanske en låda med lite saker i?

armband ifrån Cocoo.se

image411
det här grymt söta & snygga armbandet ifrån Cocoo står nu på min "köp" lista inom snar framtid. Den skulle passa till många olika outfits och man skulle vara stolt att bära det. Kostar 195kr

svårt val.

Är grymt sugen på att dra till stan en stund. Vill kolla lite till. Men ändå vore det skönt att sitta hemma och slappa hela dagen. Tar jag en buss tar ju bara själva buss resan dit & hem cirka 1 - 1,5 timme beroende på vilken buss jag tar. Så idag struntar jag nog i det, bättre att kurera mig lite. Känner att förskyldningen som precis ville försvinna är på G tillbaka igen. inte roligt alls.

Loka - new taste

image410
mums. Igår köpte vi den nya loka, med smak av apelsin. Den smakade typ fanta, men kändes nyttig. Det är ju hur bra som helst. Loka är nästan alltid gott i och för sig. Fast den måste vara kall, annars smakar den som vanligt vatten.

tygsko

hur snyggt är det inte med tygskor egentligen? jag älskar det. jag har ju sett att det funnit på Statium, men bara i fyra färger. Nu finns de på Din sko för samma pris och i fler färger. Igår på stan blev jag grymt sugen på att köpa ett par, men stod över tillsvidare. Men jag kommer nog inte kunna hålla mig länge inte. Priset är ynka 199kr :)

Se och njut, hur underbara är de inte?

Tips - Stekpanna

image408
Denna grymt söta stekpanna får bli dagens tips. Den är liten och smidig att göra t.ex. ägg, plättar, omelett och vad man nu vill i. Och den finns i olika motiv, som hjärta, stjärna osv. Är det inte en perfekt present till en vän, pojkvän, mamma, pappa, syskon eller liknande? Eller varför inte köpa till sitt eget kök och gör en lyxig frukost och pojvännen som överraskning på morgonen. Jag fick denna av min mamma igår :)
pris: ca 25kr

härliga färger för naglarna

image407
dessa två köpte jag igår, Två st för 39kr på Cubus. Och jag älskar den ljusrosa. Har dock inte prövat den än, men bara i "Burken" ser den underbar ur. Ska börja med det genomskinliga lacket, och sedan om några dagar ha på det rosa. Jag har nämligen hört en fågel viska i mitt öra att om man strycker på tre lager med genomskinligt lack blir naglarna starkare. Någon mer som hört?

gårdagens inköp


t-shirt & hoodie : new yorker
Örhängen: Ur&Penn
Nagellack: Cubus

Klart.

Nu har jag färgat klart mitt hår. Kan inte riktigt se resultat än, men nog är det ljusare iallafall :) Emil kom hit en snabbis också. Och nu gick han :/ Stackars mig, hah! Men han kommer vid halv tio-tio igen. Nu återstår plugget, städning och filning av naglar :) Men det ska jag nog hinna :)

i väntan.

iväntan på att mitt hår ska bli klart :)

hur väl känner du din pojkvän?
Namn: emil
Ögonfärg: Blå
Födelsedag: 4 september
Klädstil: avlsppnad, dvs jeans & t-shirt, hoodie
Hårfärg: Mörkblond
Favoritfärg: svart
Favoritmat: KebabPizza, haha!
Har han färgat håret nån gång? Några få gånger :)
Har han klippt sig någon gång? jadå
Har han piercat sig? Nej & det är jag glad över :)
Dricker han? Ibland.
Röker han? Feströker isånt fall, annars aldrig
Vad heter gatan han bor på? Skäggestad kvarnbacken :)
Vad har han för mobil? Sony ericsson
Vad har han för färg i sitt rum? Ljus, med blommor, haha!
Har han någon/några systrar? Ja, Klara Carolina & Johanna :)
Har han någon/några bröder? Nepp.
Vilken mat hatar han? Han är allätare, men han tycker mindre om ärtsoppa & sånt
Vad tror du att han skulle göra om han vann en miljon? Köpa en ny bil, haha! & resa bort m. mig :D
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? Jobba, arbeta med bilen, fast mest vara med mig :}
Vad heter hans pappa och mamma? Kjell & Ann-Mari
Har han bråkat med nån någon gång? Det tror jag nog :)
Vad brukar han göra på helgerna? umgås med mig, jobba eller pilla på bilen :}
Vad har han för musiksmak? bra som tusan :)
Hur träffades ni? Sommaren 2006, först på en fest, sedan hos en vän.
Vad påminner dig om han? En massa saker, för svårt att rabbla upp :)
Vad var det första du sa till han? Hej, kanske?
Vad brukar ni oftast skicka sms om? allt möjligt :)
Är han beroende av något? Bilen, och mig ofc ;) haha! :D
Vad kallar du han? Sötnos, älskling, gnis, Emil, ja allt möjligt.
Vad kallar han dig? Han kallar mig samma som jag kallar honom.
Idrottar han? haha, nae!
Vad har ni gemensamt? det mesta :) Vi gillar samma saker.
Om du skulle ge han en present då han fyller år, vilken blomma skulle det vara? Ros
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vilka skulle det vara? Söt, omtänksam & snäll
Gillar du han? Otroligt mycket.

Chokladbrun.

Jomen visst, nu ska jag bli chokladbrun ihåret. Och nu ska den blonda utväxten bort bort bort. Hittade ingen med röd nyans som jag ville ha, så fick bli denna. Den är ju iallafall lite röd.

Bearshare

Nyss satt jag med en massa bra låtar i huvudet och slog till med att ladda hem bearshare, men nu när jag sitter här och kan ladda hem en massa bra låtar - så försvann alla ur huvudet. Satans jobbigt.

Hatiskt.

Jag hatar telefonen. Seriöst! jag tror jag har gjort ett dåligt köp. Men så fort den stänger av sig eller liknande, och man sätter på den, så laggar telefon fan ihop. Och man måste ta ur batteriet osv. Dessutom står det "registrering av sim kort misslyckades" hela tiden! satan. jag skulle ha köpt en ny istället.

Tröghet

Ska nog sätta igång med att färga håret nu. Gör det själv, känns bäst så! Kommer resultat senare ofc, Men efter jag har färgat håret brukar jag alltid låta det lufttorta, men jag vet inte om jag gör det idag. Kanske blåser det? Men det sliter så dant på håret. Får se om jag är snäll eller inte idag, haha! :)

Dagens'

Dagens humör: Glad, ska färga håret :)
Dagens mående: vet inte riktigt, små trött
Dagens borde: borde plugga, ordentligt
Dagens frisyr: än så länge, morgonfrilla!
Dagens klädsel: Mysbrallor & t-shirt
Dagens planer: ta hand om mig själv.
Dagens längtan: tills emil kommer hem, vid tio .. ._.
Dagens fundering: Blir det någon fest imorgon?
Dagens beroende: kall mjölk!
Dagens tråkigaste: Att emil ska jobba.
Dagens tidning: endast NT än så länge.
Dagens låt: Seether - fade away

övervägt

Japp, nu har jag övervägt- tänkte åka in till stan. Men har bestämt mig för att stanna hemma, ska färga håret, fila naglarna och måla de! får bli genomskinligt nu först ett tag, för att få lite längd på naglarna. Så helt enkelt, en egen dag. Ta hand om mig själv, det kan ju vara riktigt skönt ibland tycker jag! :)

igår, 40 dagar kvar

Igår hann jag inte lägga in vad jag önskade mig tills flytten, så gårdagens får komma idag :)
image404
detta underbara sätt ifrån Rusta, 129kr

Torsdag

Kom precis hem ifrån emil! har varit och köpt hårfärg och sådant. Emil var så söt och gjorde frukost på sängen imorse, mums! :) Sitter och äter på Ahlgrens Bilar- sura! fysatan vad gott det här, haha!


Men nu måste jag godkänna kommentarer :)


home.

Nu har vi varit istan, skulle ju se på bio (försoning) men vi ändrade oss! och käkade pizza istället. Men gick på stan gjorde jag allt! köpte två örhängen från ur & penn, två nagellack från depend & en t-shirt och tjocktröja ifrån new yorker. Monaki hade kommit till stan också, satan vad glad jag blev :D men emil ville inte vara kvar där länge för att det var speglar på båda sidorna av väggarna, så han tyckte det var för jobbigt, hah! men iallafall såg jag ett par dö snygga tygskor där som gärna får bli mina :) Kommer iallafall bild på kläderna imorgon, är grymt nöjd! inget var dessutom dyrt, så det är alltid bra det :)


Men nu ska jag slänga mig iduschen, så ska jag, klara & emil se på råttatouile (eller hur det stavas) Och bara mysa isoffan hela kvällen. För jag har ont i halsen och är trött. :)

världens sötaste pojkvän! :)

Nu ska emil & jag snart iväg till stan som sagt, och han vill bjuda mig på bio! hur sött är inte det? haha! så nu får vi se vilken det blir och så :) Ska även förmodligen köpa de där brallorna ifrån MQ och kanske några skor eller så, får se :) Men ni hör nog av mig senare ikväll, ha de så bra alla! Puss!

Welcome to my life

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down
And no one's there to save you
No you don't know what it's like
Welcome to my life



det var år sen jag lyssnade på simple plan. Nu kommer jag ihåg varför jag lyssnade på de, för att deras texter är så tilltalande. Jag älskar dom. dessutom är musiken gudomlig, går att lyssna på i flera timmar! mums

underbar låt.



Okej. jag är helt nere i youtube. Orkar itne ladda hem vanligt program, så youtube är min stora kärlek för tillfället. Där kan man hitta alla möjliga låtar, mums för öronen vill säga.

Sveriges Tjejes största problem,

Nästan iallafall. Att välja kläder. på senaste tiden är garderoben så tjock att den knappts går att stänga, men ändå använder man nästan samma kläder varje dag. Eller, olika plagg, men oftast har man några plagg man använder mkt mer än de andra. Men ändå har man ett stort kontrollbehov och måste verklige bestämma sig ordentligt innan man sätter på sig utan att gå ut. Förut gjorde jag aldrig det, men nu har jag också hamnat där. Därför sitter jag nu med en förvirrande hjärna och kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig. Men jag känner mig själv, och snart kommer jag välja det gamla vanliga ändå. Men som tjej måste man oftast tänka innan man klär sig. Även om det finns så mååånga tjejer som ska vara lite små egna och komma och säga "jag tar på mig vad som ligger brevid sängen" så vet jag att det bara är kanske 2 av 10 som talar sanning där, för tjejer har ett sånt stort kontrollbehov.


Med att skriva det här betyder det inte att alla tjejer är så, men visst ligger det lite sanning i det jag säger?

Extra

image403
Dessa är gudomligt "syrliga" eller vad man ska kalla dom, jag vet inte? dessutom smakar de gudomligt gott, haha! måste göra lite reklam för dessa alltså. Tycker ni om Extras "kopia" av lekerol? om det nu är det. Liknar det, rätta mig om jag har fel! :)

Foto: By me (ännu en bild jag inte orkar skriva namn på)

Tips - En klassiker för torra läppar.

image402
Helt klart är vasselin en klassiker - men förjävligt bra. Fungerar för mycket, torra läppar, torra/trasiga nagelband, glans på kindbenet & en hel del massa andra saker. Så idag får mitt tips bli till er med torra/nariga läppar att köpa ett vaselin, det funkar perfekt. Och det är inte speciellt dyrt, cirka 18-30kr på olika butiker. På willys kostar det 18kr och en burk räcker länge.


foto: by me (orkade inte skriva dit bara)

Dagens Svea.

image401

dad's girl

And make sure you tell Daddy that I'm still his little girl
Yeah I still feel like I'm where I'm supposed to be
Don't forget to remember me

Hiss eller diss?

image400
jag skulle gärna sno stilen ifrån rachel bilson, den ser så snygg, avslappnad och läcker ut. Jag menar, finns det någon som inte vill se ut sådär? fast vädret påverkar väl lite också, för man vill ju ha sommar.

Bild: Veckorevyn

Dagens outfit

image399Extremt simpel, och lik gårdagens. Brallor&polo ifrån Hm. Och skor ifrån stadium och vinterjackan fick det bli. Skön outfit för att gå på interjuv. Slippa sitta och vara orolig att t.ex. bh:n ska synnas, eller att man visar för mkt osv. Utan en ordentlig outfit som visar att man är en ordentlig person. skön är den iallafall, och det är ju alltid viktigast :)

Remember the titans

Gud, jag kommer ihåg hur jag älskade den filmen när jag var yngre. Nu kollade jag in tankafett och den låg bland de nyss uppladdade, så jag måste såklart tanka hem den. Så den får bli att kika på imorgon kväll när emil jobbar, skulle jag tro.

Snart kommer dagens outfit upp, min dator är lite segare idag än vanligt bara! :)


sommar-favorit



en sommar-goding. Idag längtar jag efter värmen, bara ben & brun hy!

jag lyckades!

Yes! jag lyckades övertala emil att åka in till stan. Så vid fyra-fem ska vi åka, mumma. Jag ska köpa byxorna på MQ om de fortf. Finns i min storlek kvar, ett par helt svarta stuprör. Det gillar vi. sedan kanske några härliga sommarskor? man vet aldrig vad staden har att erbjuda. Fick ju även pengar idag, så nu är stan extra farlig för mig, haha! jag som borde börja spara på riktigt tills ikea. fast, vi lär har rejält med pengar tills dess så behöver inte vara så extremt ekonomisk (a) haha! men nu är jag glad iallafall :)


hemma!

Nu är jag hemma igen, det var riktigt mysigt att grilla :) Sedan interjuvn, satans vad nervis jag var innan. Men det gick som smort :) Men min ålder är ju lite fel, men han sa iallafall att jag var aktuell, så i april ska jag höra av mig igen då han har bestämt vilka som blir sommarjobbare :) hoppas för gudskull att jag får det :)



Nu snart kommer en dagens outfit upp. Egentligen samma som igår, men.. blir en ändå. Ska byta om senare, då jag inte orkade packa ner något nytt igår :)

all done.

Nu har jag fixat mig. Fick bli två flätor, haha! Men nu börjar jag bli riktigt nervös inför interjuvn. Men hoppas verkligen jag får sommarjobbet, har ju en bra bedömning, kommer ha ett års utbildning då jag ska börja jobba, har en bra bakrund till att jobba inom vården. Ja, vad kan egentligen gå fel? haha, får gå in med den inställningen, inte att jag är blyg, osäker osv. som många kan se mig som, då jag ogillar att prata inför nya folk. Men det ska ju bara vara han & jag där när jag interjuvas, så nog jävlar ska jag charma han! hah! försöka går ju alltid. :)


Men nu är det dags att borsta tänderna, sedan ska vi åka :) Ska även in till stan en snabbis senare idag. gud vad saker E. Och jag kommer hinna idag :)


Men ha det så bra, Puss!

Godmorgon!

Nu har jag vaknat upp efter en lång skön sömn. Snart ska vi käka en god frukost och sen är det bara att fixa sig, för vi måste åka runt kvart/tio i tolv för att hinna! är ju inte speciellt roligt väder för att grilla, men vad gör man inte för emil? haha. Blir även interjuv idag, böjar känna mig lite nervös nu!


men ajaj, får bli frukost nu & pussa massa på emil, det brukar hjälpa :)

Polotröjor?

Jag verkligen älskar polotröjor, de är snygga till allt, till jeans, leggins, "övertröja" på en klänning, till kjol - ja, ni vet, allt möjligt, iallafall enligt mig. Men sedan finns det ett stort problem - de gör håret elektriskt som jag vet inte vad. Håret bara flyger åt alla håll och kanter och landar sedan på huden för att inte vilja försvinna därifrån. Och sedan går det inte och fixa iordning sig. Så egentligen borde man ta på sig den innan man t.ex. plattar, lockar, spryar osv. håret. Men då är man inne, och värmen blir oändlig i polotröjor. Så därför undrar jag, någon som vet något bra för håret som gör att det inte blir elastiskt? eller hur det stavas.. eller ska man behöva genomgå det här hela tiden så det tar längre tid än man väntat? Haha, egentligen ett rätt löjligt problem, men det stör mig, haha!


Men dock dessa problem på polotröjor så älskar jag de, jag har flera stycken i olika färger som jag använder ofta. Så för mig blir det en 9:a av 10 möjliga, jag älskar polotröjor. Så är det bara!



Detta fick bli ett avslut på denna kväll. Nu har jag duschat, så det som väntar på mig är Emil i sängen och ett glas kall cola och en skräckis. Perfekt avslut på kvällen :)

En stor puss på emil & alla söta kommentarer från idag.
<3


RETARDED

Jo, nu är det så att jag har fått många som undrar varför jag heter just retarded. Men egentligen kan jag nog inte svara på det själv. Jag skaffade ju den här bloggen början av sommaren år 2006, då jag just hade brutit upp ifrån ett 4månaders långt förhållande. Så just då kände jag väl mig lite "konstig, lustig" och sådant, och dessutom hade jag en god vän, som lärde mig lite lustiga ord på eng. Så det blev väl att jag även tog det just därifrån. Och sedan när jag ville börja skriva blogg igen, så kände jag väl inte för att starta upp någon ny, så behöll denna, och därför namnet. Nu tycker jag det är orginellt, så därför behåller jag det. Så nu vet ni varför jag heter Retarded.blogg.se :)



Men nu ska jag kila in i duschen, har för ont i huvudet & är för trött att jag inte lär orka skriva något mer inlägg idag. Men glad är jag iallaflal, telefonräkningen låg bara på ynka 144kr denna månad, wow! min andra räkning med abonemang, och jag lyckas få den så låg. Och då var bara 49kr kostnaden för abonemanget & 24kr för att få hem räkningsjäveln. Så creeds till mig! haha.


Men nu ska jag som sagt kila in iduschen, men återkommer nog med något inlägg imorgon innan vi åker och grillar. Berättar också självklart hur det gick på interjuvn imorgon efter jag varit där. Men ha det så bra alla :)


Puss&Godnatt!

Ombytta roller

Såg just filmen ombytta roller på tv4 film, den var bättre än vad jag trodde den skulle vara faktist :) riktigt roligt. till det hade vi coca cola, fy för mina tänder, men satan vad gott! men nu har jag ont ihuvudet, behöver sömn känner jag. Innan vi ska sova ska jag iallafall duscha & så ska vi nog slänga igång en skräckis, har ju en skräckbox, men har inte sett alla filmer ännu, så någon av filmerna blir det nog iallafall :)

nu är allt packat!

Nu har jag packat klart allt och nu ska vi åka, får se om jag skriver något mer idag, annars får ni ha det så bra. Puss!

41 dagar kvar!

innan jag drar, dagens vill ha innan flytten!
image398
Denna lampa ifrån ikea, 129kr. Mums

Bakat.

Nu har jag bakat klart, blev cirka 3 plåtar & de blev riktigt goda :) Under tiden hann E. också komma tillbaka, väldigt mysigt tycker jag. Så nu ska vi åka hem till honom & ta det lungt, kanske kommer något mer inlägg ikväll, men inte alls säkert. Klockan är redan rätt mycket.



Imorgon blir det grillning hos emils farfar
sedan sommarjobb interjuv, önska mig lycka till :)



Puss!

Bullar!

Nu ska jag & min mor baka bullar, det ska bli mysigt
(bilder kommer senare)


Dagens Svea.

image397

Anthon berg

image396
Är det bara jag, Eller är det fruktansvärt gott? jag har ätit två st. idag, och satans vad jag tycker om det! maripan är en stor favorit imina ögon, vad tycker ni?

gårdagens strömavbrott

image395
Gårdagens strömavbrott resulterade i lite halvskräck & tända ljus. Och en mysig familj såklart.

dagens outfit


Haha måste skratta åt mitt eget ansikte där, vet inte vad jag gör med läpparna. Men iallafall, så här såg jag ut idag. Blev en polo ifrån H&M och även jeans därifrån. Ute hade jag även en vår-jacka ifrån Kappahl. Skorna på bilden är ifrån skopunkten och dessa använde jag idag. Så simpel outfit fick det bli för en dag av handling! :)


något roligt.

Under tiden mina bilder laddas in och jag ska börja redigera de, kan jag berätta om min vanilga tur! haha, men mamma köpte fyra tialotter (hon brukar köpa när vi är & handlar) och sedan denna gången bestämde hon vilka jag skulle ha (förra gången vi var och handla så tog jag två av de & vann 110kr) så denna gången bestämde iallafall hon, och såklart vann jag 40kr & hon bara 10. Snacka om flyt alltså, dessutom var det två vinster på en lott också, och dubbelvinst på den andra. Tänk om det kunde vara lite högre summor bara, haha!


Men nu ska jag börja redigera bilderna lite & svara på kommenarer och acceptera
- ja allt de jobbiga! haha :)

Hemma.

Nu är jag hemma efter en rolig dag m. handling, jag tycker nämligen det är roligt att jämföra priser och sådant när man är och handlar. Så min mamma har tur som har mig med, det känns ju nästan som om man handlar gratis då man handlar billigt. Vi köpte t.ex. 5kg potatis för 9kr, hur ofta gör man det? :) ivilket fall som helst, nu ska dagens outfit fotas och läggas upp & jag ska byta dator, så jag kommer tillbaka om ett tag. :)

åka nu!

Nu ska vi åka och handla med mami. Får se när vi är hemma igen :) Ska se om jag kanske hittar något litet på stan också kanske? vem vet! haha. Men nu ska skorna på så ska vi åka, dagens outfit kommer senare idag :)


ha det så bra så länge, puss!

bra låt


godmorgon!

Igår kväll när vi låg och såg på juno blev det strömavbrott i hela söderköping istorts sätt, vart helt tyst! skapligt läskigt, men den kom tillbaka runt elva igen, men då orkade vi inte se på filmen igen. Men börjar verkade bra och ska fortsätta senare.


För nu får det bli frukost och sedan ska vi och handla med mamma.
fast först måste jag fixa mig, suck på att vara tjej. haha!

Godnatt!

Nu är nya headern uppe, jag har fått besöksrekord igen (kommer ev. resultat imorgon) & nu ska jag & E. kolla på Juno och mysa gärnet resterande av kvällen. Imorgon blir det handling med mamma & E. och ta det lungt förmodligen. Öva lite inför interjuvn på onsdag kanske? något sånt blir det iallafall. :)


Men tack för alla söta kommentarer idag & godnatt på er.
Puss!

Ny header

Inom kort kommer det en ny header. Ni får gärna säga vad ni tycker
men den är gjord i paint, så klaga inte på mina färdigheter, haha! men nu kommer emil också, så nu orkar jag nog inte sitta här mer ikväll skulle jag tro, Får bli en bra film istället.


Men ha det så bra alla, och om ni inte hör av mig mer - Godnatt!
Puss!

sötnos!

image389
Måste slänga in en bild på min goding som ligger här brevid isängen och gör mig sälskap :)

Beundra.

Alltså, jag måste beundra cocoos tjänster, Att man får svar så fort om man behöver hjälp eller liknande. jag skickade just ett mail och fick svar inom 20minuter och det stod precis vad jag behövde veta. Är inte det perfekt eller?

Trötta ögon

Gud ja, mina ögon är helt sömninga. Men kan slå vad om att om jag lägger mig nu så kommer jag bli pigg när jag väl ligger, det är så med mig själv helt enkelt. Nu har jag iallafall nästan bestämt mig, och det blev den färgen jag själv drogs till mest (khaki-grön) och jag ska nog beställa redan ikväll :) Mamma får säga vad hon vill, jag betalar, hon surar, haha!

empty room

Sitter och lyssnar på den fortf. Har gjort det konstant sedan igår istort sätt. Men gud vad bra den är. nu sitter jag och kikar in på lite favoritbloggar som vanligt, det är alltid roligt att se vad folk har gjort och vad som händer och sker :) Jag sitter otroligt trött och väntar på att E. ska komma, men man vet aldrig med honom. Han kan säkert bli kvar i en timme eller så, haha :) Men jag överlever faktist, tycker det är rätt roande att bara sitta här hemma, lyssna på musik och göra det man vill göra :)


Blir nog filmen Juno ikväll också, Någon som vet om den är bra?

Ni får bestämma

Eftersom att jag inte orkar lägga upp bilderna på färgerna får ni går in på cocoo's hemsida och titta hur de ser ut, och sedan får ni bestämma åt mig.


om ni inte heller orka gå in så finns iallafall färgerna:
orange, vinrött, rött, blått, vitt, grått, brunt, ljusbrunt, ljusrosa, khaki & turkos.
så, välj åt mig. Säg vilket ni tycker är snyggast, så får jag se efter det & sedan beställa för det är allt för svårt själv, haha :)

gah!

har en funderare, att beställa hem ett peace-armband. Men har två frågor att ställa mig själv, har jag råd? Ja! vilken färg ska jag ha? Ingen aning. Bestäm ni.

beställer såklart dessa ifrån cocoos hemsida! men herregud, hjälp mig!

Filmen - Se upp för dårarna

gud så bra den var! himla härlig, mysig & underhållande, och hade en bra handling som var väldigt stark. Det är en film man skulle kunna se flera gånger om. Om jag får sätta mellan 1-10 på den så blir det en 9,5:a då det enda minuset var att man inte får se hur de går för de efter de har kommit in!

sevärd film!

Se upp för dårarna

jag borde nog se, Se upp för svea, för nu ska jag slänga mig i sängen och titta på se upp för dårarna. Får se hur lång tid det tar innan jag somnar, lär ju somna några minuter iallafall. Men det kan vara skönt & behövligt :)

image388
Jag har bara sett början - och gillade den
någon som har sett hela - och gillar den? :)

godisgris

Jo, vem är inte godisgris? Så nu får det alltså bli kanellängd fast med vaniljsås! och blir nog ett glas vatten eller mjök till, mina favoritdrycker. Chokladen är ju slut nu också, haha! När man sitter framför datorn så äter och äter man bara och helt plötsligt så är det slut? jo, man vet nog inte vad man gör alltså. Men som sagt, kanelläng nu. Sedan är det stor chans att det blir en film eller något, för mina ögon börjar nu ge vika. Kanske borde sova ut ordentligt någon morgon nu när man ändå har lov? fast jag har ju hela livet på mig :)

Klocka


Denna snygga klocka ifrån Cocoo skulle väldigt gärna på hänga på min arm.
Pris; 195kr


Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Tips - Duschgel.

image386
ah, ett hett tips är den här duschgelen, den kommer ifrån något ställe där mamma beställer hem tvättmedel och sådant, ska ta reda på det senare, men fysatan! det luktar mumma, typ godis. Och sedan blir man len och känner sig fräsh.

Trötthet

Jag börjar känna mig riktigt sömning just nu. och även ha otroligt ont i rumpan av min jädra datastol. Har iallafall lite choklad att sörja pigga upp mig själv med, det brukar alltid funka. Ska även se om det finns något gott hemma att tugga på, såg att pappa hade köpt en "kanel längd" fast med vaniljsås i mitten, och det är gott för mig :)


Dagens Svea

image385

redigerad vs oredigerad

säg mig, vilken tycker du om bäst?
image384

älskade skor

gud ja! jag är förälskad i skor, seriöst
detta är mina nya godingar

Jag älskar de för dess utseende, jag älskar de för att de är sköna och gå i, och dessutom för att de bara kostade 49kr. Det är mums för plånboken det alltså, haha! :)

dagens outfit

Denna simpla outfit är så grymt skönt. Är iallafall jeans ifrån hm, Cardigan ifrån Stadium & Linne ifrån Only. Blev inte ens några smycken idag, men imorgon så ska jag nog fixa mig lite mer. Ska nämligen in och handla med min mor. Då känns det alltid bättre att "fräsha" upp sig lite. Men bry er inte heller om mitt ansiktsuttryck, för jag vet inte riktigt vad jag höll på med :)

Dagens outfit

idag kommer det en halvtaskig dagens-outfit, men lyckades iallafall få till någon normal bild. Sedan blir det även några bilder ifrån söderköping, två st eller något sånt. Tänkte att ni skulle få se hur gammaldags det ser ut här verkligen. Så nu ska de läggas in och redigeras lite, tänkte även lägga in en bild oredigerad och en redigerad, sedan får ni tycka till om vilken ni gillar bäst :)

hjälp sökes!

Helt klart behöver jag hjälp med att göra en ny banners, jag håller på att spy på den jag har nu! om någon snäll själ som kan vill hjälpa mig, så får ni jätte gärna höra av er. Hör av er till mail, blir enklast så. ( [email protected] )

Fields of gold


jag gillar den med Eva Cassidy, men jag gillar nog den här ännu mer :)

Vill ha!

image381
Denna ring ifrån Cooco fastnade jag för. Den kostar 95 kr. jag gillar cocoo grymt mycket, Det har fri frakt, en massa bra olika betalningssätt och såklart en massa fina smycken. Hitta in dit ni med, fast jag tror många har varit där redan, just för att det är en så bra hemsida. :)

så mycket!

Gud så mycket som har hänt nu då! :D Gick ner till stan med mamma, köpte pollenmedicin (tabletter och nässpray) så nu kan jag andas bättre och ögonen slipper rinna. Dessutom så åt vi lunch på kokens (gatukök) haha, vi tänkte fika men mat var med lockande :) sen kom E. & vi gick ut med elsa, mysigt. Vi gick långt långt och bara mös.


Nu har han åkt hem till sig med elsa & kommer inte förns senare idag. Det är lite minus, men ett plus är att cocoo har hört av sig & jag ska nog börja göra lite reklam åt de, och går de bra så blir det sponsring och sådant, det är alltid kul att höra :)


Men nu ska jag svara på alla söta kommentarer jag har fått idag :)

Utgående.

Nu ska jag & mami gå. Orkar inte lägga in bilderna just nu, men det kommer senare idag, jag lovar. Blev endå bara jeans, linne & en cardigan. så inte så speciellt. Men nu ska det blir pollenmedicin för svea så jag kan vara ute ivår också, vilket är bra, haha!


Men ni hör av mig senare, Puss!

pollenmedicin

Nu ska jag snart iväg med mamma. Gå en härlig promenad i vårvädret. Men vi måste gå till apoteket och köpa pollenmedicin till mig. För det är en ren plåga att gå ute just nu då ögonen rinner & näsa och hals täpps igen. Ska även locka med min mor till outlet som finns i söderköping, har hittat ett par byxor där för billigt pris som jag gärna skulle vilja ha (a) haha! vilka jävla affärer vi har iskpg alltså. Men jag får se om jag lyckas övertala henne eller liknande, och om jag verkligen vill ha dom också, haha.


Men ska fixa mig lite fort, kanske hinner skriva ett inlägg innan jag går med dagensoutfit. :)

farlig hund?

image380
Nej nej, inte alls. världens löjligaste, Trots att han brukar se hur lömsk ut som helst! hah.

i en värld av idioter

i en värld av idioter står han först i kön.

Kläder?

satan, jag hatar det här med att vara tjej. vad ska man ha för kläder? Haha! det är ju ett otroligt löjligt problem egentligen, men ändå så är det så svårt att bestämma sig. Jag skulle gärna gå i shorts, Leggins & någon snygg t-shirt till, men jag lär frysa benen av mig om jag tar det. Så det får väl bli jeans som vanligt, tråkiga tråkiga kalla väder som lurar med sol!

håkan hellström

Det var typ år sedan jag lyssnade på håkan hellström, Så nu tyckte jag det var dags att jag lyssnade på några låtar. Som vanligt fastnade jag på "nu kan du få mig så lätt" jag tycker den är grymt bra :) Har även ätit upp mina kex & min oboy, så nu är det avklarat också. det känns skönt. Och klockan är bara halv elva, glad är jag att jag inte är en sån längre som sover bort halva dygnet, det är så tråkigt.


men nu får jag se vad jag orkar ta tag i här näst, finns ju lite & göra. Ska nog först ner och hälsa på min syster & hennes sambo som just kom hit. lite trevlig måste man väl vara, haha.

nyttig frukost, haha!

Fick bli kakor & oboy, var för lat för att bre macka idag. Haha. solen skiner fortf. Men det är kallt satan ute, men ut & gå ska vi ändå. Ska ta med elsa ut och ska fota en hel del hade jag tänk mig :) Får hoppas på att det blir något bra foto iallafall, det är alltid kul!

gah!

fan vad spännande det är. Och nu måste jag vänta, EN HEL VECKA! haha, besatthet, jag vet. Men det var ju dö spännande islutet. men det är bara och stå ut, brukar ju klara mig en vecka, haha.


Nu ska jag gå ner och hämta mig något och äta, för hungern börjar krypa fram nu :)

Andra avenyn.

Jao, nu ska jag se det sista avsnittet av andra avenyn. sen får det bli en snabbdusch för kroppen, äta frukost och fixa mig. Men det lär ta sin tid att göra allt det om jag känner mig själv rätt, haha! men andra avenyn blir det ju nu iallafall, ett måste.

42 dagar kvar!

image379
Idag är det 42dagar kvar tills vi flyttar. Och något jag är riktigt sugen på är denna hörnhylla, är den inte snygg eller? skulle passa med en blomma, en telefon eller liknande på. Kostar endast 49kr på rusta

hilary duff

image378
gah! så snygg hon är. jag skulle lätt vilja sno hennes stil. Och hon är inte bara snygg, hon är otroligt vacker. Någon mer som håller med mig?

solisar

image377
Dessa solisar ser grymt söta ut, kommer ifrån Prestige & kostar 125kr
kanske något att bära i vår?

världs söt.

image376
Min söta E. åkte tidigt imorse, har inte riktigt någon uppfattning när, mer än att det fortf. Var mörkt ute, haha! tror det var runt sex eller något sånt. Men nu är det inte mörkt, utan nu är det sol ute. jag som verkligen ville ha det :) så nu lär det bli långpromenix med elsa idag. Det tycker jag ska bli otroligt mysigt :)

måndag

godmorgon!


ny vecka och sportlov för mig. Men ändå kan jag inte sova? men det är ju skönt att gå upp tidigt. Men inte så kul när alla andra sover precis. men nu får jag väl bosätta mig här och ta det lungt istället. Känner hur förskyldningen blir värre, stans vad jobbigt.


Men nu ska jag sätta mig och svara på kommentarer. Funderar även på att se sista avsnittet av andra avenyn också, hann bara två igår kväll, och jävlar vad spännande det är då :)

Nej!

herregud, kom precis på att jag har treee underbaaaraaa avsnitt av andra avenyn att titta på ju! Så nu ska jag slänga i gång dessa avsnitt och njuta till fullo, jag älskar den serien. Någon mer som gör?



Iallafall, nu blir det sängen, andra avenyn och underbara E. resterande 26minuterna av dagen, haha! Men nu blir det ett riktigt Godnatt, Puss!

honey!

Nu kommer straxt min kära E. hem. Då ska vi krypa ner under täcket, och jag ska iallafall se på se upp för dårarna, emil lär ju somna, men jag ska försöka se klart den! haha, eller så ska vi se filmen vi såg häromkvällen, kommer inte riktigt ihåg vad den hette, men iallafall.


så om ni inte hör av mig mer ikväll så ligger jag under täcket och sover och myser med emil! Eller ser på film (: haha! men iallafall, ha en bra kväll alla :) Puss!

kvällen i sig.

image375
Jo, nog är det här kvällen i sig - Termostrumpor & damerna's tidning, jag gillar den skarpt. Tror jag har läst egenom den cirka 10gånger nu, och jag hittar fortfarande något nytt och spännande som jag vill kolla på!

Sveas foton

jag orkar inte skriva mitt namn på mina bilder, så får hoppas att ingen tar dom ändå :)


här är två bilder från kvällen, en när det redan är mörkt & en med solnedgång, haha! :)

och nu kommer mina oboy-bilder, vart faktist nöjd. Det ser riktigt gott ut, vad tycker ni? :)

jag bara måste!

image369
alltså, seriöst. Så fort han börjar halvsova åker en liten snutt av tungan ut, ser ni? otroligt sött är det iallafall!

hög midja?

Okej, nu kommer jag säkert få klagomål, men det är ingen jag vill peka ut, håna eller liknande. Men det här med hög midja? egentligen är det otroligt fult! jag gillar det inte alls. Det ser ut som om man får en gigantisk rumpa, man ser ut som en tant? ja, finns en hel del olika orsaker till varför det ser lusigt ut. På vissa kan det vara riktigt snyggt, och jag ljuger om jag säger att jag inte prövat själv. men varför inte ha byxorna vid midjan? och sen att det dessutom springer omkring barn som är mellan 10-12år i byxor/kjol med hög midja får mig nästan att må illa. Det ser så rakt och stelt ut. Nej, men vissa passar i det, vissa inte. Jag gillar det helt enkelt inte, vad tycker ni?


världens skönaste outfit

det har jag på mig just nu - världens skönaste outfit
nämligen ett par dösöta shorts ifrån kappahl, rosa med stjärnor på, och tröjan är avslutningströjan ifrån Nian :) & sköna termostrumpor. De är jätte varma & mysiga. så nu sitter jag här och myser till bra musik & dricker kall coca cola. Det kan nog inte bli mycket bättre. Får även så många kommentarer, det tycker jag är jätte roligt :)



En sak till som är roligt, är att så många tycker att mitt namn är fint? själv tycker jag inte det är något speciellt, men många frågar om jag verkligen heter svea, och ja det gör jag! :) det är kul att folk tycker om det, haha! det jag tänker på när man säger svea är äldre tanter, lite elakt mot mig själv kanske, men det är ju så. inte många unga som heter det. Anledningen till att jag fick heta det var att min farmor hette det :)
Så nu vet ni det :)

Vill ha!

image368
det här halsbandet ifrån nelly.se är ju hur sött som helst :)
och det kostar endast 98kr. Just nu får man ju även en rabatt på 50kr, så med frakt, priset & rabatten blev det bara 89kr. väldigt billigt, enligt mig. kanske borde passa på & beställa? :)

Lasse Lindh



aah, är han inte helt underbar eller? Tyvärr ingen "schlager" eller liknande. Men hans röst är som fågelkvittar i mina öron. jag älskar den! även hans texter och hans stil. Mums säger jag bara

irriterande

något som gör mig irriterad är när folk/hemsidor har musik. När man sitter och lyssnar på den musiken man har valt själv att lyssna på, så kommer något annat upp som man absolut inte gillar själv. Och inte bara att man kanske inte gillar den musiken, utan att det blir två olika låtar som spelas samtidigt.


Någon mer än jag som är emot sådant?

söndag kväll

Vi åt pizza och såg på singing bee, vilket var otroligt mysigt. Sedan var jag & E. ute och gick med hunden en bra runda, så grymt söt han är :) Men nu jagade jag iväg han till garaget då jag vet att han vill arbeta med bilen :) Men han kommer tillbaka runt tolv- halv ett någon gång. Så nu har jag lite tid för mig själv att titta på sånt jag vill titta. T.ex. folk som bloggar, klädsidor, bdb och sånt. Riktigt härligt, var länge sedan jag satt sådär.



Sitter även och lyssnar på Sanna Neilsen ofc. Helt förälskad i den låten - Empty Room

Dagens Svea

image367
Vi kan ju låtsas att det är en dagens svea, när det är en gårdagens

tv-film kväll

Vid åtta blir det singing bee
sedan blir det att se "se upp för dårarna" och om vi orkar även "juno"
det är sånt som märks. Till Singing bee blir det pizza & coca cola, och så lite chips. Får se om man orkar äta allt, men pizza blir det iallafall. Mammas är ju helt underbar.


Jag lyckades övertala E. att han ska åka imorgon tidigt istället och jobba igaraget, kanske blir så att han åker redan vid två-tre inatt, haha! men hellre att jag umgås med en pigg emil ikväll än en död emil imorgon, haha! Vi ska även vara hundvakt, gå ut och gå långpromenad med elsa. men vädret lär väl vara skit så det inte går ändå, då blir jag sur, haha!


örhängen jag älskar

image366
Detta är mina favoriter till örhängen, De passar till allt. Till en mys-outfit, festklädsel, vardagsklädsel och ja, allt möjligt. Dessa har tillhört min mor, men som jag nu har fått av henne. Men de finns att köpa lite överallt, och så finns de även i olika färger, röda, blåa, gröna.. hängande o en massa olika. De är helt gudomliga.

Skönt!

Varit ute och delat ut reklam nu, så nu finns det ännu mer klirr i kassan till flytten, och det känns ju bra. Vi lär ju säkert ha rätt mkt att shoppa för på ikea, hihi. man längtar en aning, vi lär åka dit i slutet av mars, haha!

Vi kommer även få emils föräldrars förra dator med oss, dö bra en. Köpa loss den för 2600kr och den är vår, så det ska vi göra. Mys! plattskärm och grejjer, haha! nytt för mig som har en 6års gammal dator för att min förra gick åt helvete. Men det ska bli skönt det också :)

hjärtat

nu är E och klipper sig, men han kommer om ett tag. Då ska vi ta itu med reklamen. E säger att han vill arbeta i garaget inatt, men det ska jag säga annat om, haha! nejdå, klart han får de, men lätt att det kommer bli tomt :( Men då får vi umgås hela dagen imorgon, men då lär han ju sova? får tänka på saken helt enkelt, hah!


Vi ska nog vara hundvakt åt elsa imorgon också, hur mysigt är inte det? jag älskar den hunden, så livlig, så söt, så underbar. ja, allt möjligt. Fast ingenting klår min hund, Mo! han är grädden på toppen, hihi!

Såg att jag krypit upp på mest aktiva listan igen, jag måste sluta sitta här snart. Men jag tycker det är roligt & blogga, roligt att kommentera andras bloggar och även att få kommentarer. Och det är ett jävligt bra tidsfördrivt om man inte har mycket annat på gång, och jag brukar inte orka göra så mycket om dagarna! är nog för lat för att cykla/gå ner för backen för att träffa någon. Får bli när jag flyttat, så vi redan är nedanför backen, haha!

Mums!

åt precis mat, potatismos & stekt korv. Ikväll blir det hemma lagad pizza också :) jag tänkte ju inte äta så mycket innan för att få plats med mera pizza, men icke! jag tjockade i mig två stora portioner, haha! tur att vi ska ut och gå med reklamen innan pizzan, så jag kan bli lite hungrig då :)

sitter och kollar egenom gamla bilder.
det är så enkelt att sakna
men så svårt att få tillbaka.

Empty room - Sanna Nielsen


ah, man ryser när man hör låten. Seriöst
jag älskar den.

ah, härligt

det där är verkligen jag, designen stämmer verkligen in. Bytte även profilbild & förstorade den lite. alltid kul med lite förändring tycker jag allt :) Men nu ska jag försöka ge mig på att göra en ny header själv, jag suger verkligen på det, men det är ju alltid värt ett försök. Men får se om den byts ut eller inte, lär nog inte bli mer nöjd än med den jag har just nu :)

omständig

Ja. Nu tänker jag ändra min design - igen
just för att jag tyckte det blev så himla mycket.. fulare? med dessa färger. Och tills jag får hjälp med min design av någon snäll (om ni vill hjälpa, kontakta mig på [email protected]) Så får jag pilla lite med enkla hjälp ifrån designbloggen, trix, färger och sånt själv. Så får se hur resultatet blir denna gång dårå!

Tips- Nagellack

Depend nagellacket. Det håller otroligt länge, i cirka 1-1½ vecka utan att ens flaga, och de finns en hel del olika färger, runt 40 st. De är inte alls dyrt, cirka 25-35 kr, beroeende på vart man köper det.
Jag tycker ni borde pröva de, och om ni har det, vilken färg tycker ni om mest?

image71
jag har nagelacket nummer tre, ifrån vänster, riktigt bra färg.


någon som har tips på vad man kan göra om man har lite svagare naglar, de som går av lätt eller böjer sig?
skulle vara väldigt tacksam, då mina naglar inte alltid vill som jag!

tävling

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.




jag vill lätt vinna detta myspaket
och dessutom gillar jag Junitjej:s tävlingar grymt mycket :)

Haha

Kollar just nu in på Aftonbladets hemsida, och ser det jag förstod - Carola blev krossad igår. Jag menar, jag trodde ju också att hon & andreas skulle gå vidare direkt till globen, men vem trodde inte det? Och så gjorde de inte det. Det lyste egenom så otroligt på Carola så det finns inte, haha! Nej, nu ska jag inte vara elak. Jag tyckte deras låt var bra och den var en schlager, så hoppas den går vidare till globen på andra chansen. Men att Carola är så självsäker för att hon alltid brukar gå vidare gör att man får småfnissa lite när det inte blev så.


Men, Sanna Nielsen var lätt värd att få gå vidare. Hennes röst, hennes talang & hennes känsla .. det fångade iallafall mig. vem tyckte ni skulle ha gått vidare?

Pollenallergi

jag är för uttråkad för att titta på vänner. Så sitter kvar här istället och ser om jag kan hitta någon bra musik, rensa ur datorn lite, och ladda hem lite ny skit kanske?


nu börjar det jobbigaste med hela våren - pollenallergi. mina ögon blir helt röda och rinner hela tiden, näsan och halsen täpps till och hela jag blir helt groggig p.g.a syrebrist. Det är förjävligt jobbigt. tur som det är så skulle min mamma till apoteket imorgon och köpa receptfri medicin till mig, som som tur var funkar, så jag slipper gå till doktorn. Men nog måste jag dit någon dag ändå och göra pricktest och se vad jag verkligen är allergisk emot. Förut var det röda bär som gav mig mina jävla exem, nu får jag de utan att ha ätit något rött. Det är skapligt irriterande.

wow.

Vilken rask promenad vi gick dårå. Blev iallafall att köpa till pizzan, gud vad gott det ska bli :) & chips och läsk ofc, haha! Men nu ska jag mysa till något vänner avsnitt, även kolla in lite favoritbloggar & dricka lite cola :)

Budget-outfit

image363
Dagens Budget outfit
Leggins: Hm 69.50kr
Tunika: Hm 149kr
Skor: Skopunkten 249kr

gah, jag vill ha!

image362
ah, jag blir galen. Denna grymt söta tröja ifrån topshop vill vill vill jag ha!
Pris: £25

yes!

jag lyckades övertala min mamma, så nu blir det hemlagad pizza ala mamma idag. fysatan vad gott :'D snart ska hon & jag kila ner till willys också, mys att gå en promenix med sin kära mor.


Men innan det måste jag fixa mitt hår lite. Ser ut som ett råttbo för tillfället
men det är alltid mysigt på en söndag.

härlig söndag

Otroligt nog gillar jag en söndag - mest p.g.a att man slipper gå upp imorgon för att det är lov. Dessutom för att det är så mycket bra på tv. Och dessutom kommer tre andra avenyn avsnitt ut klockan halv nio ikväll. jag kan knappats bärga mig alltså, haha! Även singing bee. Nu ska jag gå ner till mamma och övertala henne att vi ska göra hemlagad pizza ikväll, för jag är grymt sugen på det, haha!

jag älskar dig

image361

Jag älskar dig emil andersson
du är min, bara min <3

Sveas vill ha.

image360
som vanligt, för mig som älskar skor, så vill jag ha dessa skor ifrån skopunkten
Pris: 249kr

som vanligt.

som vanligt fick det bli emils mjukisar & hans tjocktröja :) och nu är båda filmerna nedladdade, mums! fast, jag ska nog gå med min kära mor till willys innan jag börjar med något som jag har planerat, haha! eller.. känner jag mig själv rätt så blir det inget plugg alls idag. Boken ligger iallafall vid mig, men inte öppnad ännu. det är ju faktist en vecka kvar tills lovet är slut, så har lite tid på mig :) men reklamen måste delas ut, men det blir inte förns när emil har slutat och när han har klippt sig, så alltså runt halv sex. Så det är ingen bråska de inte :)



Men nu måste jag blåsa mitt hår. Hatar när det är blött, så tråkigt^

röd kropp

ah, vad jag älskar varmt vatten. Då man duschat, och det är sån värme att man blir röd om kroppen. Precis så duschade jag nu, och jag käner verkligen hur varm jag är. Gudomligt är det :) Men nu måste jag fixa mig lite, iallafall klä på mig. Får bli myskläder idag då jag bara ska plugga på Svenskan idag, det är ett måste.

Juno

håller på att ladda ner Juno just nu, har ingen aning om den är bra, men det tåls att se. Även laddar jag ner se upp för dårarna, den gick ju på tv igår kväll, men jag var så satans trött så somnade på första reklamen. men nu laddas de båda hem i bra fart, så de är väl hemma om en halvtimme eller liknande.



under tiden får det bli en skön dusch för mig.

Tunika - Josefssons

image359
denna söta tunika kommer ifrån josefssons, den skulle jag vilja bära i vår. Kostar endast 99kr

förskyldning?

ja! verkligen. Ena stunden smakar chokladen kaffe, men nu smakar den choklad igen. Fysatan vad jag hatar förskyldning, den kan verkligen förstöra en underbar smak alltså, haha!


funderar på att ta mig ett varmt bad? men känner jag mig själv rätt kommer jag ligga där högst 5-10 min, sen vilja gå upp igen.. så kanske kan låta bli & bara ta en dusch? låter bättre.

Lasse Lindh




Svenska folket har ingen smak
Lasse lindh borde ha gått vidare igår!

43 dagar kvar.

image358
Dessa salt/peppar ströare ifrån Ikea skulle jag lätt vilja ha. Jag är sådär att jag tycker salt/peppar ströare ska vara snygga, sjukt jag vet, men dessa ÄR snygga. Och kostar dessutom bara 19kr.

frukost

jag som tjatade om att äta nyttig frukost, haha! blev glass, två bullar & ett glas oboy idag. Mest för att jag var för lat tror jag, haha! men något får jag ju iallafall i mig & det anser jag är viktigast ;)

TV4

Nu ska jag se blondinbella & Stina-lee På tv4, efter det blir det frukost. Jag är hungrig som en gnu, ska äta good frukost idag också, man känner sig bättre hela dagen då också.



idag blir det också att plugga
och dela ut reklam.

NU!

ja, nu får det bli sängen. Först några vänner avsnitt, sedan vid kvart över tio ska jag se nyhetsmorgon, haha! bara för att stina-lee är med & blondinbella, kan ju inte missa det inte, haha! någon mera som ska se? :)

17 februari

nu är det en seg söndags morgon igen, blev hemskjutsad idag också, men nog kan jag inte somna om inte. ska iallafall försöka sätta igång någon film, men vilken det blir har jag inte bestämt mig för ännu! :) melodifestivalen igår var typ en skam? eller något. kebabpizza? sjukt dålig! fast sanna nielsen var jävligt bra tycker jag, just för att hon sjöng med en sån känsla! vi möblerade om i emils rum igår och städade totalt, så nu får soffan plats i hans lilla lilla rum, hihi! men bra fint blev det iallafall!


men nu ska jag som sagt se film. men jag är ju lite seg, så lär väl inte komma till sängen ännu inte.

lyx!

Nu kommer min sötnos utanför dörren och hämtar upp mig, haha! så nu åker vi hem till honom och myser resten av kvällen! :)




till er andra - ha en bra kväll
Puss!

ah, sötnos!

image357
Måste få visa den här grymt söta bilden på min goding till hund. Imorse så hoppade han upp i min säng, Sedan sa man åt han att gå ner, så la han sig sådär. Flera gånger om dessutom, haha! han vet verkligen hur han ska få mig att älska honom ännu mer :)

Nu snart kommer iallafall emil, så ska vi åka hem till honom. Men först ska vi köpa godis, mums! blir alltså först mat, sedan godis & melodifestivalen resterande av kvällen. otroligt mysigt. imorgon bitti kommer jag hem tidigt igen, ska försöka att inte lägga mig då också, för att kunna få ut mer av dagen. fast det bror sig på helt hur vädret är, nu verkar det faktist bli kallt och kanske till och med snö!? fast jag hoppas nästan på det, så att det kan bli varmt snart också, och gärna en varm och solig sommar :)

men som sagt, snart kommer emil
Puss!

Svea idag!

image356

Halsband/klocka ifrån Cocoo.

image355
åh, denna söta nyckelpiga som även är en klocka på ett halsband. det ger mig ett grymt köp-vill ha behov. det kommer ifrån cocoo och kostar 195kr + ev. Frakt.

hemma.

nu är jag hemma igen, och gud vad söt min syster blev :) själv blev jag rätt nöjd, jag som aldrig brukar göra något med folks hår osv lyckades tillochmed få bort den satans virveln hon har i håret, så nöjd blev jag :)

image354
Min älskade syster
foto: jag.

Mums.

nu lagade jag nog till det godaste som finns - spagetti & köttbullar och salt på det. Fyfan vad gott det är! hihi :) men nu ska jag packa ner platttången och några skor & mitt kära sunsilk hårspray och bege mig till min kära syster. Skulle även få fixa hennes lugg! åh, det är så roligt när man får fixa med andras hår & om de tycker om de såklart. :) Kommer tillbaka om en halvtimme - timme ungifär. Ska fota lite hur de blir, så då får ni nog se lite resultat :)

Trötthet

nu är jag riktigt trött, kanske behöver lite mat? får kika om pappa har lagat något, annars får jag laga till mig lite mat. Vid halv fem ska jag hjälpa min syster med håret, platta det osv. Och även låna ut ett par skor, hon ska på fest ikväll, hihi! jag kunde ha fått följt med dit, men jag kände inte riktigt att jag varken orkade eller hade råd. Får bli nästa år istället :)


Men som sagt, jag behöver mat nu!

Gul skönhet

image353
Denna gula skönhet kommer ifrån skopunkten och kostar 249kr

Melodifestivalen

ikväll är det ju melodifestivalen. Jag har inte lyssnat på någon av låtarna ännu, men jag antar att det blir ola & carola&andreas som går vidare till globen. MEN om jag fick bestämma skulle det få bli C&A & lasse lindh, mycket hellre. Så därför hejar jag helt solo på dessa. Ola är ju bara alla småflickors förälskelse. Och om jag sedan får välja mellan Carola&andreas och Lasse Lindh så är det helt klart att jag väljer Lasse, jag älskar hans röst, hans texter och hans känsla. Dock skulle det aldrig bli någon schlager. Men jag ska inte säga för mycket, har ju inte hört hans låt ännu. Men jag får titta ikväll på melodifestivalen.



Men vem tror du kommer vinna?

44 dagar kvar

image351
Nu är det bara 44dagar kvar tills flytten. Dagens vill ha är denna taklampa ifrån ikea, den kostar 99kr och jag vet att den lyser upp bra. Perfekt taklampa som skulle lysa upp hela våran lägenhet.

Bilder




jag är väldigt nybörjare på det här, Men iallafall, lite olika outfits. Eller olika tröjor ska man väl säga.
första är med mammas skjorta, andra är med min brors tjocktröja & tredje är med en polotröja med korta ärmar ifrån new yorker. Vilken gillar du bäst?


image350
här är en svea också!

åhlala

blev rätt så många bilder, cirka 100st ändå. Får redigera i det bästa programmet jag vet, Picasa. Visst har jag inte prövat många, men det är en klar tia. Går att göra det mesta i, dessutom är det gratis & lätt att lära sig. Finns att ladda hem ifrån Google. :)


Nu ska jag börja redigera.

rätt nöjd

jo, nog blev jag rätt så nöjd. Iallafall när jag sett bilderna i kameran såhär. Men ska lägga in de idatorn, kanske redigera lite. Kommer resultat senare idag, om jag vågar lägga in vill säga :)

Foto

håller på att fota med lite olika skjortor just nu. Kommer resultat senare om det blev något bra. Jag älskar jeansskjortor verkligen. Har hittat en riktigt feminin i mammas garderob med blommor på. Ska se hur den blir också.

Rouge

image346
Mitt Rouge börjar ta slut, så är nog dags att pröva ett nytt. Denna gång ska jag nog pröva detta ifrån hm. Pris: 39.50

Home.

Nu har jag varit där nere, mycket roligt :) Vann tyvärr inte pengarna, men vann en grym tårtspade med tillhörande kniv med jordgubbsskaft! wie. nu är jag hemma igen & det är fortf. gudomligt väder ute. Men jag är nog för lat för att gå ut & gå eller liknande skulle jag tro. Idag får jag även vänta tills halv sex innan min babe kommer hem, han ska till garaget och sånt först. Men jag står ut, vi behöver ju inte umgås jämt, men nog är det mysigt när han är här :)

Klar

Orkar inte lägga in bilderna på outfiten just nu, men det blev ett par jeans ifrån statium, brors skjorta ifrån hm, halsband ifrån pilgrim, klocka ifrån ur&penn (emils julklapp) sen skor i från skopunkten. Men nu ska jag snart vara hos min syster, innan ska jag borsta tänderna och fixa det sista. Så hörs vi senare :)

Fix me.

Sitter och lyssnar på shayne ward, var länge sen! Och börjar sakta med säkert att fixa mig. börjar även känna lite press, haha! ska vara hos min syster om 45min, så kanske borde sätta lite fart? vet inte riktigt om jag orkar. Men min frisyr är någotlunda platt iallafall, får fixa det sista på frisyren och sedan börja med makeup;en! får se hur långt jag hinner också, måste ju även hitta kläder. Haha! :)

Skor - Hm

image345
ah, dessa söta skor ifrån Hm finns i fem olika färger - blå, cerise, svart, guld & silver. Och jag vill ha ett par i varje färg. Så grymt söta, kostar 98kr på Hm.

Budget Outfit

Ännu en ny kategori - och en ny sak för varje dag.
Ska iallafall försöka att varje dag lägga in en budget outfit ifrån olika ställen, eftersom att jag själv gillar att handla på rea eller billiga priser, så kan jag ju passa på att visa er vad jag själv vill ha. :)

image344

Cardigan M. Linne - 59.50
Halsband - 24.50
Linnea - 49.50
Denim Jeans - 198kr
Väska - 149kr

allt ifrån Hm's shop, outlet

lite förändring minsann

jo, bakrunden och rubrikerna blev lite förändrade nu då. Men mycket mer orkar jag inte för tillfället. Sitter och tittar på olika solglasögon, skulle lätt vilja ha ett par nya att bära i vår/sommar. hittade ett par fina på hm,

image343
Pris: 79.50 kr
de är så söta med fjärilar, dessa skulle jag kunna bära i vår/sommar
får nog bli en shoppingtur snart :)

Chokladsnäckor

image342
Nu sitter jag och äter sånna hära goda chokladsnäckor samtidigt som jag gör om min design lite. Har redan ändrat bakrund så att det blev lite mer vårigt. Ska nog även försöka ändra färgerna lite, så det inte blir allt för tråkigt. Tar mig själv av designhjälp som även har en tävling just nu där man kan vinna en webcam, något inte skulle vara helt fel. Så den tävlingen ska jag nu vara med i.

men tillbaka till att designa bloggen, kika in och ni får se mer och mer förändring förhoppningsvis :)

god frukost

image340
Min frukost idag är riktigt god. Två mackor, En med medwurst & leverpastej m. gurka, och en me medwurst och ost. & ett glas kall oboy, kan det bli mycket bättre? Dessutom har jag världens sötaste hund brevid mig. Om man säger åt honom att gå ner ifrån sängen så lägger han sig ner med huvudet och ännu bekvämare och ser dö söt ut, haha! och sedan är han jätte kelsjuk, det är också mysigt :)

förskyldning

nu har den slagit mig, den hemska jävla förskyldningen! kom hem för inte så länge sen, emil ska & jobba. Men vi somnade så tidigt igår så inte fan är jag trött inte! haha :) vid elva ska jag på mk ramunders årsmöte, har nämligen lotter där. Vilket är väldigt trevligt, för man kan vinna både pengar & olika saker :) solen skiner idag också, men dock är det 7 minusgrader. Men friskt och härligt är det iallafall.


funderar på att gå ner och äta den ordentlig frukost just nu, med goda mackor & varm oboy kanske? är hungrig och sugen på frukost, haha! brukar inte vara det så får passa på när jag väl är det :)

fredag

Blev att se på hundtricket, hann se lite innan jag somnade, haha! sedan precis innan vi skulle ut med hunden kom min handledare och gav mig en kram, sa tack för de här veckorna & gav mig en ros & en present :) i presenten var det chokladsnäckor, mums! så nu har jag att tugga på, moaha. rosen var jätte fin, rosa :) Sedan gick vi en promenad med mo då, härligt härligt i solnedgången :)


nu ska jag mysa med emil, vid sju ska vi även se sining bee :)

Film

nu har jag fixat mig. För att denna fredag ska bli ultimat så fattas bara emil & en liten skål med godis :) för att ta död på lite tid innan emil kommer så ska jag se på någon film nu, hundtricket, 13 snart 30 eller krama mig blir det. men känner jag mig själv rätt ångrar jag mig säkert & ser en annan. Men som sagt, sängen får det iallafall bli, för jag är ordentligt trött.

Burr

fortfarande kall - lär säkert vara hela kvällen.
Men nu ska jag platta håret (jag vet, det är dåligt) medans jag äter en god macka & ser på vänner. det är bra att vara tjej så jag kan göra flera saker samtidigt, emil kan inte ens sitta vid datorn och prata samtidigt, haha.

Tips - hårinpackning

image105
Jag använder alltid någon av dessa till inpackning
GlissHais - ifrån schwartzkopf.
Gör håret otroligt lent och mjukt, men inte speciellt lättkammat
Elvital- från L'oréal
Gör håret lättkammat och glansigt, och samtidigt mjukt
Phytum Active - från Yves Rochen
Gör håret lent, glansigt och lättkammat. Men det blir inte sådär mjukt, som nytvättat hår brukar bli

Fortf. Kyla

Har nu duschat med kylan sitter fortfarande kvar. Även en huvudvärk som kommer krypande. Nu ska jag väl bli sjuk när jag får lov också, det förvånar mig inte alls alltså. Typiskt min kropp. men nu måste jag blåsa håret och sånt, annars blir det så tråkigt..

Kyla

även om vädret ute är på topp, solen skiner osv. Så är det snorkallt ute, det är minusgrader, suck. så jag känner nu att om jag ska kunna plugga måste jag ta mig en varm dusch innan, annars kommer det inte gå. Så nu får det bli en varm & lång dusch för mig. min kropp behöver värme, haha.

45 dagar kvar


Spegel, Ikea 49kr

nu är det 45 dagar kvar tills vi flyttar, vad tiden går :) Lovet kommer ju gå fort, vilket betyder att tiden kommer gå ännu fortare. och snart flyttar vi, kommer säkert vara påsklov innan vi flyttar också. Alltså, där är 14dagars ledig av 45 dagar. Snart flyttar vi nog, haha!  Men idag är jag riktigt sugen på de där 4 runda speglarna, de skulle vara otroligt snygga att ha lite mer som inredning än som speglar :)

Dagens borde

kom på det precis! har två jävla prov efter lovet. Så egentligen borde jag börja med det viktigaste & det jag kan minst utav det - Svenskan! jag älskar ju svenska egentligen, men satans vad svårt det är när de ska börja göra det invecklat osv. Har även prov imänniskan sociallt & kulturellt, men det känns som om det sitter rätt bra redan, så bäst och börja plugga på svenskan innan nu då!


Men nu ska jag hämta mina böcker, ett glas vatten och försöka plugga inågra minuter innan jag blir uttråkad iallafall, haha! om jag ens kommer så långt vill säga :)

15 februari

Nu är sista praktik dagen gjort & stans vad jag är glad över det! fick en massa kramar innan jag gick hem :) kommer solklart att sakna stället, men kommer inte sakna de tidiga mornarna & all städ. Men allt annat & även pensionärerna, suck. Men jag kanske träffar de på stan någon dag, haha! har även fått en bestämd interjuv tid inför sommarjobbet, på onsdag 13.00. & jag börjar redan bli nervös :o jag vill ju ha det här sommarjobbet, så hoppas verkligen på att jag får det nu också :)


Men nu har jag sportlov
och jag kan inte vara mer än glad! :)


Dessutom är min tävling avslutad, Klicka här för att se vinnaren
jag hör av mig via mail senare idag :)