Ny flyttar jag helt.

Har två olika jag vill flytta till, men känner jag mig själv blir det http://SveaJ.blogg.se
fast det kan bli http://retarded.tjejsajten.se
Men vi får se. kika in och se vilken det blir. Säger iallafall hejdå till den här och skapar en helt ny.
kika mest in på SveaJ.blogg.se, den lär det bli!


Tjejsajten.

Ska pröva kvällen hos tjejsajten.se
Ni hittar mig här > http://retarded.tjejsajten.se


Gillar den sidan. Man syns mer, men kanske stannar här. vet inte ännu, får tänka över natten! :)

åh no!

Var helt borta i tankarna och glömde kika mer på zylber, klart som fan att örhängena nu är helt borta! jag blir så ledsen :( Men de kommer väl fler chanser antar jag! :)


Just nu sitter jag och är imponerad av mig själv, har ju nästan slutat druckit Coca cola, och jag har märkt en enorm skillnad på mina tänder, den gula missfärgningen är nästan helt borta. Det känns grymt skönt ska ni veta! jag som ha slitit och slitit med denna missfärgning, och skämts som ett as, behövde alltså bara sluta dricka cola och så försvann den! fan vad bra alltså :)

Sitter och kikar lite på tjejsajten. Vet absolut inte om jag ska byta alltså..
vad tycker ni?

en dagens!

Dagens humör: överdrivet glad!
Dagens mående: bra, men har nog mått bättre rent fysiskt!
Dagens borde: börja med redovisningen till social omsorg.
Dagens frisyr: iskolan - utsläppt med ett diadem i, Nu uppsatt!
Dagens klädsel: Se i kategorin: outfit.
Dagens planer: Börja plugga, duscha.
Dagens längtan: Tills jag ska sova ;}
Dagens fundering: När fan vi får våra matersättnings pengar.
Dagens beroende: vaselin, som vanligt
Dagens tråkigaste: att vi hade engelska-förhör utan att jag visste det.
Dagens tidning: Extra
Dagens låt: Buster - meet you there.

i'm just to happy!


dessa svampar, fast gröna, ligger just nu i fritt fall! De ligger nu på 42kr, men jag lovar, de kommer sjunka lägre! & då jävlar ska de bli mina. Jag tycker de är så grymt söta att jag bara måste ha dessa. finns även mer fint där, kika gärna in på zylber's hemsida :)

Blus!

image573
Jag tackar gärna ja till denna underbara blus ifrån Hm, 198kr.

dagens svea.

image572
luggen är hemsk, men den ska snart klippas! Och sedan är längden på håret jobbig längd, kortare än vad jag vill, men längden då de ser konstigt ut. Får vara nöjd och vänta tills de har växt lite till! :)

Sarah Jessica Parker

image571
(bild: Veckorevyn)
Jag tycker hon är så grymt vacker. Har alltid tyckt, kommer förmodligen alltid att tycka!

Med i tävling igen! :)

img356/299/tluu0.png
Jag är med i Ellis tävling där jag kan vinna bamboo örhängen i hjärtform!
Elli blir sponsrad av Betties Galleria. Klicka här för att komma till ellinoraks
tävling! Lycka till!

armband.

image570
Här har man gått och blivit kär i armband, ett speciellt är detta ifrån HM. Så snyggt! Pris: 59.50

risgrynsgröt <3

 Nu ska jag gå ner och käka risgrynsgröt. Enligt mig finns de inte något som är mycket bättre inte! gudomligt gott, haha! humöret är på topp idag, men fan vad jag fryser. Värmen är typ paj här hemma, Men får slänga på mig emils tjocktröja sedan och sätta igång med lite plugg! men känns som om jag har mycket att blogga om idag, så kanske blir mest det? :p ska även läsa favoritbloggar sedan.


be back later!

Budget outfit

image569
Kjol från HM: 98kr
T-shirt HM: 49kr
Väska HM: 98kr
Örhängen HM: 19kr
Armband Zylber: 29kr

fett VG till mig :)

Gjorde ju ett svenska prov förrförra veckan, man kunde få 83 & jag fick 67, som var VG! & jag är otroligt nöjd! gjorde ju två prov denna veckan & fick vg på båda. Det får gärna fortsätta så! Vi hade engelska förhör idag, hoppas vi får reda på det imorgon, men jag visste ju inte innan att vi hade det, så gick nog inte så jätte bra, men ändå! & på fredag har vi prov i medicinsk grundkurs, en massa konstiga ord & latinska ord. Ska jag klara de behövs en massa plugg, tur att det bara är tisdag idag dårå!


Men nu ska jag gå & hämta mig ett glas coca cola, sedan blir det en budget outfit :)

Nytt från zylber.


Mitt nya halsband ifrån zylber. Blev förälskad redan när jag såg det på bild, och nu är jag ännu mer i kär i det! Muuuuums vad jag gillar det. Det kostade bara 29kr också, extra mumsigt! :)

image567
Här är även lite annat smått & gott som kom hem! :) B.la.a de blåa halsbandet, som min kära syster ska få, eftersom att hon älskar blått (: två par solisar, kunde inte undgå dessa coolingar, haha! & så en broch, synd inte så jätte bra på bilden, men det är en fjäril. & så de nya halsbandet. Jag är mer än nöjd! :) allt från zylber.

Dagens outfit.


Jeans: Stadium
Cardigan: Bikbok
T-shirt & Linne: Hm
Diadem: Hm
Örhängen(syns nog inte på bild): Ur&Penn

Och till detta skor ifrån skopunkten och jacka ifrån vero moda, och väska lånad av C! :)

Frisco mål <3

image561
min hamburgare igår. Stor kärlek till Frisco mål, ifrån Max <3

Tisdag.

Nu är jag äntligen hemma ifrån skolan & är typ full av inspiration & glädje idag, så det lär bli ganska mycket bloggande. Måste även plugga, men ska skriva på datorn så det lär gå finnemang att blogga samtidigt, hih! Men nu ska jag fota dagens outfit som inte blev av tidigare idag, men återkommer med den som sagt. Även lite av vad jag har fått hem för prylar i från zylber! :)

Nu är vi hemma.

Kom precis hem, blev ingen datastol, de enda som var sköna & som vi ville ha kostade runt 1800kr, lite väl mkt för tillfället kanske, haha! Den som kostade 300kr åkte bara bakot och gick inte att stoppa :p sög. vi åt iallafall på Max, hämtade ut våran smörgåsgrill på OnOff & köpte hårblås och temp :) Så lite fick vi iallafall gjort.



Nu har jag även ont i huvudet så det sprängs nog snart känns de som, mår lite halvt illa också. Men jag ska pallra mig till skolan imorgon, så är det bara! Men ni lär ni inte höra av mig mer ikväll ;p ska plugga & umgås med emil :) Imorgon efter skolan kommer jag nog vara mera aktiv, men tills dess, godnatt & ha en bra dag :)

På mediamark.

Vi tog en impuls och åkte in till stan jag & emil, nu står jag här på Media Markt och skriver ett blogginlägg, haha! De fanns internet på denna dator, så varför inte? Medan emil kollar dvder ;)


men nu ska vi kolla vidare, blev MAX förut & nu köpa hårblås & temometer, mummaa!
hörs senare, vi ska kolla datastol nu :p

film?

Har fått hem C-O segermyr idag, 10 avsnitt. Typ 8avsnitt av OC, 10 avsnitt av gossip girl & taxi1, emil & jag har nog lite att titta på ikväll! Blir nog gossip girl eller OC, men det får tiden utvisa! :)

Jag börjar bli riktigt seg i huvudet nu, tempen ligger på 37.5, alltså lite bättre än igår, men fortfarande inte bra! vad ska jag göra av mig själv, ingenting verkar bli bra inte. Tempen har ju fått legat brevid mig sen i onsdags, det är absolut ingen kul. Och läxhögen blir bara större och större, även frånvaron ifrån skolan. Får nog traggla mig till skolan imorgon & hoppas på att jag inte kommer må allt för dåligt ändå. vill ju träffa mina babes med! :)

lite av allt vi behöver - från ikea.

image560
Det här är lite av de vi behöver. den totala summan av allt det här skulle bli: 456 & då tog jag 4av kökshandukarna! Men detta ska nog införskaffas nästa gång vi åker till ikea, runt den 20-25:e :)

Varm i örat.

Min kära vän Mattias ringer hela tiden, han har fått Comviq Kompis nu, så han ringer istort sätt gratis till mig, så nu har han ringt mig två gånger på en halv timme & stört medans jag kikar på vad vi behöver på ikea. de finns lite saker så vi inte har dårå. Men även mycket saker som vi har.

Har även hittat typ den perfektaste datastolen på Jysk för 300kr! den ska vi nog köpa, måste ha en ny, så varför inte passa på och köpa en ny när de är erbjudande? Den kostar 400kr innan. Mums på den, ser skit skön ut, så bara att pröva om den är de också! :)


Kommer snart upp lite av vad vi behvöer, så håll utkik! :)

Budget-outfit

image559
linne: 98kr
halsband: 24.50kr
shorts: 39.50 kr
pumps: 124.50kr

Allt från HM

it's a shame

image557image558
Det är ju så man skäms över sig själv att man inte letade lite mer innan man köpte en vår jacka. Har ju hittat två st nu som jag hade fått för de priset som jag köpte min vår jacka. Dessa två här ovan är grymt billiga, Den första är ifrån Hm & kostar 179kr & den andra ifrån Ellos och kostar endast 89kr! jag skäms helt solo över mig själv att jag inte letade lite mer först. Vilket dumt impulsköp.. suck.

lista för de med pojk/flick-vänner.

För alla som har pojkvän/flickvän
Svara ärligt på frågorna.

- Älskar du din pojkvän/flickvän;
mer än något annat

- Träffas du och din pojkvän/flickvän ofta;
varje dag :)

- Kan du prata om allt med din pojkvän/flickvän?
Klart, vi har tillit till varandra

- Har du och din pojkvän/flickvän haft sex;
yes

- Skulle du kunna dö för din pojkvän/flickvän;
Jo, det är klart :)

- Anser du att du alltid finns där för din pojkvän/flickvän;
yes

- Har du nångång tänkt tanken att lämna din pojkvän/flickvän;
ibörjan av vårat förhållande, så tvekade jag ett tag. Men på senaste året, aldrig i livet.

- Kan din pojkvän/flickvän alltid göra dig glad;
japp :)

- Hur länge har du och din pojkvän/flickvän varit tillsammans;
19½ månad :)

- Är din pojkvän/flickvän snygg;
Jofan, men mest gullig&söt :)

- När träffades du och din pojkvän/flickvän sist;
imorse :)

- När ska du och din pojkvän/flickvän träffas nästa gång;
om cirka en timme, när han slutar!

spelat kort.

Nu har jag precis spelat kort, blev en plump & tre skitgubbar! turen ligger inte på min sida, men förlorade inte hela tiden iallafall ;) kortspel är så roande och man kan sitta och spela i timmar. Nu snart ska jag sätta mig och kika lite på ikeas sida om vad vi kommer behova köpa nästa gång vi åker till ikea, det är lite saker fortf. vi måste ha, mest småplock och sådant, men ändå! det är alltid mysigt :)

Måndag & ny vecka

Japp. En ny vecka på detta år, igen. Troor, om jag inte är helt snurrig så är det vecka 11nu! Det är denna vecka & nästa vecka, sen är det lov & efter den veckan flyttar vi. Alltså, imorgon är det bara 3 veckor kvar. Man blir ju bara mer och mer nervös alltså. Men som sagt, ny vecka. Har inte så mycket planer, mer än skolan, plugga & fest på lördag. Emil är bara ledig idag, så idag ska jag spendera dagen meed honom, sen lär vi inte ses mer än i skolan & på kvällarna/nättrna på hela veckan. Men börjar bil ganska van vid det nu.

För tillfället sitter jag & laddar hem en massa olika saker, som Co Segermyr, the OC & Gossip girl. Så jag kommer ha lite att titta på i veckan dårå. Hoppas på att Gossip girls är bra!


Men nu ska jag fortsätta denna månad med att spela kort, återkommer senare med lite tips, "flyttningssaker", budget-outfit osv. Glöm inte min tävling, snart är målen uppnått & den 1200:e kommentaren där. mina två tävlingar som pågår kan ni hitta i kategorin Tävlingar, alla har chans att vinna! :)

Vi hörs senare.

Now im home.

Blev mumsigt godis ifrån willys och rask promenad dit & hem, härligt. Blev även våfflor till lunch. Snart kommer en nära vän till familjen och spelar kort med oss, jag älskar det, haha! Fått hem de två första avsnitten av gossip girl också, någon som gillar det och kan säga om det är bra eller inte? jag har läst en bok iallafall & den var ju bra.. Får pröva och titta på de sen :)

godis, here i come.

Nu ska jag bara slänga på mig strumpisar och sedan gå, regnar ute, men vem bryr sig om det? not me. Ska bli skönt med en promenad :) Emil kommer hem tidigt idag också, och det gillar vi! mys hela kvällen lång ju!


ska se om de finns någon bra film/tvserie på tankafett och ladda hem, sen ska vi gå. Hörs senare! :)

i'm to sad.

Hade visst laddat hem helt fel avsnitt av the OC. detta ska fixas och laddas hem, för här har ett beroeende startat och jag måste se alla avsnitt. så, ladda hem de rätta, och till jag fixar mig > andra avenyn avsnittet! jag sa ju att det skulle vara bra att ha, mums!

vilket underbart väder vi har, host.

Nog märks det att det var vårväder heela förra veckan. Eftersom att den här veckan börjar med regn. Men jag ska ha på mig min vårjacka ändå. Ska nog tillochmed hänga in vinterjackan nu, för jag vill ha vår. För det betyder att vi ska flyttar. God, bara 21dagar kvar. 21 ynka dagar, det är ju egentligen ingenting, men dagarna verkar ändå gå i snigel fart, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

här ska man fixa till sig.

Jag ska iallafall försöka orka. För fanny (brors tjej) & jag ska snart kila ner till willys & köpa lite godis! Det ska bli en massa gott. Känner mig sugen på allt, Godis, Chips, Naturgodis, Läsk, Popcorn o ja gud vet vad. Får iallafall blir en påse godis & kanske någon läsk, eller varför inte tropisk jucie? känns nyttigare och är dessutom billigare, ska börja bli ekonomisk nu när det snart är flytt.


under tiden jag fixar mig > OC :)


fötter som sover.

Jag hatar det. mina fötter sover, försöker röra på de men det går ju inte.. Och nu börjar de vakna också, så att det kittlas i hela fötterna när man rör dom. Vilka typiska problem man kan ha! nej, nu ska jag käka frukost, för jag är lite små hugrig. Hoppas jag får behålla maten, känns nästan som om jag inte skulle få det.. :|


Vi hörs senare.

godmorgon på er.

Har nu dragit ner tangentbordet i sängen och sitter här och skriver. Emil gick precis och jag ska kika på the OC straxt. Lär ju somna om igen, men behöver nog titta på något för att kunna göra det :) Såg bara två avsnitt av andra avenyn igår, ville ju spara något bra tills idag :) Men de ska jag kika på senare under dagen.


Har ni sovit gott då? det har definitivt jag gjort. Mår lite bättre för tillfället, men illamåendet håller i sig. Det är typiskt. suck. Men nu ska jag iallafall kika på the Oc som sagt, återkommer när jag vaknat igen, om jag somnar, annars efter jag sett klart. Ha det så bra :)


Nu kommer mitt godnatt inlägg.

Emil är i duschen just nu, så passar på att skriva mitt godnatt inlägg nu! Förut blev det en specialrulle (kebab, annanas, räksallad, lök, sallad & vitsås) och det gillade vi, fast åt bara halva, men ändå! till de tropisk juice, mums. Vi har även sett ett avsnitt OC & sällskapsresan. Nu får det bli andra avenyn till vi ska sova. Jag älskar det.



Stannar hemma imorgon, känns som om jag har fått en "salig" blandning av allt möjligt, lite feber, lite förskyld, lite halsont, lite illamående, lite ont i magen, lite ont i kroppen, lite ont ihuvudet, ja.. ni fattar! Så bäst att vila en dag till & försöka gå på tisdag. ska se om de finns något mer avsnitt av säsong två av OC att ladda hem, har fram till 19.. Men finns de fler? får kika på det.


Men nu har emil nästan duschat klart, så bäst att sätta skynda mig lite om jag ska hinna med det jag tänkte innan vi ska börja kika på andra avenyn. Tre härliga nya avsnitt, det är då det man går & väntar på hela veckan vill jag lova!

Men vi hörs nog imorgon alla, Godnatt på er!

sällskapsresan


Nu är snart kommer min älskling dårå. Då ska vi beställa pizza (eller för mig kebab, gyro eller kyckling rulle) och så ska vi titta på sällskapsresan. Börjat att sett på den nu två kvällar irad typ, men somnat de båda gångerna. Lär väl göra det idag igen, febern tar kål på mig. Är glad att jag orkar vara vaken på dagen iallafall! Sedan vid åtta blir det andra avenyn också, mysigt.


Fått hem avsnitten av OC jag ville få hem nu, så nu ska jag börja kika på de! och sen börja ladda hem säsong tre snart också. Det, det ska bli kul att se :)

Ni kanske hör av mig något mer ikväll, om inte, så godnatt på er & ha en bra kväll! :) (fast ni lär höra av mig mer)

Budget outfit.

image555
Allt är ifrån Hm outlet-shop förutom Halsbandet som är ifrån Zylber.
Leggins: 29.50kr
Kjol: 98kr
Tröja: 79.50 kr
Armbandet: 39.50
Halsbandet: 29kr

perfekt till våren.

i love dad.

Så söt pappa är, han bara "går & lägger mig en stund" Och jag bara "okej, men vi åker ju & köper pizza sen vetu" & då svarar han "men vet du när ni kommer hem då?" jag bara.. "nae" Och han stänger dörren och ska lägga sig, men så öppnar han igen och säger "men vi gör så här om du inte är här när jag vaknar" & så ger han mig en puss på kinden och en kram. Även om vi kanske bara skulle vara borta typ 10min (: Min pappa är söt han.

tjej-lista

hur är du som tjej?

UTSEENDE:
[x] Färgat håret
[ ] Använder smink varje dag
[x] Borstar håret varje dag
[ ] Plattar håret varje dag
[ ] Du använder brunkräm
[x] Du använder mascara
[x] Du använder puder
[x] Du använder rouge
[x] Du använder kajal
[x] Du använder ögonskugga
[ ]Du använder läppglans
[/] Du använder täckstift
Totalt: 7½

BEHANDLING PÅ KROPPEN:
[x] Dushar varje dag
[ ] Tvättar håret varje dag
[x] Borstar tänderna varje dag
[x] Tvättar ansiktet varje dag
[x] Sätter på sig hudkräm efter att man duschat
[x] Byter underkläder varje dag
[x] Gör alltid rent öronen
[x] Använder hårspray
[ ] Använder hårgele
[x] Har hellre rakt hår än lockigt hår
[x] Brun hårfärg är snyggare än blond
Totalt: 9

ÖVRIGT:
[x] Läser alltid tidningar, som: vecko revyn, eve osv.
[ ] När en tjej bråkar med dig så vänder du bara ryggen och går
[x] Du har din egen stil och kopierar inte andras
[ ] Du går och köper kläder nästan varenda dag
[ ] Du skriker när din nagel går av 1 mm.
[x] Du har bra självförtroende
[ ] Du skryter ofta om dig själv framför vänner att du är snyggast i stan
[ ] Du är mammas lilla flicka och skiter i om alla går ut en vardag medans du sitter hemma
[x] Du är en ganska lugn tjej och skriker nästan aldrig
[ ] När du går på stan har du alltid med dig din väska och klackade skor
[ ] Du går aldrig till skolan med mjukiskläder eller något som inte passar ihop
[x] Du kollar dig i spegeln så fort du ser en reflex
[ ] I skolan står du gärna mitt i korridoren och sminkar dig om du märkt att det gått bort lite smink
[ ] Du har alltid med dig smink till skolan varje dag för säkerhetsskull
[ ] Du är lärarnas favorit
[ ] Du är alltid hemma innan 21.00
[x] Du har ljugit/ljuger för dina föräldrar
[ ] Din favoritfilm är "Mean Girls! "
[ ] Du älskar att ha klänningar/tunikor på sommrarna
[ ] Rosa är din favoritfärg
[ ] Dans är din favoritsport
[ ] Hockey är din favoritsport
[ ] Din smak av killar ska helst vara såna som du som pluggar hela tiden och aldrig är ute
Totalt: 6

Totalt: 22 ½

1-10 - dags och få ordning på livet lite och sluta vara så lat kanske?
10-20 - du är ganska normal men ändå lite slapp
20-34 - du är helt okej och är en vanlig tjej
34-47 - så petig behöver du inte vara miss fjortis

fet jävla middag.

Nu ska jag äta en fet jävla middag bestående av Potatis, stekt korv & sås! det kan nog inte bli mycket bättre på en söndag's eftermiddag. Till det ska jag ta ett stort glas vatten. I be back soon



Då kommer en budget-outfit.

Två tävlingar - i ett inlägg.

Först vill jag skriva om den tävlingen jag helst vill vinna, den innehåller en massa bra att ha saker, plus den mumsiga Christina angulera parfymen. Så kan verkligen inte motstå att vara med. Den avslutas imorgon och jag ska hålla alla tummar och tår som jag kan för att vinna. Tävlingen hittar du här



I den andra tävlingen tävlar man om en hemlig goodiebag. Vem skulle inte bli lycklig av att vinna något hemligt? det är så mysig & man blir alltid glad över sakerna man vinner :) lite spännande att inte veta vad man vinner då tycker jag! :) Denna tävling hittar du här.


Man får väl hoppas på lite tur då :)

help?

Undrar hur besöksräknaren räknar, för.. jag har haft cirka 140st sidvisningar idag, och cirka 30 st unika. Undrar om den räknar på unika eller sidvisningar? någon som vet?

besöksräknare.

För några dagar sedan satte jag dit en sån där snitsig besöksräknare på sidan, men visade inte för er. Men nu tänkte jag, vafan, dit med den! haha :) & tydligen har jag haft cirka 4000läsare på en vecka typ! snitsigt :) Men nu sitter den där, men känner jag mig själv rätt lär jag väl ta bort den sen också, hih! :)


jag hatar att frysa

Det finns en hel del saker jag hatar- men en sak jag verkligen hatar, det är att frysa. och det gör jag nu. Trots att jag sitter i varma mysisar, emils tjock-tröja & sockar så fryser jag. Måste nog snart slänga på mig täcket också, för det är kallt kallt kallt. Ett varmt fotbad vore också skönt, men för att orka det skulle jag nog behöva en lyft för att ta mig fram. Nej, får nöja mig med mina termo-sockar, de värmer ju iallafall lite.



vill också att OC säsong 2, episode 9-12 ska komma hem. Inte långt kvar nu iallafall, härligt härligt :)

fake vs. Riktig.

image554
Vad tycker ni, Fake conversen ifrån Ellos för 149kr eller de Riktiga för cirka 700kr beroende på vart man köper de? Jag lutar nog mest åt de riktiga, De fake ser så otroligt fake ut! Nae, men de är ju snygga, men hellre riktiga :)

Chokladsnittar

funderar skarpt på att baka Chokladsnittar. Skulle ju vara hur gott som helst att unna sig själv när man inte mår finemang. Dessutom var det länge sedan jag gjorde sånna. Borde man, Borde man inte?


får se vad min mor säger om saken helt enkelt.

risk för halsfluss?

Eftersom att febern inte sjunker så betyder det att något inte stämmer. Det trycker lite ihalsen & klart som fan att jag blir rädd för att få halsfluss eftersom att jag har haft de 4gånger inom ett års lopp så skulle det väl inte hindra min kropp från att få det igen. & jag hatar verkligen halsfluss! men man får hoppas på det bästa.
 

image553


jävla temp!

Nu ligger helvetet på 37.7 & nog känns det i huvudet. Varför i helvete kan den inte gå ner? morr vad sur jag blir. Låter som ett litet freak som tar tempen hela tiden, men vill att den ska gå ner! vill kunna gå till skolan imorgon. Det är ju deprimerande att bara sitta hemma och tycka synd om sig själv. Så nu ber jag febern vänligt & snällt att krypa ner till under 37 tack. Men ofta min kropp skulle lyssna på mig!

mitt hår växer som ogräs.

Jag klippte mig ju för kanske högst en månad sen. Men nu är det lika långt som det var innan jag klippte mig, & då klippte nog sandra 2-3 cm. Det känns ju skönt att det är fart påt, då jag vill ha långt hår :) Men, håret blir så utslutet? Jag försöker att platta de så lite som möjligt, men det går ju jämt inte att låta bli. Någon som vet vad man kan göra för att behålla håret fint, lent, mjukt osv. istället för att man måste klippa av sig längden som växer ut varje månad?


Egentligen ska jag inte gnälla över hår som växer fort. Men måste man klippa av det direkt kan det lika gärna sluta växa så jag slipper bli deprimerad varje gång de blir kortare igen ._.


kanske borde låta sandra komma & klippa mig idag? hm, ska tänka på saken!
Nu > ansiktmask ifårn LouisVital! :)

lite fix för 50års fest.

Min kära mor fyller 50år iår, så vi ska ha en fest i slutet av maj. Så min syster var just här och planerade lite med mig, låter som om de kommer bli en hel festlig dag/kväll de där med släkt & vänner :)


Nu ska jag gå in iduschen och sedan lägga på en härlig ansiktsmask! återkommer snart :)

Paul frank - hipster

image552
Dessa paulfrank hipsters från Nelly.se är på väg hem till mig nu! de gillar vi.

en ny tävling!


här kör jag nu på hej vilt med tävlingar, haha! nejdå, men känner för att vara lite generös. Så idag ligger dessa örhängen av märket Bijouxterize Stockholm, från zylber i potten. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här så lottar jag random ut vem som vinner. Tävlingen pågår tills ett visst nummer av kommentarer har kommit, sedan tar den stopp! :) Och det är inte så långt, jag lovar. Så pass på! :)


stolt över mig själv!

Förra gången jag började samla på femtioöringar kanske jag kom upp i .. 15kr? eller något! Nu är jag uppe i 66kr, haha! det är många femtioöringar det. 132st. Dessa ska ner i kassan som ska med till ikea i slutet av månaden. Och då lär de vara flera femtioöringar! Småmynt kan bli en stor summa de! :)

Någon mer än jag som är elak & samlar på affärernas småkronor?

kan inte undgå.

Kan inte undgå att vara med i denna tävling om ett peace armband i valfri färg. Den håller på fram tills den 17:e mars, alltså ett tag till, så det är absolut inte försent att delta! Man får hoppas på så mycket tur som möjligt :)

skönhet från zylber


Hittat två skönheter på zylber jag mer än gärna skulle klicka hem. Funderar på svamparna på de första, så otroligt söta! & orginella :) De kostar 49kr. Och hjärtarna med kulan kostar 59kr. Är det inte ett fynd eller?

gårdagens svea.

image547
här är en ganska suddig gårdagens svea. Örhängen från Ur & Penn, Hårband från glitter, cardigan ifrån Bikbok. Simpelt, men skönt. till detta även mysbrallor. ser ut som en liten mupp i ansiktet, men vafan :)

gårdagen

image546
det här bestod gårdagen av. Äta pizza & grilla marsmallows framför ljus. Sedan även film! :)

Tips - ögon skugga från face Stockholm.

image545
( min är dock lite trasig då jag tappat den i golvet ett x-antal gånger )
Men jag älskar färgen, jag älskar att den inte försvinner så fort man går ut utan att den sitter kvar. Den funkar både till vardag & fest. Ska nog köpa mig ett par till färger med märket av face stockholm. En ny favorit.

En favoritbild.

image544
( jag & älskling, haloweenparty hos patrik 2007. foto: Jennie )

Tankar man själv inte vill tänka.

Läste precis en blogg. om en tjej som förlorat sin mamma nyligen, i en skidcrash. Det är sådana tankar man inte vill tänka själv. Att ens föräldrar faktist kommer gå bort, det är hemskt, sånt man aldrig vill tänka på. Men så läsen man den här bloggen, om sorg men goda minnen av mamman, och så får man tårar i ögonen för de som sörjer, även om man inte känner personen. För det är nog så vi är, vi sörjer för andra, även om vi inte berättar det.


bloggen kan ni hitta här.
jag sörjer för henne, hennes syster & hennes pappa.

tips- billiga, glammiga skor

image543
Dessa skor är en av mina favoriter. De känns båda snygga och lyxiga. Men lyxiga vet jag inte om de är, då de bara kostar 49kr på Skopunkten. De lär bli ett av mina festskor till våren/sommaren. Äger ett par nu och de är gudomliga att gå i! :) Billigt är bäst

nu ska jag gå & göra mig en smarrig frukost.

Jo, för nu har hungern i magen suttit i för länge. Får nog bli en mumsig te-kaka & varm oboy. Perfekt söndags morgon måste jag säga. När jag återkommer ska de bli en ny header (förhoppningsvis) till mig och lite tips, budget-outfit/plagg osv. den som väntar få se!



glöm inte min tävling. De börjar brännas, snart tar någon den 1200:e kommentaren!

den som prövar, den lär sig.

Har precis lärt mig något nytt, de kändes bra. Så nu är det en ny header, dock gjord i paint. så ska nog pröva på ett annat program att göra en header i. Men måste först ladda hem det.. Iallafall så var det väldigt enkelt att fixa så den satt rätt eller vad man ska säga direkt med de programet. Slutet gott!

hjälp med header.

Någon som vet hur man kan göra? Har gjort en ny, men den vill inte lägga sig normalt längre.. det suger! någon som har lust att hjälpa till lite på traven?

22 dagar kvar.

Nu är det bara Cirka 3 veckor kvar tills vi flyttar. satt idag och bestämde oss att vi ska vara lediga den förste april och låna emils pappas jobb-lastbil. På så sätt kan vi flytta redan den dagen & hej å hå vad vi längtar! ska bli så mysigt och spännande och se hur det kommer se ut, hur det kommer vara och hur första natten kommer kännas, hihi! de pirrar i magen nästan hela tiden så fort jag tänker på det :) Ge mig 1:e april nu!


image541
idag känner jag ett sug på den här te-koppen. Skulle vilja ha två-tre stycken sådana. De är snygga, härlig färg och ser så mysiga ut. Kostar 29kr/st på ikea! :)

Scarf

image540
jag som älskar scarfs så är denna en självklarhet för mig. Den lär få följa med mig hem nästa gång jag är på HM, fast kanske i en annan färg? har redan en liknande ifrån Vero moda. Men grymt snygg är den iallafall, och billig, endast 69.50. en solklarhet för mig i vår.

veckorevyns nya design.

Jag har nu sett att veckorevyn har en helt ny design. Vad tycker ni om den? jag tycker den ser plottrig och rörig ut. Gillade den förra mycket bättre. dessutom är sidan mer ser nu och de tar längre tid att komma in på de sakerna man vill. helt enkelt så var den förra bättre.


lite design förändring såhär på morgonen.

Jo men visst. Sitter och pillar lite på designen, ska nog även ändra lite på färger, ändra bakrunds bild osv. Fast man har så mycket inspiration så är man rädd att det kommer se fel ut och kanske inte vågar prova. Men nu har jag börjat blivit en hejare på det här med design. Nu är det bara Photoshop som fattas så jag kan börja göra lite headers osv, så ska det nog börja gå riktigt bra :)

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

image539
tyvärr såg jag bara sista timmen på denna underbara komedi/kärleksfilm. Men gud så bra den var det jag såg, precis en sån film som faller mig i smaken. Underhållande, kärleksfull & sånt som man själv vill uppleva, men ändå inte. Den är iallafall helt klart värd att se. Någon mer som såg den igår kväll?

förvånande.

tittade ju inte på andra chansen igår. Men såg nu på aftonbladet att det var Nordman & Sibel som gick vidare. Hm, lite av en chock för mig. Trodde faktist Carola skulle gå vidare, men gud så skönt att man slapp se hennes överlägsna min och se henne förlora lite, hihi! elakt kanske, men that's it. Fast jag gillade inte Sibel så värst mycket, hade hellre fått varit E-type och Nordman :)


vad tyckte ni?

trött på att 'nästan' ha feber, all the time.

Jo, nu ligger tempen på 37.8. Och de ska den inte göra i normala fall, har gjort det sen.. i onsdags nästan. Det känns lite sjukt faktist. Kanske borde gå och kolla de snart, om den inte sjunker vill säga. de får vi hoppas på, för feber är inget att leka med. Tänk om den säger åt mig att jag håller på att bli riktigt sjuk eller liknande? hoppas verkligen inte det. Jag behöver all tid jag kan få i skolan nu för att bevisa att jag verkligen inte skolkade förra terminen, som så många trodde! suck.


godmorgon.

Kom precis hem ifrån emil, han skulle & jobba. Han har jobbat mycket denna veckan, 5 pass tror jag, just för att vi ska flytta snart :) min duktiga pojke de där.


Igår var det en trevlig kväll. Kom först hem till emil och såg på Taxi 2, jag skrattade så jag nästan tjöt, haha! Sedan blev det att göra Pizza hos Patrik, där även Josse var. Riktigt mysigt. Sen skulle vi även se på film, men problemet var självklart, Josse & jag ville inte se samma som patrik & emil o tvärt om, men som de tjejer vi är så vann vi och fick se på festivalen. Men när jag & josse ändå bara satt och snacakde en massa och grillade marsmallows över två tända ljus, så gick de ut till bilen ett tag, haha :)

Efter filmen drog vi även ner till skpg och träffade några. sen bar det av hem till emil där jag såg på film, clueless och emil låg & sov.


härlig kväll de där :)
vad hade ni för er?


Ha en bra kväll.

nu straxt kommer emil och plockar upp mig. Då ska vi till willys & köpa godis och sen hem till honom ett tag :) Så nu måste jag bara packa ner några filmer osv. Feben har inte sjunkit så mycket, men ligger under 38 nu & det är alltid ett plus. Fick bli mysbrallor, polotröja med korta armar, cardigan och strumpor idag! härligt mysig outfit för bara filmkväll med kompisar. Fick även bli ett hårband till håret. That's it. Om någon minut kommer emil, så packa ner filmer i väskan, säga hejdå till pappa sen ska jag dra. Ha en trevlig fredag alla!


väntar på regn.

Sitter fortfarande och kollar på OC. Har iallafall fixat till mig lite nu, inte mycket, men lite. Ska ju nog bara bli innekväll ikväll med Josse & Patrik och äta hemlagad pizza & kanske se på någon film eller liknande :) Så regnet kan gärna få komma ikväll så det blir fint väder igen :)


bli ingen dagens outfit idag heller, bara för att de ska bli myskläder :) men kanske kommer några foton från kvällen istället imorgon, de knäpps väl alltid något/några foton :)

Kunde inte låta bli.

Det fick bli det halsbandet. Lär bära det ofta till våren/sommaren. Det kändes så fräsht & snyggt, och dessutom über billigt, haha! :) ni kan hitta de på Zylber's hemsida :)


Nu är det Pasta som står på schemat, sedan OC & fixa till mig! :)

beställa?

image538
detta grymt fina halsband ifrån zylber är jag grymt sugen på att beställa. Har ju present kort där och det kostar ju bara 29kronor. Vore dumt att inte slå till, jag blev ju kär istort sätt direkt när jag såg det :)

<3

image507

The OC.

Ska nog kika på ett avsnitt av The Oc nu. Är så segt att sitta & vänta på svar ifrån Nelly.se, om jag ens kommer få något. Hoppas på det.


en lustig sak. gå in här och klicka på direkt länken och få 50kr rabatt på nelly.se
jag lyckades tydligen få denna två gånger? jag vet inte. Skulle ju bara prova, men vips så är en BH på väg hem till mig också. Gratis också? hm. måste undersökas, hah!

hjälp!

Det står att man ska kunna rekytera folk till att bli medlemmar på nelly. Men hur gör man? någon som vet? dear god, help me! haha :)


Paul frank - hipster

image537
På något klurigt sätt hade jag 50kr rabatt på Nelly.se och kunde då beställa hem dessa ursöta trosor. man bara tackar och bugar och säger mums.

vill ha!

image536
den här tröjan ifrån Nelly.se. Egentligen rätt löjligt eftersom jag själv heter svea. Men ändå fräsigt. den kan bli min för 800kr. lite saftigt såhär vid flytten kanske, men mumsigt skulle det vara.

23 dagar kvar.

image535
nu är det bara 23ynka dagar kvar tills vi flyttar. Denna snygga matta ifrån Ikea skulle jag vilja ha ihallen. Pris: 99kr

that's me.

image534

soligt väder.

som vanligt är det finfint väder ute - och emil jobbar! men han slutar vid två idag. Har en stor funderare på att våldgästa honom och tvinga han och umgås med mig i det fina vädret. Måste känna efter om det är varmt bara, haha! men iallafall - en promenix ska det bli.

t-shirt med ryggurringning.

Någon som vet vart man kan få tag på en sådan, och helst inte allt för dyr?
letar och letar, men hittar ingen, suck.

godmorgon!

Har sovit fram tills nu, riktigt skönt. Igår kväll var vi ju ute en stund, träffade lite trevligt folk och så, köpte en påse godis & fick oss en ordentlig och skön promenad, fast lite kylig! Sedan såg vi på sälskapsresan ett, men vi somnade också till den, hih!


Idag står plugg allra först på schemat. Men jag känner ju mig själv & jag kommer plugga imorgon. Söndagar är alltid min favorit-plugg-dag! då har man ändå inget annat för sig, haha!

Nu ska det nog bli ett avsnitt OC.

en fredags kväll.

Nu snart kommer min emil. Då ska vi ut och gå, ev. köpa något gott att tugga på. Sedan ska vi även möta några kompisar & umgås med de ett tag. Men mest av allt vill jag umgås med E. han ska jobba i helgen också, vilket innebär att vi inte kommer ses så mycket, men ändå mycket (hur de nu kan gå ihop sig) iallafall. Så kommer min fredagkväll se ut och den kan nog inte bli bättre än så.



Ni hör nog inte av mig mer ikväll, men imorgon återkommer jag med nya nyheter :)
ha en bra kväll alla!

Sitter och saknar min älskling

Har precis sett på Juno, den var väl.. bra? eller jag vet inte. Trodde nog den skulle vara bättre, men den var inte dålig iallafall :) Nu sitter jag även & väntar på att min E. ska komma hem. Men det är fortfarande en tid kvar. suck.. tills dess ska jag nog fixa mig & titta på ett par vänner avsnitt, det ska bli mumsigt :)


Vad har ni för er denna fredag kväll?

se på film.

image533
nu får det bli film. ångesten börjar krypa ut i kroppen & jag saknar min älskling. varför, varför, varför

When your'e gone


Jag saknar dig.

image532
sluta jobba. Bara två jävla timmar kvar! jag saknar dig

foto

image531
(taken by me)

Vill ha!

image530
grymt snyggt halsband från HM för 39.50

Mammas bullar <3

ååh! mammas bullar var nu klara. Och jag lovar, jag skulle kunna äta tio stycken. FAN vad jag gillar de! haha. De är krispiga, söta, bulliga, ja helt perfekta. Skulle kunna skriva en uppsatts om hur de smakar, men jag lovar, jag skulle göra er för avensjuka då! (;


Nu har jag sett 4 avsnitt av OC. Kanske dags att börja se på resten? så spännanade.

Dagens Svea.

image529
mina läppar ser sjuka ut, jag vet - men whatever, jag har ju faktist varit sjuk i tre dagar!

Mätt i magen.

nu ska jag lägga in lite bilder ifrån kameran skulle jag tro. Är iallafall mätt & belåten nu. Tog lite bilder i det härliga morgonsolen imorse. På b.la. vattenglaset o så. visst har jag lite dålig fantasi, men jag gillade bilderna tack vare ljuset. Men men, ska inte tjata på om dom nu, ni ska få se dom inom kort istället :)

Middag.

Ska precis gå ner & äta middag, pomme & korv, en favorit i mina ögon! :) Mamma håller också på att baka bullar åt min kusin, men nog ska jag sno åt mig några. istället för att köpa kakor, haha!


men som sagt, middag nu! återkommer sen med budget-outfit :)

dilemma.

Jag hatar det här med att tre tjejer umgås. Att tre killar umgås - det funkar utmärkt. Men när tre tjejer umgås funkar det bara inte. Oftast är två utav de bara med varandra för att de vill vara med den tredje. Jag är den tredje tjejen just nu. Jag hatar detta. Två av mina bästa vänner. Eller egentligen är det bara en som störs, men det är minst lika jobbigt. Så, någon tjej med smart hjärna, eller varför inte kille, hur ska man lösa sånt här?

min tävling.

glöm inte min tävling. Det är absolut inte långt kvar
kika in på tävlingar och se vad ni tävlar om. Försten till 1200:e kommentaren får priset!

fotvård.

Sitter och unnar mig själv just nu med lite filning och insmorning av fötterna. Riktigt skönt faktist. Idag är det ju en sån dag där jag bara tar hand om mig själv :) Tittar även på OC, kan inte låta bli, hihi. Sitter även och funderar på att koka lite pasta. Det skulle vara gott med en stor tallrik pasta & ett stort glas kallt vatten :)

The OC.

sitter och tittar på de första avsnitten av säsong två nu. fan vad jag gillar det, haha! Man skulle lätt vilja leva ett sånt liv. Men det är ju så spelat, så man trivs jätte bra med sitt eget :) för övrgt så saknar jag emil som ska jobba tills åtta ikväll. Kommer sitta och sakna honom hela kvällen ju. det är aldrig roligt ;|

solklar diss.

Foundationen-  Egentligen är den säkert super bra. Men i mina ögon sög den, just för färgens skull och för att den var så otroligt rinnig. Men men. jag håller mig till HM's foundation ändå, den passar min hud bäst & finns i min hudfärg, både på sommaren & vintern. Vilken tycker ni bäst om?

foundation-test

Igår med min damernas tidning kom även ett foundation test med. Det är ifrån Isa Dora och heter 04 Medium Nougat. Funderar på att ta en snabb dusch och sedan testa denna! Ni får såklart se resultat senare.



en glad nyhet, febern har sjunkit ännu mera nu, den ligger på cirka 37.5 nu! men är ju fortfarande inte frisk.. Men i helgen behöver jag ju inte ha dåligt samvete för att vara hemma, nu är de ju ledigt ändå :)


Men > snabbdusch & sedan testa foundation.

Hur söta är de inte?

image528
dessa lovely skor kommer ifrån skopunkten. Klacken är 10cm hög & priset är 249kr! jag älskar de!

posten kom nyss!

Det var bra härligt, för där kom yttligare ett paket till mig ifrån zylber. Denna gång med en ring & en broch till min mamma. Fick även tydligen med som en överraskning eller liknande, fick typ en jätte stor nyckeknippa. Men den fick min mamma av mig då den inte precis tog mig med storm inte, hihi! :)

SIFO!

Sitter och gör en undersökning ifrån SIFO. Med den undersökningen kommer jag få en biobiljett & en trisslott. Så jag har ändå inget att göra, så gör den! som vanlgit ska jag ta och läsa lite favoritbloggar. Det är alltid trevligt :)

The OC.

Har fått hem de fyra första avsnitten av säsong 2 nu! Och sett Krama mig. Och satan vad trött jag är. Blir nog någon mer film, måste ha något att äta bara, otroligt hungrig nu. Får se vilken de blir, kanske fullt hus, eller 13 snart 30. Alltså någon klassiker. Någon som vet någon annan film man kan ladda hem?

krama mig.

image527 Någon som har sett denna. Den är grymt bra, jag ska kika på den nu iallafall, var ju ett tag sen! :)


Den har så bra handling, den är verklig på något sett. Ja, svårt att förklara. Kommer med "recension" efter filmen, ha de så bra så länge.

för rastlös.

Jo, jag är för rastlös för att lägga mig isängen och glo på film, håller iallafall på att ladda hem säsong två av OC nu. såg klart ettan igår, och det var banne mig sorgligt. och nu måste man se säsong två. Jag skulle aldrig ha börjat titta, då hade jag inte blivit beroende, hah. Härlig väder ute idag iallafall och det är ju alltid ett plus :) Men att det var två minus imorse gillar vi inte. Men nog om vädret.


ska fortsätta kika lite i favorit bloggar! idag ska man ju vara glad, trots väder & vind. Det är ju fredag.

american pie - beta house

image526Nu ska jag kika på denna. visst är den inte speciellt bra, men vafan! tidfördrift när man är sjuk är alltid bra. Kanske blir någon annan film efter, man vet aldrig :) & kanske somnar.


men vi hörs senare.

Mischa Barton

Jag ger upp. kommer nog inte orka lägga mig i sängen ens.. suck på det. Får börja kika här.

image525
gud, är hon inte otroligt vacker eller? Mischa Barton

en snabb tanke.

Ska man byta till tjejsajten? det låter otroligt lockande. ska nog starta upp en blogg där och se om de känns bättre eller inte. Jag har ingen aning. men jag gillar blogg.se som tusan, men kanske kan vara roligt med förändrig?



det är en tanke som tåls att tänka på.
nu > sängen.

febern håller i sig.

ligger fortfarande på gränsen mellan feber - nästan feber. Ligger nu på 37.9. Och det suger ganska hårt. tur att det skulle bli fest hos J. nästan helg och inte denna. för de hade jag inte klarat av. denna helg får bli plugg, emil & sova.




Men nu ska jag titta på vänner. be back later


good morning beautiful.



älskar låten.

i love you.

Good morning beautiful, How was your night
Mine was wonderful, With you by my side
And when I open my eyes and see your sweet face
It's a good morning beautiful day

Godmorgon!

Idag ska jag vara hemma också. Ska ta det lungt, sova osv. Ska även försöka hinna med lite lite plugg, känns ganska nödvändigt. E. tar iallafall hem böcker ifrån skolan till mig idag :) Något jag irriterar mig på är att matersättningen aldrig kommer in på kontot. Att en skola kan vara så hemsk seg med sådant, det irriterar mig till max. Nu ska jag iallafall dricka upp mitt vatten och kika på lite favoritbloggar :)

hejdå - & förmodligen godnatt.

Nu är jag trött & seg. Så vi ska åka hem till E. nu & sova där inatt. mysigt :) Blir nog att kika på OC ikväll om de inte är någon annan bra film på kvällen. Var även fisk till middag där så blir en pizza ivar från willy till middag idag för oss! haha! vi är bara lite kräsna! :) Men iallafall, mig kanske kanske ni hör av någon mer gång under kvällen, men det är inte alls säkert. & gör ni inte de så kan ni ju iallafall kämpa upp till min tävling. Kan säga att det inte är långt kvar tills någon vinner de fina örhängena ifrån zylber! så kämpa på :)


Men nu kommer snart emil, och innan de ska jag hinna ta tempen, packa väskan & gå på toaletten. Ingen skola imorgon heller, ligger fortfarande och velar på febergränsen. Bäst & vila. Så  vi hörs mera imorgon :)



ha en jätte bra kväll alla & tack för alla söta kommentarer idag :)

armband ifrån Cocoo.se

image524
det här armbandet ifrån Cocoo får mer än gärna slinta ner i min brevlåda. Det är mer än bara snyggt, mer är jätte snyggt, det är perfekt. Pris: 145kr!

leggins.

Om jag skulle välja en färg av leggins ifrån HM så skulle det nog bli de gröna. tycker de känns snygga till våren nu. Röda skulle också vara snyggt, men grönt. Mums! dessa finns i två pack ifrån HM för 69.50. Vilken färg skulle du välja? Grön, blå, röd, rosa, svart eller vit? :)

Dagens svea.

image522

gör en lustig min med munnen. men, här har ni mig idag!

promenix tidigare idag.


Perfekt promenad. En glass, En loka & en emil <3 kan inte bli mycket bättre
och såklart var vädret de varmaste på länge & de var dö härligt :)

Beställt kort.

Nu har jag beställt hem cirka 52st bilder ifrån fujifoto. mumma! en massa härligt äldre bilder på vänner, från sommaren, fester osv. Man kan inte få nog av det som har hänt. men det är bara att lägga de mesta bakom sig och inrikta sig mot framtiden! :)

Dagens outfit.


overzise tröja från Hm, jeans ifrån bikbok, ring ifrån zylber & örhängen ifrån Ur & Penn. skön klädsel för att vara sjuk. Jeansen hade jag inte använt på jätte länge för att de var så obehagliga, men nu sitter de som en smäck! :) Ute hade jag skor ifrån skopunkten & min vårjacka ifrån Vero Moda till! :)

sega, älskade dator.

Seriöst vad jag längtar tills vi får den andra datorn. Den här är så seg att man knappt kan lyssna på musik & vara inne på internet samtidigt. Men ändå står jag ut med den, den är ju ändå min lilla älskling som bevarar alla mina minnen, hah! att man kan ha kärlek till en dator, det är offattbart.


Men nu vill den sega med att lägga in bilder också. Men snart, ja, snart så kommer de in :)

Home!

Nu har vi varit ute på en riktig myspromenad. Men det känner jag av nu, trötthet & huvudvärk. Jävla feber.. men otroligt fint väder var det iallafall. riktigt mysigt, dessutom kändes de som om solen stekte lite, iallaflal iryggen, haha! :) Och åt glass & drack loka apelsin gjorde vi också, det är mums.



Nu ska jag lägga in bilder på dagens outfit osv. :)

Ut i solen.

Nu blir det glass, E. & härligt väder. Tar med mig kameran, så återkommer senare med lite härliga bilder :)  ha det så bra så länge. Puss!

soligt väder. Tack&lov!

Snart kommer min goding emil! vi ska ut i det underbara vädret. Visst borde jag tat lungt, jätte lungt, men går inte idag- inte i detta underbara väder. Soligt & varmt. herrejisses. tror vi ska gå & ta oss en glass faktist. & det är ju alltid upp piggande! Så idag när solen är framme och skiner, så är det ett stort fett leende på mina läppar :)

designen klar!

image515
denna designen gjorde jag åt hanna. Hoppas du blev nöjd :)

Fixa design.

Nu ska jag fixa en design åt en kompis. Återkommer senare med resultatet :)



Gick precis ut till affären och köpte godis också. Och helvete, det var ett sånt vårväder att solen värmde och man frös inte trots bara t-shirt & vårjacka! Jag älskar våren :)

Vitt!

En färg jag har gått & kärat ner mig i måste vara vitt. Helt seriöst, vill ha en massa vita fina tröjor till sommaren. Eller ljusblåa, ljusrosa, ljusgula osv. ljusa färger ska det vara iallafall.


Denna söta tröja ifrån hm kostar endast 79.50. den ska jag ha!
image514

kört.

Jo! nu är det kört för mig. såg en som hade en bild på en fet godis påse på sin blogg. Så nu måste jag gå & och köpa en jag med. Men jag ska också senare dra med mig emil ut på en promenad. det är ju fint väder och det är inte speciellt kallt, otoligt nog.


Jag får köra på den här - när vi flyttar så ska det sparas. Nu innan får jag slösa. för när vi har flyttat kommer jag inte få göra det. Enligt mig låter det som en bra motivation! :)

Godissug.

Är det inte en typisk mig? Sitter här, sjuk & dan! och är grymt sugen på godis. borde jag köpa en påse? Nej! vill jag köpa en påse? Nej, egentligen inte. Kommer jag köpa en påse? jo, lär nog bli så. Annars kommer jag sitta och grubbla på det hela tiden. Men köper jag en kommer jag grubbla på varför.


fan vilka problem man kan ha.

gillar när posten kommer!

Oh ja! idag gillade jag det extra. Min väska + min ring ifrån zylber kom hem (kort senare). Min tidning ifrån damernas & ikea-family kort! så man får lite erbjudande och sådant! Så nog gillar man alltid när posten kommer alltid :)



Vill påpeka en sak - inte långt kvar tills någon kommer att ta kommentar 1200 lovar jag er :)

tygsko - HM!

image513
åh. Dessa är ju ett rent fynd ifrån HM. 98kr! och de finns i vita och svarta. Kanske man skulle köpa sig ett par av varje färg? när de endå är så billigt. jag ska iallafall ha ett par vita, jag älskar de!

mums.

Gud vad jag älskar att man känner sig piggare & fräshare av en dusch. stod extra länge i varmt vatten. Och tog tempen efter duschen & nu ligger den på 37.9. Så nära nära feber har jag. hoppas de sjunker lite till så man kan gå imorgon iallafall. Vill ju inte missa datakunskapen, jag ska bannemig ha MVG där så :)

Godmorgon!

eller jag har varit vaken sen cirka nio. Men legat och glott på OC. har fortfarande feber, suck. en glädjande sak är att det är fredag imorgon iallafall & det är alltid roligt :) Sitter iallafall nu och dricker ett glas kall oboy och tycker synd om mig själv. Tycker nästan så synd om mig själv att jag borde köpa en påse godis. Men ska försöka att låta bli :) Snart får det även bli en dusch. När jag har feber brukar jag må bättre & känna mig fräshare efter duschen! :)


dagens planer är att vara hemma & umgås med E. när han kommer hem.
vad är era?

Godnatt!

Nu ska jag se klart på ett OC avsnitt till. sen kommer E. Och då blir det vänner. Blir ingen skola för mig imorgon heller, känner mig inte tillräckligt kry, så bäst att jag tar det lungt hemma i sängen istället. Så mer av mig lär ni höra av imorgon.

image507


Nu blir det att ta tempen, borsta tänderna och hämta ett stort glas kallt vatten! det ska bli mumsigt. Två-Tre stora glas vatten (helst mer) om dagen är riktigt bra för hyn. Jag har börjat dricka minst 4 stora glas vatten om dagen, och vet ni vad? jag har redan märkt stor skillnad. Behöver knappt foundation längre! gud så skönt. hyn känns dessutom fräshare.


sedär. Kom ett tips såhär i slutändan av kvällen. Sov gott nu alla! Puss

Vill ha!


denna underbara skjorta ifrån HM är precis i min smak. perfekt färg, perfekt utseende. jag vill verkligen ha den. Pris: 398kr.

min älskling.

image511
jag har världens finaste pojkvän. Utan honom vet jag inte vad jag skulle göra <3 Tack för att du är min sötnos och jag lovar, jag verkligen lovar, att jag alltid kommer att vara din. jag älskar dig <3


(blir mycket om E. idag. men jag känner att jag har så mycket bubblande känslor inom mig som bara vill ut. Och de mesta består av hur mycket jag älskar honom. han förgyllar min dag & finns alltid där. Så nu vet ni det också)

feber - inget att leka med!

image510

sedan för de som inte vet, om man tar den i armhålan (som jag gjorde) ska man lägga till 0.5grader. Så med denna temp + 0.5grader så har jag 38.1. Feber är inget att leka med inte.

tips - mjuka läppar med fräsh färg!

image509
mitt tips till er idag blir denna underbara läppglansen ifrån face stockholm. Den ger både fräsh färg & mjuka läppar. alla kvinnors dröm. finns på olika affärer t.ex. kicks, makeup store osv.

hänsyn till mig själv- budget pryl!

image508
två dagar irad får det blir endast en sak. Så idag får det bli detta ursöta linne som kan bli ditt för bara 98kr på josefssons hemsida! det gillar vi, visst gör vi? Perfekt till sommaren.

i'm back.

Gud så härligt att bara ligga & titta på OC och ta det lungt. Nu är klockan halv åtta också, vi har haft besök av min kusin & min farbror också. Det var trevligt att träffa kusinen, absolut inte ofta man gör det. funderar på att kura ner mig i sängen igen eller om jag ska hålla mig vaken ett tag till. Fick en liten sockerkick av fikat. imorgon vet jag inte om jag ska gå heller.. jag menar, febern är en "signal, symtom" till att ta det lungt, så kanske är det jag borde göra? ligga hemma och kurera mig riktigt ordentligt. får ta och tänka på det. kanske blir ännu sjukare om jag går imorgon ..


Men nu snart kommer en budget-outfit, glöm inte min tävling som pågår :) kika in på tävlingar.

OC!

Nej, om man skulle ta och krypa ner under täcket ett tag och titta på ett par OC avsnitt. Först ska jag bara hämta dvdn, se om det finns något gott att äta, t.ex. bullar eller någe! :) sedan ska jag kurra ner mig i sängen. Eller får det bli att titta på datorn? tror så. Nu ska det iallafall bli något gott i magen.

image507



Vi hörs om ett tag :)

26 dagar kvar!

image506
det här börjar ju bli som en dagbok! men jag tycker om det iallafall (:
dagens matriella vill ha är denna ur snygga bokhylla ifrån Ikea! den kostar 499kr och verkar otroligt praktisk. dessutom är den skit snygg. Kanske får bli ett mål att inskaffa?

världens finaste hund.


jag tycker min hund är typ den finste ivärldens. dock tycker nog alla det om sina hundar. Ett plus är ju att han börjar bli duktig på små saker. Se på denna bild, han kan hoppa upp & behålla den ställningen i någon/några sek. det är duktigt! haha :) han är min sötnos!

äkta kärlek

image504

fan vad jag älskar dig emil! du är det bästa som finns. du får mig att må bra, ordentligt bra. Jag vet att jag kan berätta allt för dig & du lyssnar. Jag vet att du älskar mig såsom jag älskar dig. Med dig är allting perfekt och det finns inga beskymmer. Med dig är jag mig själv. Med dig är jag lycklig. <3

dagens outfit.


Jeans från Hm, T-shirt ifrån kappahl, Cardigan ifrån BikBok & jacka ifrån Vero moda. Skor från skopunkten, väska lånad av C. & halsband ifrån Hm! det är dagens klädsel. fast nu är det mysbrallor & emils stora munktröja.

ny profilbild.

När jag ändå kör igång här med design & det, så kan jag ju slå till med byte av profilbild direkt. Vad tycker ni, den här eller den förra? Men nu ska jag nog sluta fixa designen för ett tag. känner mig rätt nöjd för tillfället faktist :) vad tycker ni om den nya desginen?

mycket förändring.

Som ni ser håller det på att skapas en helt ny blogg! haha :) och det är jag själv som gör allt. Är riktigt stolt. Men nog fan är jag inte klar. finns en hel del kvar att göra. bäst att fortsätta.


Kommer senare med dagens outfit, budget outfit, tips, "flyttningsak" & de vanliga sakerna. Men först design!

lite förändring.

Jo, nog har det nu blivit lite förändring. Men snart kommer det mera. bytt bakrundsfärg, men funderar IGEN på att byta! haha! tips på färg? vill ha någon härlig färg som påminner om våren/sommarn som är påväg till oss (låter lite fjantigt, men jaa.. ) Men det blir nog bra i slutändan! hittar en massa bra hos designadinblogg. jätte bra sida, verkligen :) men bäst att fortsätta nu då :)

bloggdesign!

idag, då jävlar ska jag ge mig på bloggdesignen. Ska bli en ny mumsig än! ska ta lite inspiration var ifrån & sedan se vad jag kan göra åt de. Vet nästan hur jag vill att min design ska se ut. Så nu ber jag er om lite hjälp, någon snäll en som vill ge lite tips osv? någon duktig en? :)

PASTA <3

tog mig just lunch. En skål med pasta & vatten. kände för att vara lite nyttig. och gud vad gott det är. Nylagad pasta med salt på & en klick smör. Kan inte bli mycket bättre! & iskallt vatten till. det kan man leva på många gånger.

vill vill vill nu!

jag vill flytta nu! ge mig 1 april nu, tack! Men jag måste vänta 26jävla dagar till. det kan ju nästan inte bli jobbigare. Emil & jag går och pratar om det hela tiden. Om hur roligt, ansvarsfullt, mysigt osv. det kommer att bli. & det är på riktigt. Om 26jävla dagar flyttar vi! nu blev jag nervös igen ._.

Essie-nagellack

image498
god. denna färg skulle vara perfekt. jag älskar gult. Så denna färg, mums! till våren & sommaren. Kostar 110kr!

känner lite sorg.

Jo. så är det faktist. Jag känner lite sorg över att idag på Mc donalds så skulle jag lämna brickan & vad hände inte då? jo, min nagel fastnade och gick av, så nu har jag kort nagel på tummen. Jag verkligen hatar att ha svaga naglar. jag har prövat en massa olika tips, inget verkar vilja funka på mina naglar inte. Jag är väl skapad för att ha korta naglar eller något. synd är det, det är ju så jävulskt snyggt att ha långa naglar..

tvillingarna.

Två väldigt aktiva veckor väntar dig. Det spritter i dig av energi, idéer och tidig vårglädje. Du har också tur i kärlek och det gör naturligtvis inte saken sämre. Allra bäst går det för dig som har en fast partner, möjligheterna att fördjupa och förbättra er relation är många.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 3


källa: veckorevyn! låter som perfekt för mig :)

"happy" wensday.

Sitter nu hemma. tempen ligger på 38 precis. suck! men mår iallafall skapligt. en stor del av det är nog att jag fick VG på människan socialt & kulturellt. att bra betyg kan ge en sån otrolig kick.


efter jag hade slutat umgicks jag med emil tills han skulle åka, vilket var för typ 10minuter sen. Var ute en sväng isolen oså. Så nu känner jag mig helt slut, suck.

återkommer straxt med dagens outfit. Kommer bli två idag, en i skolan & en mysig en.

sitter på social omsorg lektion nu. Ska gå hem efter denna.. Går%2

Bild006.jpg
sitter på social omsorg lektion nu. Ska gå hem efter denna.. Går bra ialla fall och har fått massa gjort. Ska fortsätta hemma sen. Ska nog även kila in någonstans sen och köpa någon skjorta :) är otroligt sugen på de :) men nu får vi snart sluta. Skönt är de. Har ju underbar, host, utsikt över fängelset men de är soligt i alla fall :) men som sagt, skriva några rader till så blir min lärare glad:) vi hörs sen. Puss puss

godmorgon!

Nu har jag vaknat. Tempen ligger på 37.9, inte bra, inte bra. Men jag ska pröva att gå någon lektion i skolan iallafall. känns att det är behövligt att pröva. Men mår jag inte bättre får jag gå hem. Men om cirka 15 minuter kommer julia, så borde sminka klart & borsta tänderna. Får sen se vad dagen har att erbjuda, om det blir sängliggandes eller om jag kan bita ihop till kvart över tre.


ha en jätte bra dag alla!

halsont & godnatt.

Jo men det här var väl typsikt. Att jag nu mitt i smeten ska få halsont. bäst att jag går och lägger mig och tittar på OC avsnitt och väntar in morgondagen & hoppas på att jag mår mycket mycket bättre då. för imorgon är det skola, igen. men onsdag, alltså har halva veckan gått då & det är skönt. Fast går till kvart över tre imorgon, det är aldrig roligt. men förjävligt skönt dag med karaktärsämnen & en ynka engelskalektion på en timme. Har ju mina brudar i skolan som kan pigga upp mig om jag är sjuk!


aja, nog pratat om mig. Nu bär det av till sängen & OC
sov så gott alla! Puss & vi hörs imorgon :)

en dagens!

DAGENS VILL HA: Snyggis skjortan på Vero Moda
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, t-shirt, cardigan
DAGENS SMINK: mascara, pyttelite foundation, kajal
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS PLANER: duscha, sova.  
DAGENS SAKNAD: Jonas & Eddie 
DAGENS BÄSTA : att mamma köpte semla ;*
DAGENS ROLIGASTE : julia&madde, mina pinglor
DAGENS DUMMASTE: att det kommer ta lång tid innan mat-ersättningen kommer!
DAGENS GODIS: klubba, daim, nougat.
DAGENS HUMÖR: seg i bollen!


dagens budget-fynd!

image496
denna ursnygga jacka ifrån Ellos. ENDAST 89.50:- + frakt. kan det bli bättre? nae!
beställa eller inte? svårt val.

alltid lika nervös.

herregud ja! nu är jag nervös inför nästa veckas avsnitt! det slutade iallafall bra. Jävligt spännande bara. Om man inte tittar på andra avenyn så missar man verkligen något, helt seriöst.


aja. Nu återkommer jag snart med en budget-outfit!


andra avenyn!

Nu blir det ett avsnitt av andra avenyn & lite pringles. Och ett glas vatten. prima!
image495

tävling.

90886-494
nu funka det. Iallafall, de här söta örhängena tävlar ni om. Den som blir min 1200:e kommentar vinner. Så bara att kommentera på! :) Men glöm inte din email! örhängena är ifrån zylber.

Folk i intresse för tävling?

Verkar så. idag har jag fått en massa kommentarer om min tävling. men det är ju fortfarande slut! inte så många som verkar förstå, hihi! så därför blir de nu en ny tävling! ännu ett smycke ifrån zylber. Men just nu kan man inte lägga upp bilder. Men det är om ett par gröna stjärnor, inte lika dana, men lägger upp en bild så fort jag kan. Men nu gäller det att ta sig till den 1200:e kommentaren. en bit kvar, men ser det som en utmaning! :) lycka till!

som smort.

Engelskan gick ju som smort. Haha! började skriva och det är redan klart. det kan ju faktist inte bli mycket bättre. blev ju tyvärr inte speciellt långt, men.. de får duga! :) Får lägga till lite till imorgon så ska det nog bli bra.


det betyder att jag har resten av kvällen fri - fri till att göra precis vad jag vill. Så det som står på "schemat" nu är andra avenyn. Fast.. kan se det på tvn. Men det är mycket dåligare bild än datorn. min tv är ifrån stenåldern och ibland lite överdrivet cp. Så får nog bli på datorn. Är nästan nervös över hur detta avsnitt är, hih!

oh! dear god.

jag borde verkligen börja med engelskan. Men jag är ju så hemskt slö, den är de jag verkligen verkligen borde ta itu med. Men inte helevete gör jag det. Men borde nog testa att börja skriva lite nu. Några rader är alltid ett framsteg ju, men sen är det ju att börja som är segt. Glad att jag skriver på datorn, går så mycket fortare än att skriva förhand då.

lite av mina paket ifrån zylber.




Lite av det jag har fått hem. De första två är mina solisar, de andra två ringar & femte bilden på mina örhängen. Kommer snart komma upp en tävling också. håll utkik!

dagens outfit

Idag fick det bli enkla jeans ifrån hm & en top ifrån kappahl. Målade över eftersom att jag nästan visade allt på denna bild & för att jag var tvungen och ta den, för det var den enda som var normal på mig, haha! iallafall, till detta hade jag en grå/svart randig cardigan ifrån stadium & min vår jacka ifårn vero moda & Converse skor. så simpel var den. men en massa skön vill jag lova.


semle-ätning.

image485Åt ju som sagt semla. Och det är väl klart att hunden ska få ta del. Här låter jag min hund äta direkt ifrån skeden med grädde. Ni skulle ha sett hans nos efteråt alltså. Grädde över hela nosen, grymt sött! hah :)

 min semla var inte så dum den heller (:

byta ögonfärg?

Just nu känner jag skarpt för att beställa hem färglinser, men vilken färg skulle det då vara? image484
mitt öga's "orginalfärg", vilken färg tycker ni skulle passa?

i väntan.

Jag tycker det är så grymt jobbigt att sitta och vänta. nu sitter jag & väntar på att bilderna ifrån kameran ska komma in direkt. fast de tar sin lilla tid. Måste även skriva en redovisning på engelska, två uppsattser på Svenska & ett matte tal. Men matten+svenskan är till nästa veckan. Men engelskan imorgon. Kanske bäst att börja nu?


men titt på fasen. Bilderna är nu inlagda. Nu blir det picasa, och sedan kommer några bildern in här.

Pringles :*

Sitter nu och mumsar på mina sour creme pringles. Åt även en semla nyss, tack mami! Snodde även precis min brors datastol, så nu sitter jag som en gud. Lär bli kvar här resten av kvällen också, men ibland kan det vara grymt skönt att bara njuta framför datorn, tycker ni inte de?

Dregel.

image483
Jag har varit sugen på Pringles i flera dagar nu. Jag känner hur jag skulle göra nästan allt för att få ett rör! haha, så nu funderar jag skarpt på att ta och gå ut och köpa mig ett rör. Dels så att jag har något att mumsa på till andra avenyn, dels för att det är gott & dels för att belöna mig att jag har varit så duktig iskolan, haha! man kan nog komma på många bra anledningar. fast då ska det bli med sour creme. Har du någon viss favorit?

27 dagar kvar.

Endast 27dagar kvar. & snart är den här dagen slut - 26 dagar kvar då! mums
idag är det en otroligt unik sak jag vill ha till lägenheten, nämligen denna -

image482
riktigt snyggt cd ställ med en man som bär de. Finns i olika typer och kostar cirka 279kr st på lite olika ställen. Ge mig tack. jag vill ha!

vad synd..

gud vad synd för mig att det är nästan 40st som har uppdaterat på bilddagboken! vilket innebär att jag kommer klicka bort alla. Tycker det börjar bli så grymt tråkigt. alla lägger ut samma bilder varje dag ( jag också istort sätt ) & sedan skriver nästan samma sak ( jag med ) så det är ganska trist att kika på! den enda roligt är att kolla in nya folk man inte varit inne på förut? & sina närmaste. men annars är det mest usch, fy & blä. Aja, ska inte klaga över sådant. Något jag ska göra nu är att släga på mig mys kläder, vilket innebär ett par shorts och emils stora mysiga tröja! sedan ska bilderna in i datorn.

väska!

image481
Denna gryma skönhet ifrån zylber är nu min! 69kr, veckans vara! jag älskar den! den kommer till mig med posten inom 1-3 dagar. och det gillar vi! dessutom frakfritt, det är alltid plus!

vätska!

Nu kommer det snart komma hem en fräsig vätska ifrån zylber till mig då. (kommer bild sen, datorn laggar lite) Jag är otroligt glad. den är snygg till både fest & vardag. och den var billig, endast 69kr! det är alltid alltid ett plus alltså! jag fastnade ju för den första gången jag såg den. & nu är den min!

Ren lathet.

av ren lathet orkar jag inte just nu lägga in bilderna. Men kanske borde orka sätta i sladden iallafall, äsch jag vet inte. Kvällens planer är att plugga lite, Se sista avsnittet av andra avenyn & kanske titta på något avsnitt av OC. för mig låter det som en toppen kväll. måste även hinna svara på alla miljontals kommentarer jag inte orkat svara på ännu, hihi.  vad ska ni hitta på?

Världens bästa mamma!

jomen nog är jag lite efter med veckorevyn! men min mamma lät mig iallafall beställa det idag, mums för henne. Vad glad jag blir! hihi. Nu ska jag fota lite dagens outfit och lite av mina varor ifrån zylber. Jag ska lätt beställa hem världens finaste väska som är veckans vara, kostar bara 69kr! och fraktfritt. Hur bra är inte de? kika gärna in här.

jätte ledsen!

alltså. Jag är verkligen jätte ledsen, det är så många som fortfarande vill vinna örhängena, men vinnaren blev ju min kära vän Ronja! Men inom kvällen lär en tävling till dyka upp. priset är fortfarande hemligt, men det kommer ni få reda på då :) så var gärna med då :)

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Trodde denna dag skulle ta död på mig, helt seriöst. Först glömde emil sin mobil hemma, de vi då hade kommit på när vi var i söderköping och hade parkerat osv. Så fick åka hem och hämta den sedan åka bil till skolan. Sedan på matten på morgonen hade jag en grinig lärare kändes det som! Sedan svenskan så fick vi inte våra prov & så skulle vi skriva uppsatts, men kom inte på något förns efter halva lektionen & hann inte klart (lika med hemma uppgifter) Sedan medicins grundkurs, där satt jag i vimlet och mina ben kliade av att jag var rastlös- så inte speciellt roligt. Sedan hade vi Engelska, ja. hade lagt ifrån mig min bok av någon lustig anledning, men jag lånade iallafall tre böcker ifrån bibban på skolan, en på engelska & två på svenska.



så min dag har inte varit speciellt bra. Har din?

Godmorgon!

ännu en tisdag är här, men det är bra att tiden går fort. Idag är det bara 27dagar kvar tills flytten, hihi! snart ska vi åka till busshelveten sedan blir det skola till halv tre - matte, svenska, medicins grundkurs & sist engelska. Istorts sätt bara roliga ämnen, så det gillar vi! :) Har sökt tre sommarjobb nu, ska nog söka några till. Hoppas de blir finemang de här, kanske kan få två tillochmed? man vet aldrig.


Men nu ska jag iallafall fixa mina sista saker. Idag kanske de kommer en dagens outfit, om jag orkar vill säga. börjar bli dålig med det nu igen.. men är jobbgt innan skolan och så. Men vi hörs kanske under dagen.. Ha de så bra alla! :) Puss!

Måndag kväll!

Jo, nu är det kväll. Vilket betyder andra avenyn! mums. Gick på stan förut, blev ett telefonabonemang, hem nummer alltså, till mig & emil & när vi flyttar blir de internet. mumma! Blev även Mc donalds och lite kikande på stan. inte så värst mycket, men iallafall lite. Hittade en skjorta som gärna får bli min framöver! & ett snyggt linne. Kommer ju komma in lite extra slantar denna vecka för matersättning :) Men nu ska jag iallafall plugga & sen avenyn. Även two and a half man. älskar komedikvällar, de gör än varm inombords, hihi.


Ska kika favoritbloggar nu också, återkommer imorgon då jag kommer vara hemma lite mer :) Så idag blir det ingen flyttningssak tyvärr, men det är iallafall 28dagar kvar & jag längtar som en gris.


Men ha en bra kväll alla, Puss på er!


the breake is over

nu måste vi börja arbeta igen. eller egentligen måste vi nog inte det, men som den pluggis jag är så är det bästa att börja att arbete nu igen, så jag hinner klart med allt! :) fått ett gott tips på sommarjobb, pengar till mig om jag får de, som jag tror! Mums


Men vi hörs senare ikväll, ni ska få se det jag har fått i mina paket idag också, mums på alla de sakerna :)

rast!

Nu fick vi rast mitt i allt också, det är skönt det! Har caaaroline brevid mig också, det sitter aldrig fel. Och en kanonlärare, jag gillar henne verkligen :) inte fått tillbaka något prov idag tyvärr.. :( Men ska typ få ett imorgon och ett på ondag. jag längtar!


Om cirka 40min slutar vi & då kommer emil hit! vi ska fixa lite ärenden på stan :)

Svenska lektion

sitter och har en enkel svenska lektion nu. Glömde ju pollen medicinen imorse och näsan är täpp, ögonen rinner och nyser hela tiden. grymt jobbigt. Men det här är sista lektionen och slutar ju om en timme, det är skönt. Sitter med min cola och svenska boken. vi ska visst skriva om "de sju korparna" o massa sånt, haha!

sitter på buss fan nu :) känner mig lite naken utan bälte faktist%

Bild000.jpg
sitter på buss fan nu :) känner mig lite naken utan bälte faktist .. Illa :p börjar ialla fall bli fint väder ute.. Så kan nog bli en riktigt härlig dag i skolan :) otroligt nog börjar jag tycka det är roligt att gå dit, kanske på grund av våren? De jobbiga är att jag glömde ta pollen medicin. Så lär må bajs i ögon och näsa i skolan.. Men jag kommer överleva :) men nu måste jag skriva rent de sista talen på matten så de är klart :) sen ska jag möta carro :) men ni får ha en jätte bra dag, för de ska jag :) puss puss

godmorgon!

Äntligen har ögonen orkat håll sig vakna! fan vad trött jag är. Måste åka om cirka en kvart också, under den tiden måste jag hinna sminka mig + borsta tänderna. Men det går i ett svep, så det är nog inga problemas!


Nådde min tusende kommentar igår, och det blev roligt nog min vän ronja! hon bor istort sätt granne med emil, hah! komiskt, men roligt. Hör av mig till dig!


idag är vädret lite lustigt. Kan inte rikgit se än vad det blir för väder, men lär bli mulet! jag som hoppades på lite vårväder. I skolan har vi långdag, till fyra.. suck. Men hoppas på att få tillbaka två, eller iallafall ett prov! :) Sedan ska emil & jag gå på stan. Skippar nog bio, men teckna internet abonemang ska vi allt, hah! :)


Men ni kanske hör av mig ifrån skolan, annars blir det efter skola+stan. ha det är bra alla!
PussPuss!

en kvällens fråga!

Jo, en kvällens fråga får det bli lite fort bara. Hur många följer andra avenyn? om jag förstår rätt är det otroligt många! kan vara kul att se bara :)


Nu ska iallafall jag titta på det, ha det så bra alla ni söta! :)
PussPuss.

Nu är det inte långt kvar

Nejnej, verkligen inte långt kvar tills 1000:e kommentaren. Någon kommer ta den inom kort vill jag lova! :) Nu har jag en del kommentarer att svara på & acceptera, men det är roligt :)


Straxt är andra avenyn, fast velar om jag ska se det eller OC? kan ju se avenyn först, sen OC. Så får det nog bli. Sen somnar jag nog. Emil mamma kommer iallafall hem med en marabou chokladkaka snart och så har vi Coca cola! mumma.


Imorgon blir det skola igen, lite små segt känns det nog, men ska ändå bli roligt :) Går dock till fyra, men det klarar man av. Sedan ska emil & jag gå och tekna ett internet abonemang hos Telia och kanske gå på Bio. Se på Morgan Pålssons film, någon som sett den ännu & kan säga om den är bra eller dålig? :)

Men men, nu är det avenyn som väntar! ha en bra kväll, så hörs vi imorgon!
då lär ju vinnaren vara "korad" eller vad man säger. PussPuss & Godnatt

min kära E.

Snart kommer min kära E. Då gäller det att skriva klart svenska uppgiften, sedan ska vi nog hem till honom! känner att jag behöver några timmar sömn inatt alltså, helst ifrån nio. Så jag får sova ut ordentligt.. men nu ska jag då packa väskan och sedan ska jag bara vänta på emil! han fick bensinstopp förut, haha! smart av honom. Men sedan blir det nog inget mer inlägg, kanske ett! har bestämt mig att nu när jag är med emil ska jag helst bara umgås med honom, knappt sitta vid datorn. Han kommer behöva jobba så mycket nu, så vill spendera all tid med honom som jag kan :)


Men som sagt, packa väskan nu! ha en bra kväll, alla om vi inte hörs mer så säger jag godnatt redan nu!
& stort tack till alla söta kommentarer, och glöm inte min mini-tävling! :)

budget klänning.

image479
jag älskar den! 98kr kostar den bara. blir de & beställa tro?

ingen känsel.

som vanligt får jag ingen känsel i rumpan av den här satans stol, suck. Nu är iallafall nästan allt klart. Och klockan är redan kvart över fem! gick ju upp åtta imorse, men vart tog tiden vägen? Om inte allt för länge kommer iallafall E. hit och hämtar mig! ikväll får det bli andra avenyn och OC om jag känner mig/oss! hah. Kommer nog somna rätt tidigt också, ögonen orkar knappt hållas uppe längre ju. :)

tävling!

image478
Under tiden jag är & pluggar drar jag igång en tävling om dessa örhängena ifrån Zylber. Den som blir min 1000:e kommentar kammar hem dom. och jag vill inte ha en massa dryga kommentarer ifrån alla som "hej, hej, hej" eller liknande, dessa tar jag bort. Får se vem som kammar hem de, är absolut inte långt kvar iallafall :)

Nu ska här vara duktig.

Nu ska jag vara duktig och göra mina läxor, haha! en matte & en svenska. Båda är typ halvklara, Matten bara skriva rent och svenskan skriva ett slut. Skriver just nu om kontrollbehov, hittade på en egen, då jag själv inte har något kontrollbehov, iallafall så skrev jag om en tjej som hade behov av att alltid veta vad hennes pojkvän gör, om han älskar henne fortfarande osv. Tror den kommer bli bra i slut ändan. vill ju ha VG i svenska A, så får väl hoppas på det. Gjorde även prov förra veckan i svenskan, och det gick ju bra! :)


Ska även ladda hem lite musik och byta ut i mobilen, känner att det börjar bli lite tjatigt med samma hela tiden :)

älskade du, 19 månader nu <3


Min älskade Emil. igår firade vi nitton månader, helt otroligt vad tiden går fort, nyss var det ju arton månader. Nästa månad firar vi tjugo månader, på den dagen flyttar vi även till en etta! Att jag även ska få spendera en till sommar med dig ser jag verkligen fram emot. Förra var ju så otorligt mysig :) Ettårsdag & förlovning var det då i augusti. Iår blir det två års dag (förhållande) & ett årsdag (förlovning). Det känns i hela kroppen som om jag fortfarande skulle vara nykär. du & jag, hjärtat mitt, det ska vara du & jag föralltid. <3

Tips - Body lotion

image476
Jag vet ju att det är så många som blir så otroligt torr i huden under denna årstid, och även blir jag det. Då använder jag denna underbara LdB Body lotion. Den mjukar upp och är inte alls sådär kletig och seg som många andra. Utan man smetar på de, och det märks istort sätt skillnad direkt. Det enda minuset är att den luktar sådär "handkrämigt" som många såna därna lotions gör. Men vafan, det försvinner! :) För mig är den som en bästa vän, funkar alltid. Och så är den billig också, mellan 20-30 kr på olika ställen, t.ex. Hm, Åhlens osv.

ännu en gång, skönhet ifrån zylber

image475
Nog har jag fått nojja på Zylber, men fan vad fina smycken jag har fått hem. Har fått hem 4st paket & två till är på väg hem med många fina smycken, bl.a. denna söta ring av märket EDC by Esprit. jag tyckte den var så stilren. gult är snyggt. Den kan nog piffa upp en halvrisig outfit.

skinnpaj?

image474Skinnjackan. Visst är den snygg och passar till i stort sätt allt. Men jag tror jag är en av de få som dissar denna iår. Och inte för att den inte är snygg eller liknande. Just för att precis alla kommer ha en sådan. Av 10personer på stan ser man nuförtiden 7st ha en sådan. Och är det verkligen SÅ snyggt om alla kommer springa omkring i liknanade jackor? för en skinnjacka kan inte se spec. Annorlunda ut som andra jackor. Nej, skulle inte allt för många ha en sådan skulle jag nog inskaffa en sådan, men nu säger jag bara nej. finns gott om folk som har en redan, ska jag fylla på mängden ännu mer? nae, tror inte det.

Någon som har helt emot det jag tycker, eller faktist håller med mig?
Men nog fan är skinnjackan snygg, jag har inte sagt något annat.

29 dagar kvar!

Usch vad slarvig jag har varit med att uppd. Om flyttningssaker, men idag så ska jag vara duktig.

image473
de här förvaringsfacken från ikea skulle jag vilja ha till mina skor. Frågan är vart vi skulle få plats med den? Pris: 59kr

Mumsig Kall Cola!

jag var ju så godissugen, men det fick bli en Coca cola. Har även ätit precis, Köttfärssås & spagetti är alltid mumsigt. Tyvärr kan jag ju inte ha någon tomat i mitt köttfärssås då jag inte tål det, men mamma gör en specialare och den är mustig & god den med! :) Fick även mitt brev postat och har blivit några kronor rikare, det är alltid trevligt.

Nu sitter jag som vanligt på Zylber's fritt fall och tittar. Ligger en ring där jag gärna skulle ha! Hoppas jag hinner få den sen :)

skönhet ifrån zylber

image472
detta kommer jag att få hem inom kort. Två underbara örhängen, jag älskar de! De är ifrån Zylber

En far som läser tankar?

Det kan man ju nästan tro att jag har, Nyss var jag otroligt sugen på godis, skulle ju kila till affärn och köpa något. Men så har han köpt snickers till mig. Nu slipper jag både gå dit (mamma postar brevet åt mig) & jag slipper slösa pengar. Det är ju perfekt för mig som ska börja spara på pengar. den här veckan har jag då inte lyckats! blir inte så när man går iskolan precis. Men nu sparade jag ju iallafall tjugo kronor eller något, det är ju alltid nått? haha!

Godis?

Det är ju faktist söndag - deprimerande dag innan skolan. Sedan ska jag plugga. visst borde jag få unna mig lite godis? funderar skarpt på att gå ut till affären, kan då också passa på att skicka iväg ett brev som måste iväg idag. Vet ju inte när de hämtar posten senast, men de kan jag ju ta reda på då! kanske är det vid två? bäst att jag skyndar mig på alltså. be back soon, då lovar jag att mitt tips kommer upp! :)

Monki Favoriter

image471
gah! jag vill ha allt. Jag skulle absolut inte tacka nej till att vinna en tusen lapp till eller så! gärna mer, haha! all denna skönhet är ifrån Monki.

inom dagens lopp..

jo, nu är det så att inom dagens lopp kommer en liten enkel tävling komma ut här. alla kommer kunna delta osv. Men jag vet inte när idag jag ska starta den! och vet inte vilken färg på örhängerna de ska bli, grön, röd eller orange? får ta och klura på den, jag återkommer om mer information senare idag.


atscho!

En otroligt vanlig symtom på mig. Börjar nya, inte kunna sova på nätterna, trötthet, irritation! fan om jag blir sjuk nu. det vore redigt typiskt. NEJ! jag ska hålla mig frisk. På med varm choklad får det bli nu. här ska vi bannemig bli friska. jag ska vara duktig nu & visa att jag inte skolkade föra terriminen som många trodde. Det är grymt irriterande.

snart kommer dagens tips, håll ut! måste bara lägga in bilderna :)

bakrundsfärg?

Nu har jag precis duschat. under tiden stod jag och tänkte på vilken färg jag ska ha som bakrund på bloggen? vill ha en ny fräsh färg. Men ingen aning om vilken. gult, blått, grönt, rött, svart, vitt? har ju ingen aning alls. åh! det är så svårt att välja. Skulle vilja göra om min design rätt så mycket, men vet inte om jag orkar! suck.


Sitter också och kikar på smhi och vädret värkar inte vilja bli bättre till veckan. Kommer ligga på minus de flesta dagarna, men man kan aldrig tro på det. Kanske blir det vår igen? jag kan ju hoppas iallafall.


Men nu måste jag smörja in mig. Jag är helt torr i ansiktet och på benen, återkommer sedan med ett litet tips!

Dagens låt.


Grymt länge sedan jag lyssnade på den. Men den är kärlek rakt egenom.

Dusch!

Nej, nu ska jag ta en härlig dusch. Funderar på att ha i hårinpackning också för att vara lite snäll emot håret. Sedan får de bli plugg & sen sova. Jag behöver verkligen sömn! tjatat om de, jag vet. Men vafan, är antgligen för rädd för att inte kunna somna ikväll för att lägga mig. Känns ju som om hela världen är en karusell för att jag är så snurrig i huvudet. det är inte roligt inte.

mustig frukost.

Jomen visst, jag lagade till mig ett par pankakor och nu är jag mätt! men otroligt trött. funderar på att duscha nu, sedan plugga lite & sen som belöning sova en timma. Eller sova nu, duscha sen & sist plugg. Risken är bara att man hoppar över plugget då och jag måste hålla på och förklara en massa lögner i skolan! fasan vilka problem man kan ha denna sega söndag. Lär endå sitta här ett tag innan jag tar tag i något annat.

Pankakor!

nog är jag seg - och idag är jag otroligt seg! för att vara hungrig. Så nu ska jag nog gå ner och göra mig två-tre st pankakor skulle jag tro. det är nog en perfekt frukost på en söndags morgon! på schemat idag står det en tupplur, skriva klart svenskan om kontrollbehov och skriva rent matte uppgifterna! sedan återstår egen-tid. Alltså, blogga, duscha & umgås med emil. Kan inte bli så mycket bättre denna söndag.

Andra avenyn ikväll också, yes! vad jag har längtat.


Tradera-fynd

Jomen jag gillar tradera. Det som är jobbigt är att man inte alltid vet om de är bra eller dåliga varor, seriösa eller oseriösa köpare/säljare. Fast man brukar oftast kunna se de på omdömen. Så en tjej som hade cirka 300st bra omdömen tror jag nog jag kan lita på, så la ett bud på en Paul Frank hood tröja och en LV väska. tror inte jag kommer få något av dessa, men skulle man det är det ju alltid roligt.


Fast jag litar inte mycket på tradera längre, det är lite av en skam.

Hunger.

Nu börjar jag bli hungrig också. Funderar på att ta något att käka och sen krypa ner i sängen. huvudet är verkligen tungt och skulle nog behöva någon eller några timmars sömn. Ska nog slänga i gång några vänner avsnitt också. behöver koppla ifrån OC som jag har sett på hela helgen, kan vara kul med lite "byten" ibland. Är så säsong nio nu, vilket betyder att jag snart ska börja om ifrån säsong ett. Undrar i hur många år jag har gjort såhär nu? haha! Mitt mål är att inom ett år ha alla säsonger på dvd! de låter som ett bra mål va? har ju redan ettan & tvåan. finns tio st.


Men nog om vänner, nu ska det bli mumsig frukost. För min mage skriker på mig.

Gårdagens inköp - ikea!

image468
det är då inte alla saker, det blev t.ex. tvättkorg (vi råkade få två st:O ska lämna tillbaka en), toalettborste (haha) handdukar, salt&peppar kvarn (eller vad det heter) osv osv. Orkar inte riktigt rabbla upp här & nu. Men det finns fortfarande en del vi ska ha! Vi måste ha ganska mycket kökssaker till. Som rivgärn, osthyvel & sånt. Men det tar vi nästa gång vi åker (slutet av månaden) men det var mysigt iallafall! :)

snöiga söndagsmorgon!

Godmorgon!


Egentligen borde jag nog gå och sova igen, men jag lär ju inte kunna somna ikväll då. Fast nog har jag lust att krypa ner under täcket och hoppas på att när jag vaknar upp är snön borta! fyfan vad typiskt. Här börjar det bli vår, emil ställer på "sommar/vår" bilen, haha, och ställer av vinterbilen. jag köper en vår jacka. Man börjar kunna ta av sig tjocka tröjan och det börjar komma fram en massa vår känslor. Och så vaknar man upp idag, och så är det snö ute! kan man bli mer förbannad eller? suck.


Igår kväll blev det melodifestivalen med emils familj. Tyckte nog ändå de rätta låtarna gick vidare, var mest schlager i de.. Sedan kollade jag på OC till typ två inatt, inte så bra inte, eftersom att när jag stängde av kunde jag ändå inte somna. så somnade runt fem imorse. Och skulle åka vid åtta, för att emil skulle och jobba. Så nu sitter jag här hemma, borde gå och lägga mig, men då kommer jag inte kunna somna ikväll. Fast någon/några timmar kanske skulle vara bra för hälsan? jag menar, annars kommer jag ju somna jätte tidigt ikväll eller något.

Aja, nu ska jag läsa favoritbloggar och svara/godkänna kommentarer.


Lördag

ojoj, idag har jag inte orkat bloggat ett dugg. Men idag vaknade vi vid tolv, blev ju OC tills typ två inatt, haha! är helt fast, seriöst. Att jag aldrig tittat på det förr, haha! Och idag har vi även varit hos emils låtsas farmor som fyller år imorgon! Sedan fick vi en impul och drog iväg till ikea och handlade lite (öh, mycket) till flytten. Det är ju faktist bara en månad kvar tills vi flyttar. Alltså, den 1:e Mars idag, vilket även betyder att emil & jag har varit tillsammans i Nitton månader idag! det är mysigt :)


Men nu ska jag slänga på mig mysbrallorna så ska emil & jag se på Melodifestivalen sedan blir det OC ikväll också, bra mysigt är det! m. hans familj idag :)

Men imorgon ska jag ta mig tid till att blogga lite till! men tills dess ska jag ligga lite lågt, vill bara umgås med emil och spendera tid med honom! fasan vad jag älskar honom! :)