älska. <3

älska. <3


det här är verkligen kärlek. jag känner på mig att det kommer hålla väldigt länge, redan 4 och en halv månad. det är helt underbart att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig! det känns så bra, att få vara med dig. jag vill alltid ha det såhär bra, ingenting ska få komma emellan oss..

idag har jag varit iskolan. eller iveckan, det har varit 4 prov för mig. rätt jobbigt, men fått minst g på varje iaf. o räddat mitt betyg ibåde matte o teknik, det känns rätt okej. höjt upp mig iett betyg, kanske två :) sen har jag umgåtts mycket med min vän daniel, är så glad att jag har den mäniskan! att när det blir för mkt finns en vän att hålla om, det känns underbart! <3 sen luciatåg igår, jag var med o skämde ut mig såklart ;) vad gör man inte för lite bättre betyg o gratis fika icafeet? ;) sen börjat träna på låten vi ska spela upp på onsdag, då det är julavslutning. visserligen bara tre akord på gitarr, men man måste byta så ofta så jag blir snurrig ;) men det ska nog gå bra :) snart kommer min älskling oxå, om en timme eller så, vi ska vika reklam (;. innan ska jag rita klart min bild, och fixa mig lite.. jaa, det blir spännande^ imorgon är det helg oxå, hääärligt! :) ska med min sötnos louise hem först, yeeeh, mysigt värre tkr jag allt :) sen ska vi busa ihusby oxå, det ska bli skojsigt :) sen ska jag sova hos emil, gosigt.. på lördag lär jag vara trött (; sen söndag dela ut reklam, jess jess.. pengar (y) och snart är det jul oxå, typ bara en vecka o tre dar kvar.. och jag har inte köpt en endaste julklapp ännu.. men det får bli nästa vecka eller ngt! :) aja, nu ska jag äta tror jag.. hehe, ha det så bra..

varför beteer du dig som du gör?
om jag nu är en sån fjortis, lämna mig ifred då..

4 december

nu sitter jag här igen, med min halsfluss. tänker på hur mycket jag missar iskolan, hur mycket jag är hungrig men kan inte svälja, hur mycket jag frysen p.g.a feber, hur mycket jag saknar emil, hur mycket jag bara längtar efter att få bli frisk, hur mycket jag längtar efter mina kompisar! huvudet snurrar, inte bara för febern, även över alla tankar. på söndag flyttar min bästa vän, 40 minuter med bil bort. undrar hur lång tid det då tar om man skulle åka buss? hur ska jag klara mig utan honom, vet han änns hur tomt det kommer bli utan honom? usch, nu kom huvudvärken tillbaka oxå. tål antagligen inte antibiotikan, eftersom att jag får hög feber utav den, tänk om jag måste byta och stanna hemma ännu längre? jag är iaf jävligt glad att emil kommer till mig, även om jag är sjuk. man kan inte hitta en bättre person än han. men nu orkar jag inte skriva mera. nu ska jag se på film, och eventuellt plugga lite.. försöka få i mig lite mat oxå, ha en bra dag.