Tips - Present kort igen.

Efter som att jag såg att det var så många som blev medlem förra gånger kör jag med detta tips igen, som är hett hett & lätt som en plätt. Jag lovar, men här kommer det..


"Det är helt sjukt, jag trodde jag typ blev "lurad" till att bli medlem på Gratisbio men, det kostade ingenting, jag satte och klickade ihop lite poäng (visst tog det sin tid) och nu sitter jag och väntar på att min presentkort på 300kr som ska komma hem inom några dagar. Det är helt sjukt, haha! det går typ att använda överallt, Hm, Siba, Guldfynd, Stadium, Åhlens & Kicks osv. Jag längtar tills det kommer hem, Gratis present kort så jag kan shoppa gratis sitter aldrig fel. Gå in på Gratisbio , bli medlem och klicka lite, så lovar jag att du också snart har ett present kort på väg hem till dig, hah! :)"


det är ingen bluff, mitt presentkort är som sagt på G hem just nu. Det är dö härligt, det kommer komma till väl. går att använda på cirka 60st olika affärskedjor i sverige, så passa på att bli medlem och få gratis present kort du med.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Kanske man ska prova, haha! Vad är det för typ av grejjer man får poäng igenom?

2008-02-14 @ 18:26:26
URL: http://matildaans.blogg.se
Postat av: Matilda

Okej! Men det är inget luuur med det eller;) haha :)

2008-02-14 @ 18:36:40
URL: http://matildaans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Glöm ej E-postadress: (publiceras ej)

Har du också en blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0